Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Botrány: élõ adásban zsidózott Szigetvári Viktor

BelföldNa, lassan elhallgathatok akkor! Az Együtt elnöke még a zsidózást sem veti meg, ha az aktuális politikai érdekeit szolgálja.

Az ATV péntek esti Szabad Szemmel címû mûsorában elképesztõ képsoroknak lehettek szemtanúi a nézõk. Ugyanis az Együtt elnöke, Szigetvári Viktor egy ízeset zsidózott. Legalábbis megpróbált, ugyanis vitapartnere, Németh Szilárd nem volt hajlandó részt venni az alpárivá süllyesztett beszélgetésben.

A heves vitát a bevándorlás kérdése indította el, azonban idõvel Szigetvári egyre kényelmetlenebbül kezdte érezni magát, miután Németh Szilárd feketén-fehéren felvázolta azokat az egyértelmû tényeket, amelyek alátámasztották a kvótával kapcsolatos népszavazás létjogosultságát.

Az Együtt elnöke nem bírta türtõztetni magát, megpróbálta Németh Szilárd országgyûlési képviselõ szájába adni azt, hogy Brüsszel lényegében a zsidók gazdasági köreit próbálja kiszolgálni és felhasználni. A nyíltan antiszemita kijelentés után Németh Szilárd nemcsak kikérte magának, hanem fel is állt és elhagyta az ATV stúdióját.

Szigetvári Viktornak meglett volna a lehetõsége arra, hogy visszavonja kijelentését, ám kicsit sem meglepõ módon így nyilatkozott az eset után nem sokkal:

"Dehogy vonom vissza!"

(ATV) Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2016-05-16 08:42
Nahát " Zsidó" Zsidoz" Zsidot"

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
3,405,882 egyedi látogató