Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Felbomlik a régi rend Európában - senki sem tudja, mi jön

KülföldKatolikus (jujdejó-szabadkõmûves sátánista zsidók) állatok azok, ahogy ki lehet venni a körvonalakból. Kaotikus állapotok alakulnak ki az európai országokban azt követõen, hogy megingottak a hagyományos politikai erõk, miközben az újabbak még bizonytalan lábakon állnak. Ez megnehezíti, ha nem teszi lehetetlenné, a gazdasági reformok végrehajtását is.

Szétaprózott parlamentek, kisebbségi kormányok, koalíciók olyan pártok között, amelyek korábban kérlelhetetlen ellenfelei voltak egymásnak, rafinált megállapodások, amelyek célja, hogy távol tartsák a régi politikai elit ellenfeleit a hatalomtól. Ezek a jelenségek jellemzik az európai demokráciák új korszakát - kezdi háttérelemzését a Financial Times. A nagy bizonytalanság igencsak megnehezíti Európa vezetõinek, hogy szembe nézzenek a kontinens gazdasági és biztonsági gondjaival.

Számos országban láthat olyasmit a politika közönsége, amihez nincs hozzászokva. Finnországban a kínos aprólékossággal összehozott koalíciót, amelynek tagja a radikális jobboldali Finnek párt is, belsõ viták szaggatják. Olaszországban elporlik a megszokott pártrendszer, miközben Európa-szere erõsíti a szélsõ balt és a -jobbot az EU-, euró-, bevándorló-, iszlám- és kapitalizmusellenes hangulat.

Káosz északtól délig

Mindez erodálja azt a fajta konszenzuskeresõ politikát, amely Európa boldogabbik felét a második világháború után jellemezte. Számos országban maguk a választások alapozzák meg a kezelhetetlen helyzetet, miután zavaros eredménnyel zárulnak. Svédországban kisebbségi szociáldemokrata kormány van hatalmon.

Korábban egyezséget kötött a költségvetés elfogadásáról a konzervatív ellenzékkel, ám úgy tûnik, ezt nem sikerül betartaniuk. A felek azért kényszerültek az együttmûködésre, mert a 2014-es választások után a populista, bevándorlásellenes Svéd Demokraták párt lehetett volna a mérleg nyelve, amelyet így tudtak távol tartani a hatalomtól.

Portugáliában az október eleji szavazás után hatalmon marad ugyan az elmúlt évek megszorító gazdaságpolitikáját végrehajtó jobbközép párt, de elvesztette abszolút többségét. Az ellenzéki pártok papíron összeállhatnának kormánykoalícióvá, ám ehhez messze nincs meg az összhang közöttük. Egy kisebbségi kormány - ahogy Svédország példája is mutatja - aligha húzza ki a négyéves ciklus végéig.

Hogy lesz itt reform?

A gyenge kormányoknak végre kellene hajtaniuk azokat a reformokat, amelyek megerõsíthetnék az európai gazdaságot, illetve ki kellene találniuk, hogyan lépjenek fel együtt az olyan közös kihívásokkal szemben, mint a bevándorlási válság. Az eurózónában emellett dönteni kellene a tagállamok költségvetési és gazdaságpolitikájának közelítésérõl, a politikai integráció folytatásáról, ami a szakértõk szerint az európrojekt sikerének alapfeltétele.

A nagy változás a 2008-as pénzügyi összeomlás után kezdõdött, amibe Európa legtöbb kormánya belebukott. A pénzügyi rendszer lefagyását követõ recesszió mellett munkanélküliség és a szociális ellátórendszerek szûkítése is a régi politikai elit ellen fordította az európai polgárokat, majd idén a bevándorlás kétbalkezes kezelése bõszítette fel a szavazókat.

Kesze-kuszaság

Ebben a zavaros környezetben már nem a nagy bal- és jobboldali néppártok között dõlnek el a parlamenti választások, mint a "boldog békeévekben". A választók többségét nem csupán az izgatja, hogy van-e munkája, mennyi pénz van a zsebébe és milyenek a kilátásai, hanem más is jár a fejükben, például az, hogy biztonságban van-e az élete.

Lesz ámítva az idén tavaszi brit választásokat,ahol a konzervatívok abszolút többséget szereztek, a szavazások nem juttatják világos mandátumhoz a politikai erõket Európában.

Év végi izgalmak

A következõ forduló az eurózóna egyik nagyágyújában, Spanyolországban esedékes, ahol decemberben lesznek parlamenti választások. A hetvenes évek óta bal-jobb váltópártok irányították az országot, ám most szétaprózottabb eredmény várható. Ha a konzervatív oldal gyõz, akkor a régi gárda arra kényszerülhet, hogy összeálljon az éppen vele szemben létrejött, új politikai erõvel.

A koalíciós kormányok ugyan nagyon is jellemzõek az európai politikára, ám a helyzet más, mint korábban. A régi pártok egymás után veszítenek támogatottságukból, ami kisebbségi kormányzáshoz vagy újfajta koalíciókhoz vezet. Ez azonban megnehezíti az országok irányítását, és ezzel Európa gondjainak enyhítését.Link

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2015-10-16 12:12
Mai reggelim:41.media.tumblr.com/ecc6f2fa86bdde4747f019547f5ddab2/tumblr_ntlq914DdG1tl7vq1o1_500.jpg s_pia
44 #2 LOVAGINA
- 2015-10-16 14:00
Egyszer volt, hol nem volt....az jön, ami még nem volt, de igazából volt, csak nem ebben az életünkben....."Minden szinten, szinte minden." - vagy semmi. A bot, aminek két vége van , de a bunkósabb áll az emberiség fele.

Én már nem tudok ennyifele félni! Megadom magam:s_azta
69 #3 Szalonna
- 2015-10-16 18:44
Eddig rend volt? Nem is tudtuk. Vagy pedig a régi rend bomlik fel, és más rendek jönnek a helyükbe?
129 #4 VaLa
- 2015-10-16 20:28
ÖRÖM olvasni:
A kazár maffia menekül, ahogy az amerikai hadsereg átveszi a hatalmat a Federal Reserve Board felett
10/14/2015
Az amerikai hadsereg Joseph Dunford tengerészgyalogos tábornok új vezetése alatt lángoló fegyverek...
A végsõ harc a pénz nyomtatásának ellenõrzéséért - A P2 Szabadkõmûvesek Ferenc Pápát akarják az új M1-nek, a pénz ellenõrzõjének
Bolygószintû helyzetjelentés - 1. rész / Kobra
Kézzelfogható a félelem és a gyûlölet, ahogy az összeesküvés végleges leszerelése folytatódik
Az amerikai hadsereg Joseph Dunford tengerészgyalogos tábornok új vezetése alatt lángoló fegyverekkel lépett elõ, hogy felszabadítsák az Egyesült Államok népét és a világot. Parancsnoksága alatt az amerikai hadsereg átvette a kazár maffia fõ hatalmi forrását, a Federal Reserve Boardot. Hogy megerõsítést nyerjen, látogassa meg az olvasó a Federal Reserve Board honlapját, amely már nem
http://www.federalreserve.org,
hanem
http://www.federalreserve.gov.
A kínaiak összehangolták ezt a lépést a Kínai Nemzetközi Fizetési Rendszer bejelentésével, amely alternatívája a kazárok irányította SWIFT rendszernek, ami azt jelenti, hogy az amerikai dollár rendszer átvétele az Egyesült Államokon kívül a tervek szerint halad. A nagy kazár maffia bankok összeroppanása már csak idõ kérdése.
Továbbá hatalmas folyamatban lévõ katonai mozgások vannak a Közel-Keleten, melyek célja a fasiszta, kazár, nácionsta Benjamin Netanjahu kormány eltávolítása, Pentagon és orosz források szerint. Hogy megkönnyítsék az oroszok számára a sátánimádó nácionisták eltávolítását a Közel-Keletrõl, a Pentagon visszavonta az összes repülõgép-hordozóját a Perzsa-öbölbõl.
http://www.presstv.ir/…/10/10/432800/US-warship-Persian-Gulf
A szélhámos Netanjahu rezsim csak olajat öntött a tûzre a múlt héten egy amerikai légierõ támadást színlelve a szíriai kormányerõk ellen Aleppóban, más Pentagon források szerint. Az oroszokat nem tévesztette meg ez a manõver, és válaszképpen rakétákat és harci repülõgépeket küldtek az iráni légtér fölött (természetesen Irán engedélyével), megtámadva több célpontot a Közel-Keleten, megölve több száz izraeli, szaúdi és török katonát, akik a nemzetközi joggal ellenkezve mûködtek Szíriában és Irakban, Pentagon források szerint. A valódi üzenet természetesen az, hogy az amerikai hadsereg készen áll, hogy félreálljon, lehetõvé téve az oroszoknak, hogy megtisztítsák a mocsoktól a Közel-Keletet.
Féltve az életét és rezsimjét, Szalman szaúdi király bejelentkezett egy kórházba arra hivatkozva, hogy súlyos Alzheimer-kórban szenved, miközben fia, a valódi hatalom gyakorlója, honvédelmi miniszter és Szalman trónörököse Oroszországba repült, ahol a Pentagon és orosz források szerint felajánlotta a rezsim lemondását. Ahogy a meglehetõsen durva arab mondás tartja: "A bot az egyik nap még a kezedben, a következõ nap a seggedben." Valójában a szaúdi herceg meghajolt, és felajánlotta Oroszországnak az olajpiac ellenõrzését, cserébe a rezsim túléléséért. Hogy emelje a tétet, Szalman felajánlotta, hogy kifizeti a két franciák által gyártott Mistral helikopter hordozót, melyet Egyiptom vásárolt meg, miután a franciák kénytelenek voltak törölni az Oroszországnak való értékesítésüket.
Az oroszok egyetértettek a szaúdiakkal, hogy valamiféle "politikai rendezésre" van szükség, beleértve a hamis terrorista ISIS kalifátus végét. Ugyanakkor a kínaiak, oroszok és irániak által támogatott jemeni erõk kulcsfontosságú szaúdi olajmezõket foglalnak el, ami egyre inkább valószínûbbé teszi, hogy a "politikai rendezés" a gyûlöletes sátánimádó ál muszlim család lemondása, és a szent muzulmán földek feletti irányítás átadása lesz, cserébe az életükért. Talán egy kényelmes nyugdíjba vonulást a francia Riviérán el tudnak nekik intézni. Az azonban kétségtelen, hogy sokan inkább lefejezést érdemelnének, amit néhányuk talán meg is kap.
A másik közel-keleti kényúr, aki a félelem egy mély állapotában van, Törökország elnöke, Erdogan. A Pentagon visszavonja minden erejét és rakétaelhárító védelmét Törökországból, a régióból történõ általános kivonulás részeként. Az egyetlen dolog, amihez ragaszkodnak, és folyamatosan meg is fognak kapni, a rendszeres üzemanyag ellátás a tüzelõanyagot nyakaló katonai gépeikhez.
Erdogant rajtakapták a kurdok bombázásán a saját országában, ipari infrastruktúra lopáson Szíriából, Izraellel való együttmûködésen, és általában is egy antiszociális bajkeverõ. Megtorlásként a Szíriából és Irakból lopott olajat, amit Törökországon keresztül szállítanak a Rothschild csõvezetékeken, az oroszok és a kurdok elzárják.
A közel-keleti olaj elvágása lesz az utolsó szög számos bûnözõ megabank koporsójában, melyek az olajdollárnak köszönhették túlélésüket. Ez az egyik fõ oka annak, hogy az IMF, az ENSZ, a Nemzetközi Fizetések Bankja, a Citibank, a Bank of England és mások is figyelmeztettek a közelgõ pénzügyi válságra. A nácionista polip fejét levágják, és hamarosan a különbözõ karjai is le fognak állni kudarcra ítélt harcukban.
Európai és amerikai támogatóinak hatalomból való közelgõ eltávolításával a nácionista izraeli Netanjahu rezsim sorsa is megpecsételõdik. Netanjahu kénytelen volt törölni tervezett látogatását Németországba, mert Angela Merkel német kancellár és a német rezsim azt mondta neki, hogy nem fog kapni több német tengeralattjárót.
A német autógyártók, mint a Volkswagen, és a Mercedes Benz stb. elleni zsarolás egy hamis "kibocsátási botrány" segítségével csak arra volt jó, hogy megerõsítsék a németek eltökéltségét abban, hogy együtmmûködjenek az oroszokkal a kazár hóhérok ellen. A több millió "szíriai menekült" beáramlása, sokan közülük képzett ügynökök, akik sohasem jártak Szíriában, szintén felrázott sok értelmes németet. A németek felkészülnek arra, hogy újra kibocsássák a német márkát ha szükséges, és hogy javítsák kapcsolataikat a Keresztény Putyin rendszerrel Oroszországban.
A franciák is bedobták a törölközõt, és már nem dolgoznak a kazár maffiának, a brit MI5 hírszerzés szerint. A franciák azt mondták a briteknek, hogy integrálni fogják az EU-t Oroszországgal, és ha a britek ellene lennének, akkor el kell hagyniuk az EU projektet, a források szerint.
A Távol-Keleten eközben szintén nagy változások kezdenek látszani. A kínai kommunista és az észak-koreai rezsim lassan túllépnek különbözõségeiken. Az észak-koreaiak bejelentése, hogy rendelkeznek olyan interkontinentális ballisztikus rakétával, amely képes elérni az Egyesült Államokat és Európát volt a jele, hogy Japán és a Koreai-félsziget már nem nyitottak a kazárok és fogyatkozó rabszolga rendszereik nukleáris zsarolására, észak-koreai és kínai források szerint.
A CIA egy figyelmeztetést küldött a Fehér Sárkány Társaságnak, hogy a kazárok megpróbálnak kikényszeríteni egy német stílusú kibocsátási botrányt olyan japán vállalatok ellen, mint a Mitsubishi, Honda, Toyota, Mazda, stb annak érdekében, hogy megpróbálják rákényszeríteni a japán gyáriparosokat, hogy továbbra is folytassák behódolásukat. Minden ilyen kísérlet sikertelen lesz, mert az Abe rabszolga rezsim elveszíti támogatását, miután a Trans Pacific Partnership (TPP) megállapodást rákényszerítette az emberekre és az iparra.
Bár a TPP többnyire a komplex technokrata lókereskedés eredménye, és csak minimális hatása lesz a reálgazdaságra, a tény, hogy titokban tárgyaltak, és titkosan kiválasztott vállalati bíróságoknak adtak hatalmat a japán kormány felett, feldühítette a nacionalistákat.
Mindenestre még ha az Abe rabszolga rezsim ragaszkodik is a hatalomhoz, a megmaradt mestereik elleni támadás már régóta zajlik az Egyesült Államokban. Ráadásul, ahogy ez a jelentés napvilágot lát, Abe mesterei kapcsolatba léptek a FST-al, hogy egy békemegállapodásról tárgyaljanak.
Eközben Ferenc Pápa várhatóan Mexikóban fog feltûnni, ahol állítólag a kazár maffia elleni szent háború bejelentését fontolgatja, amely még mindig kapaszkodik a hatalomba az Egyesült Államokban, és egyes latin-amerikai országokban, P2 szabadkõmûves források szerint.
A korábbi amerikai elnök, és hosszú távú nácionista vezér, idõsebb George Bush kimutatta félelmét a közelmúltban, amikor egy igazságkeresõ megkérdezte õt a titkos amerikai kormányzati projektekrõl. Bush azt válaszolta, hogy "Az amerikaiak nem tudnák kezelni az igazságot," mielõtt elhallgattatták.
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/…/idosebb-george-bush-az-uf…
Milyen igazságot nem tudnának kezelni Bush? Azt a tényt, hogy ön és összeesküvése meggyilkolták John F. Kennedy elnököt, Martin Luther Kinget és még ezreket? Azt a tényt, hogy ön elvette a a világ népeinek vagyonát, és arra használta, hogy megteremtse a népirtó fasiszta Új Világrendet? Azt a tényt, hogy ön és a többi nácionista létrehoztak és elterjesztettek olyan halálos betegségeket, mint a HIV, az Ebola, a madárinfluenza, a SARS és a többi? Azt a tényt, hogy amerikai katonai titkokat adott el a kínaiaknak és az észak-koeraiaknak? Azt a tényt, hogy az ön bandája meggyilkolt közel 3000 embert szeptember 11-én, hogy megrendezzenek egy fasiszta puccsot? Mi a helyzet a chemtrailekkel, a tervvel, hogy mikrochipet ültetnek az emberekbe, stb? A lista folytatódik, de lássuk be, ön is tudja azt, amit Sarah McClendon újságírónak mondott 1992-ben, "Ha az amerikai nép valaha is megtudja mit tettünk, akkor üldözõbe vesznek, és meglincselnek az utcán."
Az amerikai hadsereg Dunford tábornok alatt megtette az elsõ fontos lépést a Federal Reserve Board államosításával, de sokkal többet kell tenni. Obama miért mond még mindig nyilvánosan hazugságokat Szíriáról, 911-rõl, Ukrajnáról, 311-rõl, stb? A hadsereg miért nem kezdett azon ismert bûnözõk tömeges letartóztatásába, akik 911, a Wall Street csalás, és a hatalmas politikai megvesztegetések, stb. mögött álltak?
Ahogy sok tájékozott amerikai állampolgár, és sokan a Pentagonon és az ügynökségeken belül rámutattak, ez hazaárulás, és ezzel fegyveres embereknek kell foglalkozniuk, mert senki másnak nincs hatalma érvényesíteni az amerikai alkotmányt és az ország törvényeit. Gyerünk Dunford tábornok és az amerikai hadserege hazafiai, a történelemkönyvek várják a döntést. Az emberiség hõsei lesznek, vagy mennek a történelem szemétdombjára mint egy kudarc? Az emberek a világon várnak, és a legjobbakat remélik.
Benjamin Fulford
www.federalreserve.org
federalreserve.org
69 #5 Szalonna
- 2015-10-17 05:26
Valahun, tényleg elhiszed ezt a szart? vagy csak úgy csináltok? Ki nevezi ki a hadsereg élére a tábornokokat meg a vezérkari fõnököket? Néha úgy tûnik tele van az oldal amatõrökkel, pedig nem! De valahol elveszik a fonal? Kennedy este nem elég ismerõs? Másodpercek alatt lerendezték, egy szaros tábornokot meddig tart eltüntetni?
165 #6 LM
- 2015-10-17 06:56
Ezt a Fulford-ot énis olvastam régebben. Aztán átsoroltam a hitegetõk táborába, tudjátok már csak egyet kell aludni aztán itt az aranykor mert ez meg az a jólelkû egzotikus társaság elintézi, vagy volt valami hasonló egy õsi zûrhajós kapitánnyal hogy visszatér és rendetrak stb. :D kb. úgy néz ki, hogy ne csinálj semmit paraszt majd megoldják helyetted holnap, csak ma maradj még robot és a megoldás vagy akár csak a változás drasztikus jelei mindig ottmaradnak a holnapban a lelkes olvasó évei meg lassan de biztosan elperegnek. De persze ez csak magánvélemény nincs elég tudásom ahhoz hogy cáfoljam vagy igazoljam.

Viszont saját logikám alapján addig itt nem lesz fundamentális változás amíg nem kezdik el beépíteni a köztudatba, hogy az ember minõségi kategória és meg kéne állapodni a minimális kritériumokban valamint abban, hogy mit kezdjünk azokkal akik még ezt sem érik el. Addig is a Fulford féléket beteszem a parasztvakítás dobozba, nem fog unatkozni sokan vannak már ott, jó nagy doboz
2 #7 gerry
- 2015-10-17 10:37
Szalonna - ez VaLa világa ... ne kérdezd mert elmagyarázza... képekkel, összefüggésekkel, látnokian... - bár ezt kivételesen csak másolta a szöveget erröl a Rendkívül Hiteles Oldalról... "Blikk a la Húha" (http://ujvilagtudat.blogspot.hu)
s_franc
154 #8 kakas
- 2015-10-17 18:23
Közel 4 perc,nézd végig![movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dAt11BU7lFY[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.63 másodperc
4,440,235 egyedi látogató