Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orosz tábornok: Naponta száz fegyveres menekült megy át Törökországba

KülföldMi van? Nem hiszem el, hazudik! Itt mindenki olyan rendes kis kipás krapek, haver, nem lehet igaz!
A híradó.hu idézi Andrej Kartapolov tábornokot, az orosz fegyveres erõk helyettes vezérkari fõnökét, aki Moszkvában beszélt errõl.

A rádiólehallgatásokon is alapuló felderítési információik szerint a szíriai Aleppó tartomány Dzserablúsz körzetében az Iszlám Állam (IÁ) fegyveresei, míg az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat szíriai szárnyának számító an-Nuszra Front tagjai a törökországi Hatay tartományban lévõ Reyhanli körzetbe lépik át a határt tömegesen, minden éjszaka átlagosan százan – mondta Kartapolov.

A tábornok hozzátette, megerõsített információik vannak arról, hogy a fegyveresek a menekülteknek fenntartott határátkelõkön lépnek be Törökországba.
Link

Hozzászólások

75 #1 talpi
- 2015-10-18 07:48
Jönnek mennek ezek a te or pisták kérdés hova rendezik a következõ fellépésüket? No semmi gond cagyis igen, mert a jegyek "elõvételben" elkeltek a Soros céle "rendezõ" bizottság "jegy irodája" már tudja a következõ helyszínt csak még a "díszletek és eszközök valamint a statisztéria" nem érkwzett meg. Meg fog érkezni a statisztéria kiválasztása pedig folyamatban van. Ne agfódjunk ha a "hiradóról lemaradunk" azért a nagy filmet kötelezõ lesz megnézni mint egykoron a párr kongrsszusi közvetítéseket" csak ott lehetett aludni itt meg nem lesz ajánlatos. :(

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.78 másodperc
4,440,355 egyedi látogató