Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A közelgõ ezoterikus váltás - Vatikáni bennfentesek az égre szegezik tekintetüket - 2. rész

KultúraGerry eztetitt nenézdmeg! A Frogner Park Oslo közelében egy furcsa történetet mond el Gustav Vigeland szobrával. Néhány bibliai történész úgy találta, hogy az alkotás alátámasztja az elméletüket. Norvégiában van egy különös és hatalmas mûvészeti kiállítás a Frogner Parkban Oslo közelében a neves norvég mûvész Gustav Vigeland (1869-1943) mûveivel. Az egyik szobor egy nemzési rituálét ábrázol, ami állítólag az 1800-as évek közepén folyt bizonyos Régi Fekete Európai okkult családokban luciferi szertartások során.

Vigeland szobrainak egy része elég egyértelmûen ábrázolja hüllõ lények állítólagos párosodását mind férfiakkal, mind nõkkel, az egyik szobor egy kényszerített közösülést mutat egy férfival.

A Hierarchiába csak egyéni kiválasztással és a kiválasztott kevesek döntésével, illetve különbözõ beavatásokkal lehetett belépni minden egyes szinten, ahogy valaki kapaszkodott és haladt fokozatosan a Hierarchia magasabb szintjei felé.

Az elsõ szintek az ember kompromittálásán és a beavatással történõ beszennyezésén alapulnak, miközben videóra veszik késõbbi felhasználásra, hogy korrigálják, zsarolják vagy befolyásolják az illetõt, ha valaha erre szükség lenne. A magasabb szintek progresszív módon egyre bûnösebb, deviánsabb és perverzebb rituálékkal járnak, amelyek gyakran társulnak fiatalkorúak megrontásával, még magasabb szinteken gyermekkínzással és áldozattal, sõt még gyerekek élveboncolása is fontos része az ilyen okkult beavatási szertartásoknak.


Ezen rituálék során állítólag démonok szállják meg és veszik birtokba a beavatottat egyre erõsebben a magasabb szinteken, amíg valaki el nincs látva saját szellemi útmutatóval, amely privát alkalmakkor jelenik meg és tanácsokkal lát el, véd és irányít, állítólag eszközöket biztosít a sikerhez, vagyonhoz és státuszhoz a most már magas szintû beavatott és Hierarchia tag számára.

A Hierarchiában állítólag minden beavatott hajlandó vállalni egy véresküt egy bizonyos ponton, hogy imádják Lucifert mint az istenüket, és hajlandóak elfogadni a Hierarchia Ördögi Napirendjét, amely magában foglalja Baál imádatát, gyermekbántalmazást, valamint gyermek és ember áldozat bemutatását Baálnak, ahogy az élveboncolást a legmagasabb szinten.

Ahogy ezek a beavatottak bizonyítják értéküket a Hierarchia számára, átkerülnek magasabb szintekre, és újra kezdik a még intenzívebb, deviánsabb, egyre gonoszabb és bûnösebb beavatási rítusokat, amelyek okkult irányultságúak Baál imádatára, emberáldozatra, extrém perverz szertartásokra és a luciferizmusra alapozva.


Az EU vezetõinek megparancsolták, hogy adják el nemzeti szuverenitásukat, és tegyék lehetõvé a globalizációt a tömeges bevándorlással.

Bizonytalan valaki, hogy számos nemzet EU vezetõje miért teszi nem csak, hogy lehetõvé a közel-keleti iszlamisták tömeges bevándorlását, hanem abszurd politikai üzeneteket is megfogalmaznak, hogy az iszlám kultúra kiváló, és a nemi erõszakot nem lehet megemlíteni a tömegmédiában?

A válasz az, hogy a kiválasztott kevesek, akik a világ valódi vezetõi, és akik a Hierarchia hatalmi piramisának tetején ülnek, megbízták õket.

Ezek az EU vezetõk tudják, hogyha nem felelnek meg, és nem mutatnak hamis arcot a nemzeteik tömegei elõtt, akkor súlyosan szankcionálja õket a Hierarchia és ez azt jelenti, hogy bepiszkolják, nyilvánosan megszégyenítik és eltávolítják a hatalomból, amikor a beavatási szertartásukat bemutatják a nyilvánosság számára a nagy tömegmédiákban, melyeket a Hierarchia irányít a médiamogul közvetítõiken keresztül.

Az új kiemelkedõ hamis valóság, és az elkövetkezõ közzététel egy ugródeszka az Új Világrend számára, amely nem áll az intézményesített Hierarchia vagy a világ pénzváltói, más néven a Rothschild kazár maffia saját központi banksztereinek ellenõrzése alatt.

Ezt az új hamis valóságot fogják használni, mint egy lépcsõfokot, hogy alakítsák az emberek tömegeinek gondolkodását, amely arra fog szolgálni, hogy támogasson és lehetõvé tegyen egy világméretû Lucifer alapú globalista Új Világrend kormányt, amely üdvözölni fogja Lucifer megtestesülését, mint az Új Világrend uralkodóját és hamis messiását. És ahogy a világot belehajtják egy tiszta luciferizmusba, a világot elborítja egy nagy interkontinentális nukleáris háború, majd kicsit késõbb egy másik.


Egy kísérlet, hogy létrehozzanak egy világméretû luciferizmust a viszonylag ismeretlen erõ után, a továbbiakban "Harmadik Erõ", akik mérnökei a gazdaságok és pénzügyi rendszerek megsemmisítésének, amelyek a "pénz a semmibõl" babiloni talmud magán jegybanki rendszereken alapulnak. "Harmadik Erõ" luciferi megoldás kerül megvalósításra erre a világméretû gazdasági összeomlásra, és ez magában foglal egy digitális készpénzmentes pénzrendszert, amely munka egységeken és stabilizált nemzetközi egység cserén alapul.

A most uralkodó intézményesített Hierarchia megsemmisítése, amely a kazár maffia és a magán központi bankszterek közötti egyesülésen alapul bizonyosság lesz, ahogy ez az új rendszer a helyére kerül, és az ultra gazdagok és hatalmasok mindössze napok alatt ki lesznek taszítva sokuk meglepetésére és borzalmára. Õk nem fogják látni, hogy ez lesz.

A legjobb jelenleg rendelkezésre álló információk arra utalnak, hogy ennek a Harmadik Erõnek a "digitális, mesterséges intelligencia megoldását" idegen földönkívüli ûrbõl érkezõ látogatók fogják biztosítani a Vatikánon keresztül, és hogy ezek az idegen látogatók a Vatikánt, mint bázist kezdhetik használni. Néhány vatikáni bennfentes azt állítja, hogy magas rangú vatikáni papok már létrehoztak titkos kapcsolatokat és szerzõdéseket bizonyos idegen földönkívüliek csoportjával, akik az emberi faj barátjaként mutatják magukat, és azt állítják, hogy meg tudnak menteni a bankszterek által tulajdonolt és irányított Hierarchia gonosz birodalmától. Azt beszélik, hogy ez az adott csoport ragaszkodik ahhoz, hogy Lucifert félreértették, és most megfelelõ szerepébe fog emelkedni, mint a világ messiása és uralkodója.


Mielõtt a Vatikán kapcsolatát ezen "Harmadik Erõ" digitális megoldásának bevezetésével összefüggésben kifejtenénk, egy rövid összefoglaló, hogyan fejlõdött az intézményesített Hierarchia és készítette elõ az utat annak, amire sor kerül.

Mivel a Harmadik Erõ megoldás a Vatikán segítségével valósul meg, az intézményesített Hierarchia és a kiválasztott kevesek valamint minden hadnagyuk és tanácsadójuk el lesz mozdítva.

Ez lesz az egyik legnagyobb árulás a történelemben, az egész okkult hálózatot úgy fogják látni, mint a luciferizmus súlyos eltorzulása, amely okolható lesz a szomorú helyzet miatt, és módszeresen elmozdítják és megszüntetik a tetejétõl az aljáig.

Ez természetesen ezeknek a titkos Királyoknak a végét jelenti, akik a Hierarchia tetején ülnek és mindazon gazdag és hatalmas Hierarchia tagét, akik a világ tömegein és Istentõl kapott tulajdonukon, valamint munkájuk gyümölcsén élõsködnek.

Tulajdonképpen az intézményesített Hierarchia titkos királyainak, a kiválasztott keveseknek, a ráncos öregeknek, akik a Hierarchia tetején ülnek régi titkos globalista Új Világrend terve az volt, hogy megvalósítsák a gonosz világkormányt.

A céljuk az, hogy így az egész világot irányíthatják mint egy teljes hegemóniát, hogy soha ne kelljen félniük semmilyen parasztlázadástól és a vasvilláiktól valamint guillotine-jaiktól.


A közös hírszerzés a G7 és a G20 nemzeteken belül lényegében a Hierarchia ellenõrzése alatt áll egy bizonyos fokig néhány kivétellel, de ez az egész elkezd változni.

A Hierarchia most még megosztja a titkos árnyékkormány amerikai hírszerzõ csoportjait az Egyesült Királysággal, Kanadával, Ausztráliával, Új-Zélanddal, Szaúd-Arábiával, Izraellel és Németországgal, lényegében miután kialakult egy titkos árnyékkormány hírszerzõ konglomerátum a G7 nemzetek, és a G20-ak többsége között.

Ez a hírszerzés megosztás a G7 és sok más G20 tagország között arra is utal, hogy a Hierarchia valójában egy titkos Új Világrend globalista kormányt hozott létre a közvélemény felismerése nélkül.

Az erõ, amely egyesíti mindezen tagországokat, hogy végrehajtják a Hierarchia parancsait ahogy a hírszerzési mûveleteit a kamatozó fiat vagy hamis pénz használatának köszönhetõen, melyet a Rothschild kazár maffia központi bankszterei bocsátanak ki a City of Londonban (más néven a Vatikán bankárai vagy "udvari zsidói"), amelynek a Federal Reserve System egy frenchise-a, mint oly sok privát központi bank több más országban.

Az USA és a G7-ek különbözõ hírszerzõ ügynökségei általában osztoznak a speciális mûveleteken és a tapasztalt titkos piaci szereplõkön, akiket fõleg Amerika, az Egyesült Királyság, Izrael és Németország biztosít. Ez egy jól õrzött titok, és önmagában is arra utal, hogy a titkos árnyékkormány olyan nagy, hogy elnyeli a G7 nemzeteket, és a legtöbb G20 országot, legalábbis egy bizonyos fokig.

Azok a G20 vezetõk, akik nem felelnek meg a kiválasztott kevesek kívánságainak, azokat bonyolult pszichológiai hadviseléssel és kompromittálással, fedett zsarolási mûveletekkel vagy titkos merényletekkel szankcionálják rejtett gyógyászati eszközök segítségével az említett hírszerzõ közösségeken belül.

Folytatása következik...
Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2016-04-23 20:01
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZFdmEu73j54[/movie]

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RiqTsQezXGg[/movie]

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xXEWZnOUXaM[/movie]
2 #2 gerry
- 2016-04-24 07:18
....jujj de izgi!
Tegnap este fejeztem be a S.H.I.L.D ügynökei 3.évadjának a 17 részét... most hetente várhadom, hogy mit fog csinálni a medúzafejü embertelen s végül miként menti meg a földet néhány elszánt emberi lény....

...ez az "újvilágtudat" történetke frappáns folytatás lenne:

Miután az ügynökök éppen babérlevelekkel párn'azzák ki irodai széküket, hírt kapnak arról, hogy Oslóban egy - eddig szobornak hitt valami feléledt, elkapott sok férfit és nõt, megdugta õket - ennek hatására egész városnyi polgár ott rohad szétoszlóban... iszonyu a büz, a feléledt szárkány-isten ondója rosszabb illatú mint a kiömlött belek az összekeveredett bélsárral... (A film 18 éven felülieknek készül!). Elindulnak az ügynökök, és máris oda-van-szögezve néhány millió szörnyülködõ ember (köztük én is,) a TV elé.

Már csak az új szereplõket keresik; olyan hösies-lány aki nincs még oszlóban - amennyiben ilyen állagot venne fel a sorozat egyik részének az utolsó "filmkockáin" a következõ részben egy csúnya, de rendkívül okos és emberbarát (szemüveges, nagyorrú, göndörhajú) tudós - aki reménytelenül szerelmes az amazonba, összesöpri és újra egybegyúrja a további részek föszerepeihez. A többi szereplõt még keresik - a karakterklissék megvannak csak új arcok kellenek...

De addig se fogok unatkozni, mert közben megnézem az utolsó ember a földön. második évadját, ahol az antihõs bebizonyítja nekünk (nézõknek), hogy nincs az a mocsok amit szépen tálalva meg nem tudnának etetni a világ polgáraival.

Vettem sört is, be is hütöttem estére.

s_Laptop
4 #3 Posta Imre
- 2016-04-25 07:53
Gerry, mondtam ne olvasd!

Milyen betegsége volt a gyíkembernek?


Szörnyszülöttek és mutatványosok a cirkuszból III.Az elmúlt századok cirkuszai nemcsak a mutatványosokról, artistákról és állatidomárokról szóltak, gyakran olyan embereket is szörnyszülöttként mutogattak, akik valójában valamilyen betegségben szenvedtek. Sorozatunk következõ részében a gyíkembereket mutatjuk be.
Ajánlom a Facebookon

A mutatványosbódékban gyíkemberekként szereplõk leglátványosabb jellegzetessége a pikkelyes, hüllõszerû bõr. Ennek hátterében azonban egy rendkívül súlyos, idõnként életveszélyes betegség áll, melyet ichthyosisnak neveznek. Az ichthyosis tulajdonképpen egy betegségcsoport, mely különbözõ súlyosságú bõrproblémákkal jár együtt.

Szakállas nõk, elefántemberek

Furcsa betegségben szenvedõk, akiket a cirkuszban is rendszerint alkalmaznak, a szakállas nõk, valamint az elefántemberek is.
Az ichthyosis genetikai eredetû probléma, és nagyon sokféle tünettel, és eltérõ súlyossággal jelentkezhet, éppen ezért a diagnosztizálása is nagyon nehéz. A genetikai eltérések különbözõ enzimeket, proteineket érinthetnek, és elsõsorban a keratintermelõdést, a bõr anyagcseréjét befolyásolhatják. Az ichthyosis, különösen a súlyosabb formáiban igen ritka. A kezelése a legtöbb esetben elsõsorban tüneti, és a bõr rehidratálása, visszazsírozása a cél. A különbözõ, enyhe hámlasztó hatású, például tejsavat tartalmazó krémek is nagyon hatékonyak lehetnek. Az ichthyosisos betegek számára nagyon fontos a megfelelõ környezet, például, hogy a levegõ ne legyen túl száraz, ez ugyanis csak tovább fokozhatja a kellemetlen tüneteket.

A leggyakoribb formája, az ichthyosis vulgaris minden 250-edik embert érinti, elsõ tünetei kisgyermekkorban jelennek meg, és enyhébb esetben csak viszketéssel és fokozott bõrszárazsággal jár együtt, a pikkelyes bõr csak néhány testtájat érint. Súlyosabb esetekben azonban az egész testre jellemzõek lehetnek a száraz foltok, olyannyira, hogy az izzadtságmirigyek is eltömõdhetnek, ez pedig rendkívül kellemetlen és veszélyes lehet, hiszen a szervezet így nem tudja megfelelõen szabályozni a hõháztartását és könnyen túlhevülhet. Egyéb problémák is jelentkezhetnek, például a száraz bõr kirepedezése és kisebesedése, az ichthyosis mellé allergia és asztma is társulhat, emellett pedig a lelki terhet is jelent a betegség, különösen a fiatalok számára.

A gyíkemberek egy rendkívül súlyos betegségben, a ichthyosisban szenvednek

A gyíkemberek egy rendkívül súlyos betegségben, a ichthyosisban szenvednek
Az ichthyosis legsúlyosabb formáját Harlequin-típusú ichthyosisnak nevezik. Ennél a bõr szarurétegének rendkívüli megvastagodása jellemzõ, és ez már az újszülötteknél megfigyelhetõ, világos színû, megkeményedett pikkelyek formájában. A bõrprobléma a szemre, a fülekre, a nemi szervekre, az ajkakra, is hatással lehet (például nem képesek megfelelõen kifejlõdni, vagy súlyosan deformálódnak), és a pikkelyes, kirepedezésre és kisebesedésre hajlamos bõr sokkal fogékonyabb a fertõzésekre.

A betegek képtelenek megfelelõlen szabályozni a testhõmérsékletüket, és a mellkason lévõ, megkeményedett, extrém száraz bõr még légzési nehézségeket is okozhat. A legtöbb esetben a Harlequin-típusú ichthyosissal született gyermekek sajnos nem élnek tovább néhány napnál. A betegség kezelésében nagy szerepe van a bõr folyamatos hidratálásának, a fertõzések elkerülésének, az állandó felügyelettel a betegeknek jóval több esélye van a túlélésre.

Az ichthyosis nagyon sokszor egyéb genetikai eredetû, súlyos fejlõdési rendellenességekkel is együtt járó szindrómákkal társul, de ezek a legtöbb esetben rendkívül ritkák (alig néhány tucat esetet jegyeztek fel ezekbõl).http://www.hazipa...0422121329

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
3,899,492 egyedi látogató