Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nem büntethetõ az örmény népirtás tagadása a strasbourgi emberi jogi bíróság szerint

KülföldEhhez képest a holokoszt csak egy rossz-emlékû gyerekcsíny és rossz szájízû és durva "vicc". Jogerõs ítéletben marasztalta el Svájcot csütörtökön az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) fellebbviteli fóruma, az úgynevezett Nagykamara, amiért az alpesi országban pénzbírságra ítéltek egy török férfit az 1915-ös örmény népirtás tagadása miatt.
A strasbourgi bíróság végleges ítélete szerint a svájci állam megsértette Dogu Perincek török politikus szólásszabadsághoz való jogát. A törvényszék 10:7 arányban fogadta el a határozatot, amely szerint a férfi kijelentésével nem sértette meg az örmény közösség tagjainak méltóságát olyan mértékben, hogy az büntetõjogi következményeket vonjon maga után.

Dogu Perinceket, egy kis baloldali török párt vezetõjét 2007-ben ítélte pénzbüntetésre egy svájci bíróság, amiért két évvel korábban egy svájci konferencián "nemzetközi hazugságnak" nevezte az akkori török birodalom területén élõ örmények ellen 1915-ben elkövetett népirtást, és tagadta, hogy a több százezer ember életét kioltó mészárlásokkal és kitelepítésekkel Törökország szándékosan népirtást követett el.
Link

Hozzászólások

88 #1 Asumhari
- 2015-10-15 17:18
Több százezer? Másfél millió!!!!! Az Emberi Jogok Európai bírái, fajtársi szolidarításból negligálják az Atatürk vezette népírtást.
4 #2 Posta Imre
- 2015-10-15 17:34
Nagyjából annyit emlegetnek. Másfél millió a vége és a lényeg a keresztény örmények etnikai "kipucolása" a területrõl, hogy a zsidó, amely akkor éppen muszlimnak és "töröknek" álcázta magát, közvetlen kóhn-taktusba kerüljön a késõbbi, 1917-1924 között zsidó-bolsevik szláv népirtással, melynek áldozata pravoszlávok voltak. A mostani Törökország szerintem nem maradhat így, ahogy van. A sok bekevert lopott gyerek, janicsár és az eredet szeldzsuk rabló horda igen érdeke keverék. Bár politikailag kényes a kérdés, tagadhatatlan, hogy a "törökök" és a zsidók remekül pacekban voltak mindig is. Ja, hogy most már nem annyira? A cikk egyébként a tetves zsidó holokosztról szól, csak más téma alatt fut, ami tényleges és reálisan vagy megtörtént, vagy nem. Pár napja láttam egy orosz doksifilmet. Megkeresem, hátha.
116 #3 livia
- 2015-10-15 21:24
Egyre többen vallják be, hogy valójában zsidók. A mama a halálos ágyán, no meg barátnõ, aki eddig letagadta... Nem volt itt csak MÁV- használat! Aki nem bírta az utazási kiképzést, az megmurdelt. Ezek a bevándorlók se bírják mind. No, ha gyõznek, majd kárpótlást fizetünk az utaztatás közben eltávozott lelkeikért is? Hallatlan.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.42 másodperc
4,460,744 egyedi látogató