Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Teljes átszervezés jön a honvédelmi minisztériumnál

BelföldÓ, de hova teszik a sok zsidó-buzi- mmossados-cias-g.cit? Ja, helyet cserélnek a sok mossados-cias-g.civel, mert ugye magyar ott nem lehet, mert akkor ismernénk a zinkognitóját. Vukics bércre hághat végre! Teljes átszervezésre készülnek a honvédelmi tárcánál, ami jelentõs személyi változásokat is hozhat, írja keddi számában a Magyar Idõk.

A lap úgy tudja: inog a széke Dankó Istvánnak, a Honvédelmi Minisztérium (HM) közigazgatási államtitkárának, és várhatóan távozik posztjáról Tomka Barnabás, a szaktárca beszerzési hivatalának fõigazgatója. A személyi változásokat – információk szerint – egy jelentõs átalakítási folyamat részeként hajtják végre.

Komoly változásokat hoz a minisztérium háttérintézményeinek megszüntetése, átszervezése, illetve a Honvéd Vezérkar közvetlen alárendeltségébe tartozó logisztikai rendszer korszerûsítése. A napilap információja szerint Dankó István közigazgatási államtitkár utódja a jelenlegi helyettes államtitkárok közül kerül majd ki.

A Magyar Honvédség szerepvállalásaival összhangban átalakítják a minisztériumi sajtóosztályt is. Azt szeretnék elérni, hogy a HM kommunikációjában a honvédség hazai szerepvállalása mellett elõtérbe kerüljenek a várható fejlesztések, és elérjék a katonák minél nagyobb társadalmi megbecsülését. Ez új szóvivõi rendszer kialakítását is jelenti a minisztériumban.

Az átszervezések indokaként a HM vezetése a szaktárca és a honvédség hatékonyabb mûködése mellett arra hivatkozik, hogy a jelenlegi vezetõkkel, a mostani vezetõi struktúrával nem volt elég hatékony és rugalmas a védelmi tervezés és a gazdálkodás.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-05-10 10:26
A Gyõzelem Napja után rögtön beújít a "Magyar Honvédelem". Gyerekek, lesz itt még Hosszúkések Éccakája! Tak tócsno!Honvédeskü
Címkék: eskü, kiképzés, parlamenti államtitkár
Ünnepélyes honvédesküt tettek az alapkiképzésüket befejezõ szerzõdéses állományú katonák Szentendrén, az MH Altiszti Akadémián. Köszöntõbeszédében Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes úgy fogalmazott: „amikor önök ma felesküdnek a haza védelmére, nem feledhetik el, hogy ez egyet jelent nemzetünk szellemi-erkölcsi értékeinek, hagyományainak védelmével, örökségünk óvásával és gyarapításával.” http://www.honved...honvedesku
1 #2 Pitkin
- 2016-05-11 06:20
Honvédelmi minisztérium, mint amcsi vállalat. Na szép kis eskü ez is?

"...önök ma felesküdnek a haza védelmére..." Milyen Haza? s_kukk

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
3,948,923 egyedi látogató