Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hi­he­tet­len: Õsi ro­mo­kat fe­dez­tek fel az Ant­ark­tisz jég­pán­célja alatt!

TanácsadásA "rohadt zsidó" már megent a jég alá építkezett, pedig a mondás szerint a jég hátán is megélõsködik... Las­san nem telik el úgy év, hogy ne ta­lál­ná­nak kü­lö­nös dol­go­kat, vagy õsi ro­mo­kat va­la­mi­lyen módon az Ant­ark­ti­szon. Ez­út­tal még egy NASA-pro­jekt is képbe ke­rült, ami hi­te­lessé te­heti a 2500 mé­te­res jég alatt he­verõ õsi város rom­ja­i­nak fel­fe­de­zé­sét.

A NASA még 2009-ben indította el a hat évre tervezett Jéghíd mûveletet (Operation IceBridge), amelynek célja, hogy a déli sarkvidék jégtakarójának olvadását, és annak lehetséges következményeit vizsgálják. 17 repülõút alatt 50 kutató segítségével térképezték fel az Antarktisz nyugati részének jégpáncélját, és tapogatták le speciális lézermûszerekkel és jégradarral a fagyott rétegek alatt található felszínt.
The-Bedrock-Beneath-Antarctica-1.jpg
Így fest a Antarktisz a jégtakaró alatt...
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rejtélyes alakzatokat fedezett fel a Holdon egy amatõr csillagász!
Rejtély: Sorra tûnnek el az ufókat ábrázoló fotók a Google Earth-ról!
Ilyet még nem láttál: Így rabolják el a földönkívüliek a teheneket!

Remekül ment a projekt, azonban menet közben valami olyasmire bukkantak, amire nem számítottak. A radarképeken városszerûen elhelyezkedõ kõzetfelszíni struktúrákat figyeltek meg a 2300 méter vastag jégpáncél alatt.

""Nagyon kicsi a hibahatára a lézeres mûszereinknek, ezért igencsak meglepõdtünk azon, amit a felvételeken láttunk" - mondta állítólag Nathan Borowitz, az IceBridge-projekt tudósa."

nasa-scientist-.jpg
Nathan Borowitz valósznûleg nem is tud az egész állítólagos felfedezésrõl semmit...
Bár a NASA-tudós szerint az infravörös képek egyszerûen csak érdekes formációkat ábrázolnak, más "szakértõk" azt állítják, azok nyilvánvaló bizonyítékok az õsi emberi mérnöki munkákra. Szerintük igenis lehetséges, hogy õsi település maradványai vannak a 2,3 kilométeres jégtakaró alatt.

"Tisztán felismerhetõ, hogy valamiféle ember alkotta építmények vannak a képeken. A minták egyértelmûen mutatják, hogy nem természetes geomorfológiai képzõdményekrõl van szó" - mondta a kalkuttai régészeti hivatal vezetõ régésze, Ashoka Tripathi, miután látta a felvételeket.

""Ezek a képek csak az Antarktisz egy kis részét mutatják meg, ami a vastag jégtakaró alatt rejtõzik. Lehetséges, hogy vannak még olyan területek, amelyeken hasonló alakzatokat fognak majd felfedezni.""

Hogyan kerülhetett a fagyott kontinensre emberi település? Ez a kérdés fogalmazódik meg mindenkiben. Erre azonban egy másik kérdés rejti a választ: Ki térképezte fel az Antarktiszt jégtakaró nélkül, és ki rajzolta le 500 évvel ezelõtt vagy még régebben?

Köztudott ugyanis, hogy egy török admirálisnak, Piri Reisnek tulajdonított térképdarabon már 1513-ban feltüntették a rejtélyes déli kontinens jégtakaró nélküli körvonalait. A térképet egy korábbi tengerészeti térképrõl másolhatták át, de azt sosem találták meg. Ezen az Antarktiszt Maud királynõ földjének nevezték.
Eközben a címlapon

A déli kontinenst hivatalosan csak 1818-ban fedezték fel, és csak az 1950-es években sikerült a föld mélyére hatoló radartechnikával olyan térképet készíteni róla, ami megmutatta a jégsapka alatt húzódó szárazföldek valódi körvonalait.

A kutatók remélik, hogy ha végre sikerül a NASA-nak elindítania 2017-ben az ICESat-2 földi jégtakarót kutató amerikai mûholdat, ami 500 km-es, Föld körüli pályáról pásztázza majd a déli sarkvidéket, akkor többet megtudhatnak a jégpáncél által elrejtett különös objektumokról. Azonban erre várni kell, mert már így is 200 millió dollárral túllépték a költségvetést, és a startot is folyamatosan halogatják.

Néhány, állítólagos bennfentes szerint mindez csak idõhúzás, mert egyes rejtõzködõ szervezetek nem szeretnék, ha túl sok minden kiderülne az Antarktisz titkaiból...
5nGsG.jpg
...és a rejtélyes antarktiszi piramisokról még nem is szóltunk...

Bármit is rejt a távoli fagyos világ jégtakarója, napjainkban csak néhány igazán szerencsés kutató juthat el a távoli kontinensre. Mindenki más pedig olyan elmélettel áll elõ, amilyennel csak akar, úgy- sem fogja senki megcáfolni még jó ideig...
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-04-23 21:30
Én pedig az Északi Sarkon fedeztem fel a szovjet gyõzelmi zászló nagyított Mását. Nem a jég alatt, hanem a jég felett . Ez biztos, hogy ott van, míg a jég alatti...vagy hiszem, vagy nem.
.;)
https://www.youtu...lv_ukNTSSE
249 #2 Bazalt
- 2016-04-24 00:48
A fenébe! A Hold után most it is felfedezték a titkos bunkereimet. Most kereshetek megint új helyet.
131 #3 lalapapa
- 2016-04-24 03:43
Velemenyem
meg van adva hogy mit mondhatnak meg,
a tobbi meg elhalgatjak,

a fold tobb szor lakott volt,
gondolom a szakik kik itt laktak el tudtak menni,
mashova es most tele veluk az ur,

vagy egyreszet kinyirtak
de maradt beloluk boven,
www.maar.us,

meghat a golyok azok kemenyek mit
mar regebben mellekeltem,
es a nasa ufos sts 75

nagyon nem akarom nyomatni,
de boseges bizonyittek van arra hogy
itt eltek a foldon,
es valoban keves a jo magyarazat mit
el lehet fogadni,

akkor sem hulyek voltak hogy akkora
piramisokat epitettek,
most probazzak bebeszelni hogy azok
minek is kellettek,

gondolom az oceanok es a tengerek alja is
boseges titkot rejt
mit tudnak
ha nem kozolnek nem kell magyarazni,

https://www.youtu...vid+sereda
ez tudomasom szerint minden idok legertekesebb
anyaga,
mit eleg nehez meg felfogni is,
nem hogy elhinni,

hogy a golyokkal kik golyoztak az is erdekes lehet,
2.9 billiard eve,

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
3,686,853 egyedi látogató