Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Vona leszámol a radikálisokkal

Belföld"Ratyikálisok?" Hegedûsné, vagy novák? Szávay? Zsidó polgármesterkedés ez, de hát aki ormányzásra készül, az adjon a látszatra. De szétlõném már demokratikusan ezt a mocskos bandát, hej! Leszámol a radikálisokkal a Jobbik elnöke. Vona Gábor szabadulna Novák Elõdtõl, Apáti Istvántól és Szávay Istvántól, de õk egyelõre nem engednek a nyomásnak. A pártelnök kész megvétózni a jelöltségüket a nyári tisztújító kongresszuson. Vona Gábor régóta középre tart, ám a néppárti politika nem tetszik a radikálisoknak.

Órákig tartott a Jobbik elnökségi ülése a Képviselõi Irodaházban. Jól értesült párttagok már az ülés elõtt megszellõztették, hogy Vona Gábor leszámolna a radikálisokkal. Országosan ismert politikusoknak tiltotta meg a pártelnök, hogy alelnöknek jelöltessék magukat a nyári tisztújító kongresszuson – írta a Facebookon egy volt önkormányzati képviselõjelölt. Ha ellenszegülnek a parancsnak, Vona Gábor az elnöki vétóhoz nyúl.

„A vétójogot az alapszabály lehetõvé teszi számomra, és ezzel a másfél hónap múlva tartandó kongresszuson élni kívánok” – fogalmazott Vona Gábor. A pártelnök a Hír TV-nek azzal indokolta a személycseréket, hogy a Jobbik kormányzásra készül, amihez új arcokra van szükség.

„Egy olyan elnökséggel kívánok együtt dolgozni, amely erre alkalmas, és szeretnék olyan jelölteket behozni és a kongresszus elõtt támogatni, akik polgármesterek is, hiszen õk már gyõztek, és napi szinten kormányoznak a maguk területén. Három elnökségi tagot fog érinteni: Novák Elõd, Apáti István és Szávay István alelnök társamat. De megelõzve a pletykákat: ez nem szakadást jelent, hiszen mind a három személy komoly funkciót töltött be, és a jövõben is komoly funkciót fog betölteni” – nyilatkozta Vona Gábor.

Apáti István nem enged a pártelnöki nyomásnak. „Eldöntöttem, hogy indulok, és ha meg kell hogy haljak, akkor szépen, a méltóságomat megõrizve – úgy gondolom, a tagság tõlem ezt várja. Egy esetben nem indulok, ha úgy érzem, hogy a tagság részérõl rám nem mutatkozik valós igény. Ha azonban azt érzem, és most ezt érzem, hogy erõs a támogatás, csak akkor tudok a tagtársaim, a bajtársaim szemébe nézni, ha vállalom a megméretést” – fejtette ki.

Szávay István hasonlóan nyilatkozott. „Az elnök úr meghozott egy döntést – joga van hozzá, és az ezzel kapcsolatos felelõsséget is neki kell viselnie. Azt, hogy indulok-e, még nem döntöttem el. Ennek a lehetõsége megvan. Nekem jogom van indulni, az elnök úrnak meg vétózni. Azt kell megvizsgálni, mi a tagság véleménye” – fogalmazott.

Novák Elõd az Index internetes portálnak azt mondta, leforrázva érzi magát, Vona Gábor döntése váratlanul érte.
Link

Hozzászólások

130 #1 kisvakond
- 2016-04-20 19:34
A Hídfõ jó két hete hozta: http://www.hidfo....bboldalon/

A kurucok is hozzák a hírt https://kuruc.inf.... Az egyik hozzászólásban említik a hídfõs cikket is, rögtön "dekonspirálva" persze még ezek után is ".ru"-s propagandát sejtenek mögötte...

Milyen bizonyság kell még a zembereknek???
4 #2 Posta Imre
- 2016-04-20 19:41
kisvakond a kg-béla "ügy" jegelve van, ahogy vona-zazri származása és sok egyéb mocskos ügy, amibe közben "belekeveredtek".
236 #3 Vazul
- 2016-04-20 19:53
Imre, akkor pont kapóra jön a globális felmelegedés!
154 #4 kakas
- 2016-04-20 19:56
Elkészült az új JÓB-ik logó is = 49.media.tumblr.com/1e142370948eccb23e2ddc22f4a51b03/tumblr_nruqhkkRW21qa3xt1o1_500.gif
139 #5 jozsef toth
- 2016-04-20 20:52
kakas !
Ha ez az uj logo ,akkor csak varjunk amig beleteszik az alloj:Dukat
236 #6 Vazul
- 2016-04-20 21:49
Kakas, ez a segges kép a jóbiknál kb annyira találó, mint Michelangelo Sixtus-kápolnája! :D
4 #7 Posta Imre
- 2016-04-21 07:31
kakas, ez nagyon, de nagyon....eztán ha a seggre asszociálok, akkor a jóbik is biztos befutó lesz.


Vona tényleg kirakta a keményvonalasokat a Jobbik elnökségébõl

Három alelnök nem lesz többé alelnök. Olyan prominens arcok kaptak sallert, mint Novák Elõd.

Három jelenlegi alelnök – Novák Elõd, Apáti István és Szávay István – nem lesz tagja a Jobbik elnökségének a következõ tisztújítást követõen – közölte Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivõje szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

A jobbikos politikus kijelentette, hogy pártszakadás nincs és fel sem merült, a leköszönõ alelnökök munkájára a továbbiakban is számítanak. A szóvivõ a lépést azzal magyarázta, hogy megváltoztak a feladatok, a most záruló elnökségi ciklus feladata a párt támogatottságának stabilizálása volt, míg ezt követõen a kormányzati munkára szeretnének készülni. Hozzátette, hogy Vona Gábor pártelnök polgármestereket is szeretne maga mellé az elnökségbe.

Mirkóczki Ádám egyúttal visszautasította, hogy egy radikális – mérsékelt törésvonal lenne a pártban. Érdemi, konstruktív viták mindig vannak, de a program szerinte nem változott.

Korábban viszont arról írtunk, hogy a Jobbikból direkt háttérbe szoríthatják a keményvonalas politikusokat, mivel a párt egy ideje szeretne néppártosodni.

Novák Elõd a Facebookon reagált, és nem nagyon érti a dolgot, mert Vona korábban még nem ezt mondta.

Novák az Indexnek is megszólalt, nekik is azt mondta, hogy váratlanul érte Vona bejelentése, és “leforrázva érzi magát”. A lap tudósítója szerint Novák eleve alig bírt megszólalni. Szávay hasonlóan érzett, õ azt mondta, neki az indulás most már becsületbeli ügy, ha támogatja a tagság, elindul. Szávay szerint oké a néppártosodás, de oda kéne figyelni a radikálisokra is. Hozzátette:

Elnök úr részérõl két év alatt komolyabb jelzést arra vonatkozóan, hogy a munkámmal elégedetlen lenne, vagy hogy valamit másképp kellene csinálni, soha nem érkezett. Abszolút váratlanul ért engem is a döntés, nem voltam rá felkészülve.

Egy meg nem nevezett ellenzéki párt egyik vezetõje szerint akár a Ptk.-ba is ütközhet Vona lépése. Az Index szerint sikeres polgármesterekkel töltheti fel az alelnöki helyeket a Jobbik. Ilyen van pár, õk vezetik Ózdot, Tiszavasvárit és Tapolcát is.

Az Ózdot vezetõ Janiczak Dávid elmondta, Vona Gábor bátorította õt az indulásra, amit már be is jelentett Facebook-oldalán. Õ még a tiszavasvári polgármesterrõl, Fülöp Erikrõl tud mint indulóról, Fülöp is bejelentette már szándékát a Facebookon. Mellettük Z. Kárpát Dániel és Kepli Lajos is indulhat.

Apáti István is nyilatkozott, azt mondta, mindenki élhet majd a jogaival, a jelöltek elindulnak, az elnök vétózik. Õ maga is elindul. “Ha meg kell hogy haljak, akkor legalább a méltóságomat megõrizve” – dramatizált Apáti, aki akkor nem indulna csak, ha a tagság támogatását nem érezné, de érzi, ergo indul.
http://24.hu/koze...oksegebol/
84 #8 apacuka11
- 2016-04-21 09:08
Na ezen körösztûl valóban nehezen távoznak a szöges bakancsosok...s_vigyori
2 #9 gerry
- 2016-04-21 10:21
internetfigyelo.files.wordpress.com/2016/04/jobbik_zsidok.png

egy hozzászólásból:

(jobbik) alelnök lehet még szegedi csanád, köves slomó, hegedûs zsuzsa is. Az, hogy ezek nem jobbikosok, az nem jelent semmit, a morvai sem az, mégis EU-s képviselõ.
236 #10 Vazul
- 2016-04-21 12:59
A Ku­rucinfo szem­be­for­dult Vona Gá­bor­ral! 
http://ripost.hu/...=hirkereso
33 #11 vizilo
- 2016-04-21 14:50
Varhato is volt a Zazritol lehetett tudni hogy csak idö kerdese mikor köpi szenbe a valasztoit !!
236 #12 Vazul
- 2016-04-21 17:57
Haha, ezek a cikkek azért jót tesznek a májamnak!
"Vona Gábor Orbán ügynöke" Egymásnak estek a jobbikosok
http://www.atv.hu.../hirkereso

Hányszor támadták Imrét és ezt a vonalat, hogy nem jóbik meg kuruc.info, betyársereg, hvim stb. párti. Hányszor kiakadtak, hogy miért írja le Imre a jóbikot...ez azért némi elégtétel! És az elégtétel kifejezetten jó érzés. :)
4 #13 Posta Imre
- 2016-04-21 18:50
Vazul, spongyát rá! Le vannak xarva. Ma-holnap a tetves "kuruc" fogja parancsra üvöltözni, hogy ennek az "idióta postaimrének igaza volt". Na és? Aztán hozzák zazrivec zsidó pedigréjét is....stb...stb...

Novák Elõd: hátba szúrtak, nagyon fáj

A Jobbik alelnöke már nem sokáig alelnök. De elnöknek nem fog indulni, nem tervezi megbuktatni Vona Gábort, aki partvonalon kívül tette õt.

Novák Elõd nagyszerû ütemérzékkel tartott ma sajtótájékoztatót, a bölcsõdei ellátásról kezdett beszélni, de mindenkit az érdekelt, hogy Vona Gábor olyan szinten tette õt és kettõ másik, radikálisnak mondott alelnök társát partvonalon kívülre, mint ahogy Sir Alex Ferguson egy ideig bosszúból nem játszatta David Beckhamet.

A sajtótájékoztatóval nagyjából egy idõben jelent meg Novák Facebook-posztja, amiben azt írta, hogy:

Hátba szúrva érzem magam, hiszen nemhogy Vona Gábor elnökségét nem kérdõjeleztem meg soha semmilyen körben (és nem teszem most sem), de soha nem tettem semmit tiltása ellenére.http://24.hu/belf...agyon-faj/
139 #14 jozsef toth
- 2016-04-21 21:18
Imre most csak hatba szurtak .
De eljon az az ido amikor szegbe is kurjak.
69 #15 Szalonna
- 2016-04-21 21:21
József, ezek egymást seggbe is szúrják. s_vigyori Kis buzeráns zsidajok. A youtuben van fönt egy videó, sajnos a címét nem tudom, ahol Novák Emlõ dobbal az utcán járkál, dobol, majd kiabál hogy "demokráciát, demokráciát". Most õ is eljátssza az elõre megbeszélt szerepét.
238 #16 bivaly
- 2016-04-21 21:53
Várható volt ! A kérdés csak annyi volt, hogy mikor ? Na, hölgyeim és uraim, kiöntött a csatorna, mert tele lett. Novák sem volt egy lumen, tette amivel megbízták. De ez a Vona, ritka egy takonygerincû mélymagyar. Mint a megbízói. Õ az a tipikusan izzadó kezû, de "nagyot mondok, ha elájulok fellocsoltok, rendben" jól fésült, úri szélsõjobbos !? Ezért a pénzért mindent ! Meg az ellenkezõjét is ! Hiába, a származás, az származás, a honnan jöttünk megmodja a hová megyünket !
Révbe értek. A többi kis performansz lesz csak, olyan vihar a biliben. Vona csak egy patkány. És ezt ebben a nagyon sok "jómagyarral teli" Jobbikban nem látja senki ?
161 #17 januhu
- 2016-04-23 09:04
Hát ez az, a fécen is megírtam a véleményemet a jobbikról, azt is kik a vezetõk és mit írt a tag, miszerint setét vagyok mint a korom. Figyelem tanulom Imre tanításait sok mindenben egyet is értek csak egyet nem tudok felfogni az emberek ostobaságát! Egy a tanulság amíg van lósz@r veréb is akad!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.19 másodperc
3,410,859 egyedi látogató