Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A tízéves gyerekek is katonai kiképzést kapnak Oroszországban

KülföldNa, ki kell képezni a SZ-500-asok mellé kamikázékat is, vagy ez a belsõ harchoz kell. Még jó, hogy nálunk ez elõ nem fordulhat több okból sem. Mondjuk náluk is lassan két "kaukázusi muszlimra " jut egy fél orosz gyerök, de legalább az most ki lesz képzõdve. Még 20 év és minden faxa lesz, megláss-átok!
Az orosz iskolások katonai kiképzése kísérleti fázisban már el is indult, szeptembertõl pedig az egész országra kiterjesztik a programot.

Az orosz védelmi minisztérium tervei szerint az orosz iskolások hamarosan szervezett katonai kiképzést kapnak: megtanulnának fegyvereket összeszerelni, lõni, ejtõernyõvel ugrani. Emellett elméleti oktatást is kapnának hadtörténelembõl és a taktikáról.

A képzést egy újjáélesztett szovjet szervezet, a Junarmija (Fiatal hadsereg) vezetné. A képzés korhatára egyelõre nem ismert, de egyes hírek szerint már tízéves korban el lehetne kezdeni.
Illusztráció

Illusztráció

A képzés kísérleti fázisa most indul Jaroszlavl városában, de szeptembertõl az egész országra kiterjesztenék. Néhány iskolában már eddig is volt hadioktatás, de az orosz védelmi miniszter szerint a kísérlet strukturáltabbá teszi az eddigi mozgalmakat. Szerinte a program a patriotizmus és az ország szolgálata iránti megnövekedett igényt szolgálja ki – írja az Independent.
EZT IS AJÁNLJUK:

Az illetékesek szerint a kiképzésben nem lesz kötelezõ részt venni, kiegészítésként jelenne meg a normál tanórák mellett. A gyerekek egyenruhát viselnek majd, saját parancsnokságaik és zászlaik lesznek.

Oroszországban a Krími-félsziget 2014-es elfoglalása óta túlteng a nacionalizmus, Ukrajnában és Szíriában is hadjáratokat vezetnek. A nacionalista csoportok száma egyre nõ, január óta pedig a kormány megduplázta egy „hazafias nevelési program” támogatásait.

A katonai kiképzés bevezetése vegyes fogadtatásban részesült. Egy katonák jogait védõ szervezet szerint a gyerekek militarizálása a jogaik elleni támadás. Az orosz lakosság mindenesetre nem lepõdött meg:

"Az emberek többsége örülni fog a változásnak. A putyini propaganda nagyon hatékony."
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-05-23 19:44
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CedzwcRNSAs[/movie]
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VDuhRrAAvFk[/movie]
267 #2 Perle
- 2016-05-23 21:34
A fejlett Nyugaton pedig már a le Go !!!! játékkal háborúhoz szoktatják a 4 éven felüli gyerekeket is:
http://www.theloc...lent-study
154 #3 kakas
- 2016-05-23 21:35
A baj az,hogy ezek is szájkaratéjoznak!:Dhttp://www.timeso...8-minutes/
236 #4 Vazul
- 2016-05-23 21:42
Nálunk is ez kéne mindennapos testnevelésként, bár már a jóbik elkezdte a néphülyítõ iskolájában, hogy a barassai hengér akasztotta Vona fel ezeket a születésük napján, de ha az nem tette, akkor a görcs vinné el a bothasztó fajját ezeknek és a sárga pokolvar hányná ki zsidóstul a belüket, a szakraviderit nekijük miközben a nyehesség beléjük áll!!! Az istericit a zsidójának!

A fentiek ékes magyar szidalmak, amik most is aktuálisak Vona szektás-páhlyos-dzsihádistaképzõ cion oskolája kapcsán:
http://ripost.hu/...it-akarnak
4 #5 Posta Imre
- 2016-05-24 06:17
Kakas, persze, hogy csak vetítés. Nehogy komolyan vegye már bárki is. zsidó-csicskaképzõ, csak a látszat kedvéért most "nemzeti" zsidó fospaskolás megy.
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kAQl9hICjEQ[/movie]

Vazul, a génûllományt megritkították, de nem is kicsit. Magyar gyerek alig van, de szint már nincs. Csak a "védõoltás"-birkákat, ha veszed, teljesen mindegy, hogy ezek tornáznak-e, vagy sem. Máté volt osztályában is rajta kívül mindenki ivott (talán egy-két lány kevesebbet), de Blanka osztálya sem különb egy szálat sem, pedig az tényleg "magyar érzelmû" (bár nem tudom már mit is jelent ez).
3 #6 Enid
- 2016-05-24 10:27
imre! a videoban a vegefele mit mond Catanzarorol?
4 #7 Posta Imre
- 2016-05-24 13:35
Ezt ragozza, hogy Catanzaro szerint a zene kikapcsolja a kritikus gondolkodást és "transzba" ejt és amit ilyenkor tõtesz a fejébe, azzal kapcsolatban védtelen.http://indavideo....A_Ceg_2015

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.56 másodperc
4,460,864 egyedi látogató