Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Magyar-orosz légitársaság jön létre?

BelföldHelyesebben, zsidó-orosz. Tagnap hívtak, hogy a kecskeméti katonai reptérrõl egy WizzAir civil gép szállt fel...biztos vitte a "migráncsokat". Deportálás, vagy importálás esetleg teleportálás. Vetítés, az biztos. Oroszország továbbra is mérlegeli egy magyar-orosz légitársaság létrehozását, de annak üzletileg hatékony, nem pedig dotált cégnek kell lennie - jelentette ki Gyenyisz Manturov orosz ipari és kereskedelmi miniszter.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, beavatkozásmentes, közvetlen. Kérje demószámláját még ma! Demószámla ITT

Manturov a RIA Novosztyi jelentése szerint kedden Velencében nyilatkozott errõl újságíróknak. Az orosz hírügynökség felidézte, korábban már bejelentették, hogy Oroszország kész megvizsgálni annak lehetõségét, hogy hozzájáruljon egy magyar nemzeti légitársaság alaptõkéjéhez. Oroszország és Magyarország egy közös vagy egy magyar légitársaság létrehozásáról tárgyalt, amelyhez orosz Szuhoj Superjet 100-as repülõgépeket szállítanának.

"Kollégáink a magyar kormány szintjén tanulmányozzák ezt a kérdést. Mi ebben érdekeltek vagyunk, megerõsítem az érdekeltségünket. Abból indulunk ki, hogy meg kell találni az optimális üzleti megoldást, amely mellett ez a mechanizmus, ez a cég kereskedelmileg hatékony lesz, és nem szorul állami dotációra - ebben nyilvánvalóan nem vagyunk érdekeltek, még annak ellenére sem, hogy nagyon szeretnénk saját repülõgépeket gyártani és szállítani a kelet-európai piacokra" - nyilatkozott a miniszter.

Manturov lehetõségként említette meg, hogy a cég a gépeket gyártó Szuhoj és egy magyar cég leányvállalataként üzemeljen, de nem zárta ki azt sem, hogy egy magyar céget hozzanak létre, amelynek gépbeszerzéséhez Oroszország "elõnyös pénzügyi feltételeket" biztosítana.Link

Hozzászólások

83 #1 Sbert
- 2016-05-26 08:12
Égyszõ mán hallutunk hasonlót, 30 géppel tervezve.
Utána, még a Malév is mögszünt....
Érdekös ez, no!
Sok sikert!
Egy Sukhoi 100-ast meglesnék, magam is, Ferka högyén... s_kukk

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
3,693,101 egyedi látogató