Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szélsõjobbos kormány jött létre Izraelben

KülföldA többi is mocskos, de ez a "moldáv" zsidó kiemelkedõen az. Gondolom az fszb kicsit meggyúrta a tetvet azért... Az izraeli miniszterelnöknek sikerült a kormánykoalícióba csábítania a jobboldali nacionalista Abigdor Liebermant és pártját. Ezzel létrejött Izrael legkonzervatívabb kormánya.

A megállapodás részeként az egykori kidobóember, Lieberman lesz a védelmi miniszter – amely a második legfontosabb miniszteri tárca Izraelben. A hivatalos bejelentések szerint csütörtökön fogja aláírni a megállapodást Benjamin Netanjahu és Lieberman.
Fotó: AFP

A megállapodás már múlt héten körvonalazódott, a témában készült elõzõ cikkünket itt olvashatod:

Egy palesztin kivégzése miatt mondott le az izraeli védelmi miniszter

Elemzõk szerint az új kormánykoalíció miatt az izraeli-palesztin béke nem kerül tetõ alá a közeljövõben.

Ehud Barak korábbi miniszterelnök szerint, a jelenlegi kormányt

megfertõzték a fasizmus vadhajtásai."

Netanjahu megpróbált elébe vágni a kritikáknak: szerinte folytatódni fognak a béketárgyalások és személyesen fogja felügyelni védelmi miniszter tevékenységét.

A béketárgyalások 2014 áprilisában összeomlottak és azóta holtponton vannak.

Az új kormánykoalícióban a szélsõjobbos és a nacionalista politikusok jelenléte domináns: az összes kulcspozíciót birtokolják – az oktatási, védelmi, kulturális és igazságügyi, valamint minden fontosabb tárcát.

(Theguardian)
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-05-25 20:14
A kazár maffia feje báró Jacob Nathaniel Rothschild
Az az ember, aki blokkolja az új pénzügyi rendszert és megakadályozza, hogy az ázsiai aranyat a bolygó javára használják, báró Jacob Nathaniel Rothschild, a közeli hozzátartozói, valamint a CIA szerint. Rothschild báró a feje a kazár maffia polipjának, amely szabályozza az amerikai dollár, az euró, a japán jen és számos más valuta kibocsátását, kivéve a kínai jüant vagy az orosz rubelt. Rothschild állta útját annak, amikor az ázsiai vének 13 százalékos kedvezménnyel kínálták fel az aranyat egy jövõ tervezési hivatal felállítása érdekében, hogy ezzel megszüntethetõ legyen a szegénység, megállítható a környezeti pusztítás, egy paradicsommá változtatva a bolygót. A tervet támogatják a BRICS nemzetek, a Pentagon, a legtöbb ügynökség, sõt Rothschild saját rokonai közül is többen.

Ha Rothschild báró nem lép kapcsolatba a Fehér Sárkány Társasággal, hogy tárgyaljon egy kompromisszumról 24 órán belül a hírlevél közzétételét követõen, akkor a FST felkínál 1 tonna aranyat bárki számára, amely Hongkongban vehetõ fel, aki képes meggyõzni õt, hogy álljon el az útból. Mellesleg Rothschild tudjuk, hogy Mark Rich egykori házában Zug-ban, Svájcban bújkálsz, és nem a vidéki házadban Waddeston-ban, Buckinghamshire-ben, Angliában. Ne próbálj elbújni, hiábavaló lenne.

Ha mások is akadályoznak bennünket, akkor kénytelenek leszünk kiteríteni a saját pakli kártyánkat, ahogy a náci Bush-ok tették Irakban. Minden kártya beváltható lesz egy bizonyos mennyiségû aranyra, az adott személy emberiség ellen elkövetett bûncselekményeinek jellegétõl függõen.

Amit azonban a Rothschild lakájok és a kazár nácik csökkenõ körének meg kell értenie, hogy a FST nem tér el attól, hogy "elkapja" a rossz fiúkat. Mi egyszerûen csak szeretnénk megmenteni a bolygót. Ha valaki ennek útjába áll, azt kénytelenek leszünk félreállítani.

A másik dolog, amit meg kell jegyezni, hogy a FST terve bizonyos szempontból hasonlítani fog a Nomura Securities év végi partijaira, melyeket a külföldi tudósítóknak tartanak Tokióban. A legtöbb tudósítónak nem szabad elfogadnia 20 dollárnál nagyobb értékû ajándékot a forrásaiktól. Szóval amit a Nomura tett, az egy bingó játék volt, ahol mint kiderült, mindenki bõséges díjat nyert. E sorok íróját is "becsapták" egyszer ezen a módon, elfogadva egy 300 dolláros Noritake teáskészletet.

Más szóval, a FST biztos akar lenni abban, hogy mindenki kap egy díjat, a dínár emberek, az észak-koreaiak, a különbözõ leendõ M1-ek, a gnosztikus illuminátusok, a ZAP szurkolótábor és mindenki más, aki részt vett a harcban, hogy létrejöjjön egy igazságosabb pénzügyi rendszer.

Egyértelmûen ez a helyzet, mert a talaj egyre forróbb a mindinkább kétségbeesettt kazár maffia lába alatt, ahogy módszeresen eltávolítják õket a hatalomból szerte a világon.

A legnagyobb közelmúltbeli fejlemény Izraelben történt, ahol Móse Jaalon védelmi miniszter lemondott, elítélve a "szélsõségességet, a rasszizmust és az erõszakot" az izraeli társadalomban és a Netanjahu rezsimben.

http://www.haaretz.com/israel-news/1.720653

Ezt követték az Izraeli Védelmi Erõk helyettes vezérkari fõnökének, Yair Golan-nak az észrevételei a Holokauszt emléknapon, ahol többek között azt mondta, hogy "A Knesszetben záporozó rasszista törvények, melyeket elfogadtak és amelyek kidolgozás alatt állnak, erõsen hasonlítanak a náci rezsim elsõ napjaiban a Reichstag által elfogadott törvényekre."

http://www.veteranstoday.com/2016/05/22/uri-avnery-traces-of-nazism-in-israel-confirmed/

Ezeket az észrevételeket a korábbi miniszterelnök Ehud Barak is támogatta, aki azt mondta, hogy Izraelt "már megfertõzték a fasizmus magvai."

Úgy tûnik, hogy a Zsidó nép végre ráébred arra, hogy a saját vezetésük valójában népirtó napirendet követõ kazár náci gengszterekbõl áll.

A Zsidóknak ez a megkésett ráeszmélése azokra a borzalmakra, amelyeknek több ezer éven keresztül ki voltak téve a sátánimádó vezetõik részérõl, nem véletlenül történik.

Az oroszok egy nagyon kifinomult kampányt hajtottak végre, kényszerítve az izraeli miniszterelnököt Benjamin Netanjahut, hogy alkalmazza a szovjet születésû szélsõséges jobboldali Avigdor Liebermannt, mint új védelmi minisztert, Pentagon hírszerzõk szerint. Ez a szélsõséges olyan öngyilkos agresszív politikát fog végrehajtani, ami "felgyorsítja Izrael elpusztítását," mondják. Liebermanntól azt várják, hogy egy inváziót rendel el Libanon ellen, aminek következtében rakéta esõ szabadul el, és az úgynevezett Vaskupola védelmük használhatatlan lesz ellenük, a források szerint.

A másik küszöbön álló dolog az izraeli rezsim pénzügyi megsemmisítése. Ennek oka, hogy az amerikai szenátus legyõzte Barack Obama báb elnök ellenállását azon törvényjavaslat elfogadásával kapcsolatban, amely lehetõvé tenné, hogy az amerikai állampolgárok beperelhessék a külföldi kormányokat nem csak a terrorizmusért, hanem repülõgép szabotázsok, túszejtések és törvénytelen gyilkosságok miatt is. Míg a kazár maffia által ellenõrzött sajtó úgy tûnik azt hiszi, hogy ezen törvényjavaslat Szaúd-Arábiát vette célba, az igazi cél Izrael. Izrael (és a titkos Rothschild király) már perelhetõ 911-ért, a párizsi támadásokért, a malajziai 370-es és 17-es légijáratokért, a Sinai orosz repülõgép lezuhanásáért, és most a múlt heti EgyptAir esemény miatt. Pentagon források szerint a "légi jármû szabotázs" szavakat szándékosan vették be a szenátusi törvényjavaslatba csak azért, hogy Izraelt felelõsségre lehessen vonni a tetteiért.

A múlt heti EgyptAir "szerencsétlenség" esetében CIA források szerint valójában az történt, hogy három francia kormányzati ügynök volt útban Egyiptomba, hogy felfedjenek súlyos kazár bûncselekményeket, ezért a repülõgépet amelyen utaztak, Izrael felé fordították. Ezért szóltak a kezdeti híradások arról, hogy 69 ember volt a fedélzeten, míg a késõbbi jelentések szerint ez a szám 66. "Az EgyptAir izraeli eltérítése csupán két nappal a szenátusi törvényjavaslatot követõen egy túl messzire vezetõ híd, ami elvezethet egy hatalmas hírszerzési közzétételhez a terrorizmusukról és gonosz cselekedeteikrõl," - erõsítették meg Pentagon források.

Az oroszok eközben információkat továbbítottak a Fehér Sárkány Társaságnak egy nagy kazár árulóról a Pentagon soraiban. Azt állítják, hogy Joseph Leonard Votel négycsillagos tábornok, az Amerikai Központi Parancsnokság vezetõje a közelmúltban titokban Rakka városába látogatott Szíriába, hogy segítsen az ISIS-nek felkészülni egy offenzívára:

"Az orosz hírszerzés szerint Votel igazából nem az Egyesült Államokhoz hûséges, hanem a kazár maffia Vanguard csoportjához és tulajdonosaihoz a City of Londonban (Rothschild)." A Veterans Today a maga részérõl azt mondja, hogy négy hírszerzõ tisztet, egy amerikait, egy szaúdit, egy törököt és egy franciát nemrég a Hezbollah fogott el Szíriában. Õk is a kazár maffiának dolgoznak.

http://www.vetera...-al-qaeda/

A kazár ötödik hadoszlop az Egyesült Államokban azért küzd, hogy megtartsák az irányítást azzal, hogy elküldik az összes emberüket, hogy megpróbálják meggyõzni a republikánus elnökjelölt Donald Trumpot, hogy haladjon együtt az õ programjukkal. Ezért látogatták meg õt az utóbbi idõben Henry Kissinger, Dick Cheney, James Baker, Sheldon Adelson és mások. Nem számít, hogy mit mondanak ezek az emberek, "Donaldot arra fogják kényszeríteni irányítói, hogy azt tegye, ami a legjobb Amerikának, nem pedig Izraelnek," - Pentagon források szerint. Trump mögött áll a Vatikán, a Nemzeti Fegyvertársaság és többek között az oroszok, és a Bush/Clinton maffiától nagyon eltérõ menetrendet fog követni, tették hozzá.

A kazár hatalom fõ forrásai a magánatulajdonban lévõ központi bankok, melyek szintén jelentõs kibertámadás alatt állnak. Az Anonymous hacker csoport leállította a Bank of England, a Federal Reserve Board bostoni ága, a Francia Központi Bank számítógépeit és megtámadta 20 másik központi bank számítógépes rendszerét szerte a világon, amirõl azt mondták, hogy csak a kezdete egy ellenük indított hosszabb mûveletnek. Ezeket a támadásokat oly módon tervezték meg, hogy azok ne befolyásolják a hétköznapi emberek napi tranzakcióit, csak a kazár oligarchákat, az Anonymous szerint.

A kazár kábítószerpénzek elvágása érdekében indított mûvelet is tovább folytatódott az Amerikai Déli Parancsnokság látogatásával Peruban május 10-én annak biztosítására, hogy az ország csatlakozik Kolumbiához annak érdekében, hogy a kokain pénz ne áramolhasson a kazár nácikhoz.

A drogok progresszív legalizálásában szerte a világon Németország és Japán is felsorakozik az USA mellett, amely lehetõvé teszi a marihuána orvosi, sõt talán rekreációs céllal történõ felhasználását, amely szintén érinti kazár maffia pénzügyeit.

A kazár cionista gengszterek csupán egy korlátozott ellentámadást voltak képesek végrehajtani azzal, hogy ideiglenesen átvették a hatalmat Brazíliában, és egy izraelire bízták, hogy vezesse az ország központi bankját. Az új brazil kormányt azonban csupán az argentin fasiszta Macri rezsim ismerte el hivatalosan. Egy ellentámadás folyik jelenleg a puccsrendszer ellen sztrájkok, tiltakozások és "egyéb intézkedések" formájában.

Japánban eközben egy régóta tervezett G7 csúcstalálkozó zajlik ezen a héten, de az már világos, hogy a báb vezetõk ezen csoportja nem fog elérni semmit, kivéve azt, hogy élvezik a forró tavaszt, ellátogatnak a szentélyekbe és jókat esznek. A hivatalos közlemény az értelmetlenségig unalmas lesz, mert azok az emberek, akik összegyûlnek ezen a csúcstalálkozón, egyre lényegtelenebbek. Egyes csoportok meg akarják ölni Obamát, amikor ellátogat Japánba, de ahogy Vlagyimir Putyin fogalmazott, "Ha valakinek a kutyája megharap, akkor nem a kutya, hanem a gazdája után mész."

A labda most Rothschild térfelén pattog.

Benjamin Fulford

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielõtt a Forbes magazinhoz került, ahol õ volt az ázsiai iroda vezetõje 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.http://ujvilagtud...b.html?m=1
165 #2 LM
- 2016-05-26 16:24
Errõl a Fulfordról a mai napig nem tudom eldönteni, hogy kiféle, miféle. Talán csak túl sok füvet szív és a napi hírszemezgetés után transzbaesik de talán több van a dolog mögött. Mindenesetre ez a titkos sárkányos társaságos dolog nekem kicsit scifi szagú, de ha nem is akkor is ki tudja mennyivel akar jobbat (mármint másoknak, nem magának) az új hatalmasság mint a régi.

Ki mit gondol róla?
83 #3 Sbert
- 2016-05-26 18:26
Fulford úrnál, aki "benjamin", van jobb is, de bevezetésnek megfelel.
Az a nem mindegy, hogy miért a Vállalati Média útján terjed...
Induljunk a Kályhától, mögint.
Jahh, a május 28.-ai esetleges "falling down" nála eddig nem került megosztásra, pedig egy ideje olvasom a kommünikéit, na....

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.54 másodperc
4,458,094 egyedi látogató