Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kormányzsidók

BelföldMi van itt, kérem! Tán nem zsidajkodnak? Még a végén csak meg kell holokosztolni a mocskos bandát, oszt jól nézünk ki! A honi zsidóság számára egyre újabb és újabb karrierlehetõségeket kínál az ismét virágba boruló magyar élet.

„A honi zsidóság számára egyre újabb és újabb karrierlehetõségeket kínál az ismét virágba boruló magyar élet. Mostanában nagyon kifizetõdõen lehet például migránsozni és muszlimozni, hatalmas a fogadókészség. A hatalom és csatolt sajtószervei alig gyõzik várni az iszlám térfoglalástól rettegõ, szigorú menekültpolitikát, megerõsített határokat követelõ »zsidó vezetõket«. Õk közösségük nevében is megerõsíthetik, hogy a kormány egyenesen filoszemita politikát folytat az idegengyûlölõ hangulatkeltéssel, miközben a törpe kisebbségben lévõ Soros-bérenc liberálisok cserbenhagyják a zsidajaikat, akiket 25 éven keresztül agyonpátyolgattak, még a széltõl is óvtak. (...)

Szabó már kedden címlapra került bevándorlásellenes kormányzsidóként, így szegény Feldmájer Péter Mazsihisz-exelnök, aki immár szintén nem képvisel senkit, egy nappal lemaradt. Csak szerdán tudathatta a magyar közvéleménnyel, hogy »a jelenlegi ütemben zajló tömeges muszlim bevándorlás veszélyt jelent az európai zsidóságra, és komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent Európában«, a határokat pedig, jegyezte meg váratlan csavarral, meg kell védeni mindenáron. Mindketten kitértek az újra aktuális fõellenségre, Soros Györgyre is, aki a kormánysajtó tájékoztatása szerint most éppen a bevándorlás támogatásával kívánja hidegre tenni Európát. A kormányzsidóknak meg is van róla a véleményük.”
Link

Hozzászólások

48 #1 ro-zsola
- 2015-10-17 22:14
ezért mondtam nektek korábban : " ne ficánkolj ha nem téged baxogatnak ".
Egyre jobban szorul a hurok , egymást gyepálják a zsidók. Nagyívben lexarom az ilyen bolhacirkuszt , csak az érdekel hogy minnél több dögöljön bele

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.42 másodperc
3,400,425 egyedi látogató