Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kötelezõ lenne az auschwitzi osztálykirándulás Szlovákiában

TanácsadásEzek remekül provokálnak. "Független magyar képviselõ"...és "szlovák" parlament. Mi a zsidó qva anyátokért vagytok ilyen nagylelkûek? Szinte az egész szlovák parlament támogatja egy független magyar képviselõ javaslatát, aki a fasizmusnak akar ököllel nekimenni.

Népszerû lett a szlovák parlamentben az a javaslat, ami kötelezõvé tenné a diákok auschwitzi látogatását – írja a pozsonyi magyar lap, az Új Szó. A javaslatot a szélsõjobbos Mi Szlovákiánk Néppárt kivételével szinte minden párt, még az ellenzék is támogatja. Az ötlet a független Simon Zsolttól ered, aki így indokolt:

Tenni kell valamit a fasizmus és a szélsõségesség ellen, amely fõleg a fiatalok körében terjed. A megelõzéssel kell kezdeni, meg kell ismertetni velük a történelmet.

Egy képviselõ azt mondta, nem kerül többe egy auschwitzi túra, mint egy sítúra, az állam simán biztosíthatná a forrásokat. Peter Plavèan oktatási miniszter támogatja az ötletet, ami akár a következõ tanévtõl a tanterv része lehet.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-04-21 20:41
Sorra dõlnek ki a szlovák közjogi méltóságok

A Parameter.sk híre szerint nincs jó passzban a szlovák politikai elit: Robert Fico kormányfõt múlt hét óta kezelik szívproblémákkal, valószínûleg mûteni is fogják, és most itt az újabb betegeskedõ politikus. A Szlovák Nemzeti Párt vezetõje, a parlament elnöke, Andrej Danko bejelentette, hogy a választások miatti fokozott munka miatt gyomorproblémákkal küzdött, több vizsgálaton is részt vett, és orvosa szerint õ is mûtétre szorul. Danko azért jelentette be a hírt, hogy mert meg akarja elõzni a felesleges spekulációkat. Tehát az a helyzet, hogy

Szlovákia három közjogi méltóságból kettõ a betegágyat nyomja. http://444.hu/201...meltosagok
267 #2 Perle
- 2016-04-21 21:20
Egyikük pedig pedig elment evezni a Dunára. A napokban vetette partra a víz.
267 #3 Perle
- 2016-04-21 22:53
137 #4 balu
- 2016-04-22 07:27
No comment...
nadhlad.com/sites/default/files/pictures/albright_oceneneie_2016.jpg
Az a szakállas csóka Bútora, a tót elnök tanácsadója, volt nagykövet az USA-ban. A kép mostani.
4 #5 Posta Imre
- 2016-04-22 09:44
Perje, mert az õsi zsidó mondás szerint, aki nem tud úszni, ne másszon a fára, mert ellopják a biciklijét!

Balu, kapás van! Kapásból mire gondolsz?

Lebénult a szlovák kormány Fico infarktusa miatt – nálunk vajon mi lenne?


A szlovák miniszterelnök szívinfarktusa lebénította a kormányzatot és a legerõsebb pártot. Holott Ficónak kellene egyben tartani egy négy, egymástól ideológiailag is különbözõ politikai formációt, amelyek most, a kormányváltás után egy hónappal sem tudtak még megegyezni egy sor kardinális kérdésben. A szlovák politikai lebénulás komoly kérdéseket vet föl a hazai folyamatokkal kapcsolatban is. Káncz Csaba és Zsoldos Ákos jegyzete.
Robert Fico szlovák miniszterelnök márciusban a brüsszeli EU-csúcstalálkozóra érkezve. Fotó: EPA/Laurent Dubrule

http://privatbank...nne-292612

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.66 másodperc
3,400,087 egyedi látogató