Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Lázár: titkosszolgálati bizonyíték van Soros befolyására

BelföldNem lehet igaz, hogy egy cionista "magyar" zsidó áll a "háttérben". Azt a qva! Ki gondolta vona! Nincs olyan migránspárti, az ellenzékhez köthetõ szervezet, amely mögött ne az amerikai üzletember pénze lenne - mondta a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter az Atv.hu-nak.
Titkosszolgálati jelentések bizonyítják Soros György magyarországi befolyását - közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezetõ miniszter az Atv.hu-val, kijelentve azt is: nincs olyan migránspárti, az ellenzékhez köthetõ szervezet, amely mögött ne az amerikai üzletember pénze lenne.

A honlapon szerdán megjelent cikkben felidézték, a miniszter múlt heti sajtótájékoztatóján azt mondta: Soros György, az amerikai Demokrata Párt egyik befolyásos támogatója, a Clinton-házaspár mecénása mindent megtesz annak érdekében, hogy helyet csináljon a nézeteinek, és arra lehet számítani, hogy aktívan is kész fellépni az egyik legveszélyesebbnek tekintett európai politikai ellenfele, az Orbán-kormány ellen.

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd



Mint írták, megkérdezték a Miniszterelnökséget vezetõ minisztert, hogy vannak-e közvetlen bizonyítékaik, amelyekbõl kiderül, hogyan befolyásolja Soros a migránsügyet Magyarországon. A tárcavezetõ válaszában leszögezte, hogy megítélésük szerint ma nincs olyan, az ellenzékhez köthetõ szervezet, amely mögött ne Soros György pénze lenne, e finanszírozásoknak köszönhetõen pedig a magyarországi civilek a valós erejüknél nagyobb befolyásra tesznek szert a magyar társadalomban.

Lázár János a cikk szerint úgy fogalmazott: "a migránskérdésrõl elhangzó demokrata megszólalások mögött is Sorost halljuk, hiszen a legfõbb szponzora annak a politikai oldalnak. Õ így harcol a meggyõzõdéséért, mi a magunk módján". A miniszter közölte: nincs is más bizonyítékra szükség, miután Soros elismerte, hogy Orbán Viktor a legveszélyesebb európai ellenfele.


Az Atv.hu felvetésre, hogy közvetlenebb bizonyítékokra is szükség lenne ahhoz, hogy "a teljes hazai migránspárti civil szférát Soros György befolyási övezetének" tekintsék, Lázár János azt mondta: "természetesen vannak olyan titkosszolgálati jelentések, amelyek alapján ez az állítás" bizonyítható, de ezek nem publikusak - áll a cikkben.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-05-26 11:32
Marsi Anikóval ment neki Sorosnak a TV2 - videó
szerzõ:

Leleplezõ heti sorozatot indított a "rejtõzködõ magyar milliárdosokról" a TV2, amelynek elsõ riportja arról a Soros Györgyrõl szólt, akit Lázár János éppen ma vádolt meg ismét a magyarországi ügyek befolyásolásával. A Tények Extra a kormányzati sorosozást most azzal egészítette ki, hogy a milliárdos megverte a feleségeit és fojtogatta a szeretõit.

Támadásba lendült Soros György ellen az Andy Vajna kormánybiztos tulajdonában lévõ TV2 is, amely a Tények Extra szerdai mûsorában a magyar milliárdos magánéletével foglalkozott.http://hvg.hu/itt..._soros_tv2
3 #2 Enid
- 2016-05-26 12:59
Ez a nyomorult ezek szerint nem lelte meeg meg a nekivalo szeret-ot: s_box
... hacsak ez a par elet lenne a rovasan...
4 #3 Posta Imre
- 2016-05-27 08:18
Ki nem találnád, hogy most éppen kit pénzel Soros

A volt macedón miniszterelnök szerint Soros Pénzeli az ottani ellenzéket (is).

Tudjon meg többet az Abszolút Hozamú Befektetési Alapokról ingyenes szemináriumunkon!
Azoknak, akik nem követik a tõkepiacok minden rezdülését!
– Aegon Alapkezelõ –
Soros György (fotó: georgesoros.com)
Soros György (fotó: georgesoros.com)

Soros György amerikai milliárdos finanszírozza a macedón civil szervezetek kormányellenes tevékenységét – mondta Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök, a kormányzó jobboldali Belsõ Macedón Forradalmi Szervezet - Macedón Nemzeti Egység Demokratikus Pártja (VMRO-DPMNE) elnök.http://privatbank...rgy-293813
13 #4 vesterhagen
- 2016-05-27 13:22

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.51 másodperc
3,402,876 egyedi látogató