Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Megtudtuk: metróállomást vesznek a BKV-tól Habony izraeli barátai

BelföldAllah akarja! Értesüléseink szerint a Princess pékséglánc tulajdonosainak privatizálják a Puskás Ferenc Stadion metróállomást és a fölötte lévõ Stadionok irodaházat. Exkluzív részletek a csütörtöki Heti Válaszban.

Sorra megerõsítik a Demszky-korszak leghajmeresztõbb BKV-szerzõdéseit. A haszonélvezõk: SZDSZ-kegyencbõl Habony Árpád barátjává vált offshore-lovagok, a Princess pékséglánc grúz-izraeli üzemeltetõi, Shabtai Michaeli és Michael Gagel – derül ki a csütörtöki Heti Válaszból. A Mandiner egy áprilisi Tarlós István-interjúban már érzékeltette, hogy a BKV kivételezik a Princess-csapattal, az Átlátszó pedig jelezte: akár az M3-as metró üzemszünetébõl is profitálhatnak a miniszterelnöki fõtanácsadó emberei.

Lapunk most minderre bizonyítékokat is szerzett. És arra is, hogy ugyanez a grúz-izraeli, a letelepedésikötvény-biznisszel is kapcsolatba hozható érdekcsoport veheti meg a Puskás Ferenc Stadion metróállomást és a fölötte lévõ Stadionok irodaházat (ahogy ezt még a Demszky-korszakban eltervezték). A Fõvárosi Közgyûlés elé terjesztendõ határozattervezet mellékletei szerint is kockázatos a tranzakció, hiszen versenyeztetés nélkül kerül idegen tulajdonú ingatlanba a metróállomás.

Részletek a május 26-i Heti Válaszban. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.
Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.31 másodperc
3,405,223 egyedi látogató