Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Rendõr rabolt a rendõrségen

TechnikaAzért Pinyóékhoz képest ezek amatõrök. Mármint nem ehhez a hamisítványhoz, hanem az eredeti geciládához és zsidó fõnökeihez. Van még mit tanulniuk az ottani "szolgálunk és védünknek" a "magyar" maffia-kollégáktól. A horvát rendõrség pénteken letartóztatta bûnügyi fõosztályának volt vezetõjét. A fõrendõr maga rabolhatta ki irodáját, majd azt betörésnek tüntette fel.

Április elején betörõ járt Zágráb rendõrkapitányságán, a betörés zsákmánya két kiló arany mellett 280 ezer euró (közel 88 millió forint) volt. A pénz és az arany pénzmosásból származott, azt a rendõrök foglalták le.
Rendõr rabolt a rendõrségen

Az ügy miatt lemondott Vlado Dominic országos rendõrfõkapitány mellett két további fõrendõr és a zágrábi rendõr-fõkapitány is. Zeljko Dolacot pedig, akinek irodai széfébõl eltûntek az értékek, felfüggesztették.

Vlaho Orepic belügyminiszter pénteki sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a rendõrség bûncselekmény és hivatali visszaélés gyanújával letartóztatott egy rendõrségi tisztségviselõt, aki egyelõre az ügy egyetlen gyanúsítottja. A miniszter nem erõsítette meg, de nem is cáfolta a médiának, hogy a rendõrség bûnügyi fõosztályának felfüggesztett vezetõjérõl van szó. A betörés részleteirõl továbbra sem beszélt a tárcavezetõ. Mint mondta, az ügy folyamatban van, nem közölhet részleteket.
A Jutarnji List szerint a rendõrség pénteken reggel házkutatást tartott Zeljko Dolac lakásában, majd a férfit letartóztatták. A betörést követõen a sajtó napokig arról cikkezett, hogy a rablást belsõ ember vagy belsõ segítséggel követte le valaki: a betörõnek ugyanis tudnia kellett, hol és mit keressen. Az épület sem kamerával, sem riasztóval nem volt felszerelve.Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.28 másodperc
3,408,931 egyedi látogató