Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Lemondott az osztrák kancellár

KülföldElõrevetít bizonyos tendenCIA-t. Lemondott összes tisztségérõl Werner Faymann osztrák kancellár az APA osztrák hírügynökség hétfõi értesülése szerint.

Az országnak és a pártnak is olyan vezetõre van szüksége, aki erõs támogatottsággal bír, indokolta távozását Faymann az osztrák közszolgálati rádióban is bejátszott nyilatkozatában.

A politikus az SPÖ hétfõn délután megrendezendõ, elõre meghirdetett országos elnökségi ülése elõtt néhány órával jelentette be lemondását. Az elnökségi ülést a Faymann személyét és az általa követett irányvonalat ért, párton belüli bírálatok hatására hívták össze.

Az SPÖ május elsején a bécsi gyûlésén kifütyülte és lemondásra szólította fel Faymannt.

Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2016-05-09 15:05
Egy zsidajjal kevesebb de ez a dolgokann nem valtoztat ...)
1 #2 Pitkin
- 2016-05-10 06:21
"Egy zsidajjal kevesebb..."

Ezt nem értem?
Mást fog csinálni. Ettõl még nem lettek kevesebben. Csak elbúvik a köz(-röhej, mert röhej az egész köz) elõl. Ennyi történt. Kevesebbnek semmi esetre se mondanám.

(Vizilo: Nem kifejezetten neked szóltam, inkább a "köz"-nek. Mert a buta "köz" ezt a lemondást is, valóban kevesebbnek tudja be.)
4 #3 Posta Imre
- 2016-05-10 11:26
Álláshirdetésben keresik az új osztrák kancellárt

A karriere.at nevû osztrák állásportálon Werner Faymann osztrák kancellár elõzõ napi lemondását követõen azonnal felbukkant egy álláshirdetés, amelyben a lehetõ legkorábbi kezdéssel, teljes munkaidõs foglalkoztatásban, havi 21 715 eurós bruttó fizetéssel szövetségi kancellárt keresnek - számolt be kedden az APA osztrák hírügynökség.
Természetesen nem hivatalosan meghirdetett pályázati kiírásról van szó, amelyben a fiktív közvetítõ cég "ügyfelérõl" például csupán annyit árul el, hogy az egy "közepes méretû európai ország". "Szövetségi kancellárként a sikeres pályázó átveszi a szövetségi kabinet vezetését és felelõsséget vállal a végeredményért. Izgalmas és változatos tevékenységi kör várja" - olvasható a szatirikus hirdetésben.http://www.hirado...ancellart/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.30 másodperc
4,440,357 egyedi látogató