Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Norvégiában valami nagyon nem stimmel

Külföld A vikingeknek pont olyan liberálbuzi szabadkõmûves vezérkaruk van, mint bármely más "nemzetnek", csak az õ szerepük most igen pikáns, így rá kell játszaniuk ennek a xarkupacnak a nemxarkupeccá gyúrásában. Breivik valójában egy igazi modern hõs, ezt azért kár tagadni! Bár én tehetnék el annyi kurafit egyszerre, de hát én nem vagyok a "brancs" tagja. Anders Behring Breiviket 21 évi szabadságvesztésre – a Norvégiában kiszabható legnagyobb büntetésre – ítélték, mert 2011 nyarán autóba rejtett pokolgépet robbantott Oslóban a norvég kormány székházánál, majd Utoya szigetén gépkarabéllyal válogatás nélkül agyonlõtt fiatalokat egy táborban.

A neonáci nézeteket valló tömeggyilkos most pert nyert a norvég állammal szemben, mert megsértették az emberi jogait. Az ítéletet, amelynek értelmében a norvég államnak kell állnia Breivik 331 ezer koronára – csaknem 10 millió forintra – rúgó perköltségeit, a következõképpen indokolta a bírónõ:

„Demokratikus államban az embertelen és megalázó bánásmód tilalma alapvetõ érték. Ez mindenkire vonatkozik, terroristára és gyilkosra egyaránt” – hangoztatta Helen Andenaas Sekulic bírónõ.

A sanyarú, borzasztóan nehéz körülmények között tengeti börtönéveit Breivik. Három cellát használhat, futópadot, szobabiciklit, számítógépes játékokat kapott, újságokat, magazinokat,könyveket olvashat, sõt karácsonykor részt vehetett egy mézeskalácssütõ versenyen is.

Az eset annak a függvényében különösen érdekes, hogy a Norvég Gyermekvédelmi Szolgálat, a Barnevernet, még novemberben elvette egy keresztény családtól öt gyermekét (beleértve egy kisbabát) azzal a váddal, hogy „radikálisan keresztény” módon nevelik õket.

Ezek szerint, a bírónõ szavaival élve egy „demokratikus államban” egy tömeggyilkosnak mindent lehet, még annál is többet, de aki keresztény módon szeretné nevelni a gyermekeit, attól el is veszik a srácokat.

Ez Norvégia.

Szigorúan a liberális demokrácia jegyében.
Link

Hozzászólások

12 #1 spartakusz
- 2016-04-23 08:01
Szinte hihetetlen, nem érzékeli a felsõ tudatot, hogy teszteli a világ összes nemzet államát és abban a tartó pillérek egységeiben levõket4 Hihetetlen számomra és nem hiszem el mert tudom, hogy ne tudná, hogy mit cselekszik - de azt is tudom, hogy utána az adott pillanatban milyen sors vár rá a felsõbb tudat által - magyarul, nem szeretnék azok helyében lenni azon a színvonalon, ahol akik éltetik ez az istentelen rendszert és húzzák haldoklását!
ma ez az üzenet:
id. Kiss László
267 #2 Perle
- 2016-04-23 08:22
Állitólag jól jött az ottani Munkáspártnak a vérengzés a választások elõtt. Lehetett hallani olyan híreket is, hogy ezt a vadállatot szándékosan készítették elé a vérengzésre valami agymosásssal, ahogyan a katonákat is kegyetlenkedésre.

Még annyi elégtételt sem adtak meg a fiatalok hozzátartozóinak, hogy legalább jól megbüntették volna.
4 #3 Posta Imre
- 2016-04-23 08:31
Perle, ez "belsõ munka" volt. Megíratták "vele" a "Mein Kampf"-ot, majd robbantott és ölt is minden teketória nélkül és mindezt teljesen egyedül, társak nélkül....

Ezt annak idején kiveséztük rendesen. Szabadkõmûves "balhé" a liberális gyerekek kicsit meg lettek aprítva.
2 #4 gerry
- 2016-04-23 12:22
Azért választhatott volna másik csoportot is az öldökléshez!
4 #5 Posta Imre
- 2016-04-23 12:30
Gerry, az a "csoport" analógiája az itteni orbán gáspáros politikus utánképzõ "buzi" banda. nem véletlen lett ez így.
267 #6 Perle
- 2016-04-28 14:06
Norvégiában az egyik állatkertben gyereklátogatók elõtt etették meg a tigriseket egy lefejezett egész zebrával.
http://www.dailym...orway.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.66 másodperc
4,461,968 egyedi látogató