Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Zsidó összeesküvésben hisz az új lengyel honvédelmi miniszter

KülföldNa, maga az összeesküvés igazolása maga az összes ilyen zsidóvédõ, antiszemitizmust tápláló szervezet. Aki ma még tagadja, hogy a mocskos zsidó mit mûvelt és mûvel, az megérdemli a holokosztját, amit kapnia kell. Az Anti-Defamation League szervezet, mely az antiszemitizmus ellen küzd világszerte, arra kérte a lengyel kormányt, hogy vonják vissza Antoni Macierewicz honvédelmi miniszteri kinevezését a több mint egy évtizeddel ezelõtti kijelentései miatt.

Egy 2002-es rádiómûsorban arról kérdezték Macierewicz-et, mi a véleménye a Cion Bölcseinek Jegyzõkönyveirõl. Õ azt válaszolta, hogy nagyon érdekesnek találja õket. „Egyesek azt mondják, hogy valódi, mások szerint hamisítvány, én nem vagyok szakértõ, de a tapasztalat azt mutatja, hogy vannak ilyen csoportok a zsidókon belül.”

Az ADL vezetõje, Jonathan Greenblatt szerint Macierewicz kijelentései erõs antiszemitizmusról árulkodnak. „Reméljük, hogy nem engednék meg, hogy egy ilyen meggyõzõdésû ember a kormányuk tagja legyen” – írta a lengyel miniszterelnöknõnek, Beata Szydlo-nak címzett levelében.

A 67 éves politikus korábban volt belügyminiszter, a katonai elhárítás vezetõje és honvédelmi államtitkár is. Az anti-kommunista ellenzéki mozgalom egyik vezéralakja volt a nyolcvanas években.

Orientalista.hu – Jack Fall
Link

Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2016-04-30 11:53
Miert kellene vissza vonni a kijelentest?
Valtozott azot valami?

Miert talan nem igaz???
A vilag legtobb orszagaba nem ok a vezeto szerepet betoltok?
Nagyon kilog alo laba!!:@
267 #2 Perle
- 2016-05-01 21:00
Az Eu kezdettõl fogva SZÍÁJÉ projekt volt:.
http://www.vetera...beginning/
267 #3 Perle
- 2016-05-02 10:33

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.42 másodperc
4,440,193 egyedi látogató