Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ököl-jog

GondolatokNa, mi van? Éto sto? Da, éto sto! Kezd befigyelni a kriptonit? Még mielõtt lefagynátok, mint az ámítógép, had tegyek egy javaslatot. Vagy kettõt. Olvassatok kevesebbet és értsetek többet. Napokban kerestem a Függvénytáblámat a padláson és a kezembe akadt egy gyerekkori olvasmányom. Belelapoztam. Jé, még a lényegesebb részeket ki is emeltem. Mindennek már majd 30 éve. A "jog" mai állapotát az ököl tükrözi, de ez a dialektikus logikának sosem volt ellentmondás.

Az idézet: Szénási József A dialektika alaptörvényérõl, Akadémiai kiadó, 1981

Ököl: postaimre Szigetszentmiklós, 2016Hozzászólások

12 #1 spartakusz
- 2016-04-27 16:56
Imre hirtelen az hittem, hogy ez egy segg - tovább képezve, ha a két búgyökre piros irónnal húzol egy egy vesszõt akkor két fasz lenne látható....
spari...
236 #2 Vazul
- 2016-04-27 17:05
Viszont ha vesszõ helyett piros pontot tenne rájuk, akkor nem pöcs, hanem csöcs lenne. :D
2 #3 gerry
- 2016-04-27 18:09
Te jó Isten!... Imre én Csüngókukucs-t és oldott Sörhantot olvastam gyerekkoromban... meg Nem õ kapitányt és ilyeneket...

Te meg dialektikát?!?!? ... már értem miért lettél te katonás ...jó, jó én is voltam 24 hónapig de engem vittek! Még a lábamat is felemeltem, de elhurcoltak egészen Pápáig... Már akkor se tetszett, de ha tudtam volna, hogy Gyurcsótány elörevetíti az árnyékát akkor lehet, hogy már ott ellopok egy repcsit, kicsit megbombázom a várost aztán meg sem állok idáig... csak nem tudtam elvezetni a MIG-et így maradtam porbafingó kiskatona.

De a gyerekkorom szebb volt mint a tied! Valamit javultál a szememben amióta ismerjük egymást, mert azt hiszem te se rajonganál akkor ha ebbe a seregbe kellene aktívizálódnod... egy másik - olyan "felszabadító" ... az persze más... oda még követnélek is (persze csak úgy kb 1000km távolságból ameddig nincs minden kipucolva. Tudom mit gondolsz rólam de már kiöregedtem a katonásdiból

Na mindeg... Aki megéli a nyarat annak itt egynéhány várható mozifilm elõzetes: http://www.origo....squad.html ...
Imre - gondolom ez a fotó az öklödröl készült...

Ahogy nézem még nem véres! Szóval vagy keményebben az edzéssel vagy törd el valakinek a pofacsontját és az se baj, ha kicsit bevérzik az ütés helye (ötleteim vannak, de ugye mint kibic ezt nem mondhatom el innen...)
;)
26 #4 Szofi
- 2016-04-27 18:53
Ezek aztán tudták hogyan kell darabjaira szedni a világot és a legtöbb ember számára érthetetlenné tenni az 1X1-et. Amikor valaki a zsidó logikát elkezdi olvasni, követni, vagy szükségszerûségbõl bemagolni és okosnak kezdi hinni magát, na akkor veszti el a fonalat. s_hihi
238 #5 bivaly
- 2016-04-28 05:58
Imre, ez egyszerû, és közérthetõ. Igaz, hogy én nem értem, vagy mint végsõ következtetést levontam belõle, hogy a logikus, logikátlan, a logikátlan, meg logikus. Most már teljesen össze vagyok zavarodva, ez a pár magvas összefoglaló mondat össze zúzta bennem a maradék józan paraszti eszemet. Most mondhatjátok, hogy az eddig sem volt, lehet, és semmi baj, de fentiek elolvasása súlyos lelki problémákat okozott ! Elvesztettem önmagam ! Most elmegyek megkeresni, talán megtalálom ? Most ... ? Mi is van most ?
4 #6 Posta Imre
- 2016-04-28 07:01
Pár napja volt egy esetünk. Délután azzal jött egy idõs hölgy, hogy szeretné megkapni a gyógyszereit, mert ugyan reggel benn volt a patikában, ki is fizette, de nem kapta meg, mert nincs a táskájában. Mivel be vagyunk kamerázva, leültem a gép elé, a lányok visszakeresték a receptjét és megkerestem a felvételt. Tisztán látszik, hogy az asszisztens kiadja a gyógyszereket, átveszi a pénz és a visszajárót is odaadja, melyet a gyógyszerekkel együtt eltesz a 82 éves hölgy. Behívtuk az irodába, nézze meg saját magát. Nézte, de nem ismerte fel! Állította, hogy ilyen nincs, õ nem vitte el és nem kapott visszajárót sem a 20-asból. Adjuk oda neki a gyógyszereit. Receptek szabályosan szignózva, rajt a blokk, videófelvétel...mit sem számít. Kimentem a rkolóba a sógorához, hogy jöjjön be õ is. Õ már nem akart, szerintem tudja, hogy a néni "szenilis". Mondok: nem az a baj, hogy nincs meg a gyógyszere, melyet a patikából kivitt a táskájában, hanem az, hogy bûncselekménnyel vádolja a kolleginát, így vagy neki, vagy nekünk kell feljelentéssel élni, ha nem képes felismerni önmagát a videón, sem elismerni, hogy a receptek, amelyeket azon reggel adott át az övéi (azt mondta, hogy ezek korábbiak)....

Filozófia? Biztos?

Gerry én mindent olvastam, válogatás nélkül, de sok mindent nem értettem. Talán ez nem is volt baj. Báj az, hogy most néha már úgy tûnik, hogy értem, amit korábban "olvastam", de valójában semmire nem megyek vele, bár ez sem így van teljesen. Önigazol és némileg mentális védelmet ad tudatilag, hogy nem teljesen mentek el "otthonról".

A balos volt véres, de a jövõ héten üthetem megint, begyógyult. Igazából nem szeretném élõ szerkezeteken kipróbálni, hogy mennyire sikerül pépesíteni a szövetállományát. Attól tartok, elveszíthetem az "önkontrollom" és nem biztos, hogy elõnyünkre válna, bár a tudat, hogy a fát többet hallom recsegni, mint a csontom, némi önbizalmat kölcsönöz.

Szofi, ez csak azért tûnik bonyolultnak, mert úgy tûnik. Nem az. Azok, akik valóban átlátják ez, nem jobbak, vagy többek, mint bármely más ember-bõrbe bújt szerencsétlen lélek. A mellékelt "film" egy "kiégett" filozófus egyetlen jócselekedetérõl szól, melyben megöl egy mocskos korrupt bírót, hogy ezzel jót tegyen az emberiseggnek, de természetesen a következményekkel már õ sem bír el.

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uqeZGKazVes[/movie]

A "fõhõs" filozófos..., de a színész természetesen zsidó (magyar-orosz zsidó anyától)...és Fönn-x név alatt fut...

Bivaly, leegyszerûsítve: feltalálták a kanálban a görbületet. Hégelrõl van ám szó. Így tán érthetõbb: www.csikung-tanfolyam.hu/images/jin-jang.gif
139 #7 jozsef toth
- 2016-04-28 10:20
Imre lehet ,hogy nem jol latom,de nekem ez a velemenyem.
Az hogy ki mennyit olvasott es mit ,mennyire tanult ,okos ,erosos,es inteligens .
Ha elzarva el a vilagtol es ebbol semmit se tud felhasznalni mint egy lakatlan sziget lakoja el,akkor semmit se er!
Ha nincs meg a lelki nyugalma ,meg ha milliardos akkor is boldogtalan!
Ez olyan felesleges mint az apacanak a mell ,a papnak a futyi.
Ha nem hasznalhatjak MINEK ??
4 #8 Posta Imre
- 2016-04-28 11:00
Józsi, ha rosszul nézed, úgy is látod, ha jól, akkor meg igen. Kérdés kik vannak "többen", hogy megmondják (amit megmondatnak "velük";), mi a zigaz.

Itt a cikkíró 95%-ra teszi az emberisegg konzumidiótáinak számát. Szerintem alulbecsülte.

cdn.topwar.ru/uploads/posts/2016-04/1461655788_shop.jpg
http://topwar.ru/...uraka.html

Amint látjátok, a TÉZIS-ANTITÉZIS = SZINTÉZIS mûködik. Korrupcijó mindenmennyiségben, szennyes teregetve és a még agybaxott is elkezd hápogni a qva anyját! Még kis idõ és rá lehet venni arra is, hogy akasszon a tetves féreg. A kötelek már készen állnak, lámpavasak frissen festve, már csak a csürhébõl kell "tömeget" faragni. A jelszavak legyártva. Az emberiség egy idióta organizmussá lett mára.
139 #9 jozsef toth
- 2016-04-28 12:13
Imre !
En mar valamikor itt irtam,hogy ha valaki vissza olvassa a mult tortenelmet .Fogja latni tobb szaz eve ez igy mukodik!
Bunozok kezebe volt, es van a vilag !
Ha a kiraly -i szek megszerzeseert kepessek voltak a csaladon bellul olni ,akkor a kovetkezo az mar GYILKOS es bunozo kiralynak szamitt!Termeszetessen vele eggyut a torveny csinalo bandaja!
Semmi-se uj a nap alatt!
Csak az ido multaval a szemelyek valtoznak!
Es termeszetessen kicsit trukkossebben probaljak csinalni!
A korrupcio ,es a bunozes olyan mint az ember arnyeka!
Sohase haggya el.Csak a sotetsegbe ezt nemlehet latni!
Ahogy szoktak mondani, na finybe kerul akkor viszont lathato!
245 #10 hamu
- 2016-04-28 12:31
Ha sok könyvet olvasol, akkor olvasott leszel. A bölcsesség az más.Ahhoz élni is kell.

Na, azért én is olvastam ezt-azt. A Vinne tú(l) mind négy kötetét, az Oldott de azt, az Oldottfûre hant-ot is.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.77 másodperc
4,602,622 egyedi látogató