Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Igazság alól felmentve

GondolatokMegvolt ez is. Letudva. Elsõ fokon felmentve, de az ügyészsegg még "gondolkodik" a fellebegyevezésen. Az "ítélet"-nek köze nincs a korábbihoz, ami ennek szögletes ellentéte volt, de ez van. Változott a mátrix. Hatan elkísértek és köszönet azoknak is, akik lélekben voltak ott! Most sietek, mert lassan kezdõdik a délutános mûszakom.


Hozzászólások

162 #20 fapipa
- 2016-05-27 07:06
Imre
fogadd kazettás gratulációmat !!
s_proszt
ja, még egy :
Zitán jól áll a török bugyogó ! :-Ds_buli
4 #21 Posta Imre
- 2016-05-27 07:37
Vazul, egyszer még "esettanulmány" lesz ebbûl is. Nem csak azért, mert "holokoszt-tagadás" miatt is fel vagyok ugye "mentve", ahogy a bíró ezt jelezte, hanem azért is, mert az egész rendszer egy alaphibára épül és ezt a hibát eleddig egyetlen "istenke" sem tudta kiküszöbölni. Talán most.

Filmajánló: X men 6. Isten (elóhim) feltámad és el akarja "puszítani" a világot..., lefegyverzi a "nagyhatalmakat" atomrakéta ügyileg és a zsidó x-menjével elpusztítja ausicot. Beszédes önfelszámolási folyamat ám ez.

Józsi, az vagyok és az érzés, ahogy látom, kölcsönös!

Tivadar, ez el volt döntve, semmi szerepem nem volt, csak asszisztálnom kellett a színdarabhoz.
5 #22 kincses
- 2016-05-27 08:45
Gratulálok én is a "szabadon" engedésedhez, remélem, a hurok, amit vetettek, végleg a szemétre kerül. Vége lehetne már az ilyen tematikájú "mûsoroknak"...
33 #23 vizilo
- 2016-05-27 08:57
Talán érzi a féreg hogy közeleg a vég elöbb utobb jön az igazi elszámoltatás a többség erre vár , a történelem ismétli önmagát ! Gratula ! Nekem épp a tegnap volt szülinapom az Imre tárgyalásánn alkoholos mámorban voltam ,azaz ünepeltem néhány Latin barátommal ( Peru, Costa-Rica, Venezuela,Mexiko ) késöre ertem haza persze nem volt idöm benézni (mert amugyse kaptam volna meg a billentyüzetet ) Talan folrdul a kocka ha lassan is !!!!!
12 #24 spartakusz
- 2016-05-27 09:14
RÁJÖTTEK!
http://ujvilagtud...okban.html

Mit mondjak Imre - nálad is rájöttek, ki a hunyó!
Ennyi!
Azért örülök én is a kimenetelnek - csak így tovább!
Tisztelettel:id. Kiss László
1 #25 Pitkin
- 2016-05-27 09:18
Semmi "Posta Imre kiszabadítása" fejezet, nem lesz a Történelemkönyvben?

(Na majd beírunk, ide is valamit.)

Most örülünk? s_beszel
4 #26 Posta Imre
- 2016-05-27 09:54
Pitkin, nem örülünk, bár az öröm és a nemöröm közt egyre kevesebb hézagot vélek felfedezni.

Lica tegnap szól, hogy sürgõs munka akadt a vikingeknél. Hétfõre megvan a repjegy, megyek hidegebb éghajlatokra, mert pár hétre (a váltás megérkezéséig) még Vera is úgy látta jónak, hogy ha nem vagyok idehaza. Érdekes, hogy eddig semmi, sõt a semminél is kevesebb, most meg egyszerre....a bõsegg zavara.
1 #27 Pitkin
- 2016-05-27 10:35
Imre: s_proszt
236 #28 Vazul
- 2016-05-27 12:38
Ez már a változás szele?

Érdekes képet tettek ki a ma.hu oldal fõ cikkéhez, amely azt ábrázolja, hogy a zsidó állam a terroristák legfõbb támogatója, illetve a terroristák õértük, meg Amerikáért, Szarábiáért, Törökországért és Katarért harcololnak..

Csináltam is egy képernyõmentést, ha esetleg le akarnák cserélni ezt a fõáramú médiában szokatlan képet:
kepfeltoltes.hu/160527/I__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
236 #29 Vazul
- 2016-05-27 22:39
Csak a szokásos jobblib duma, sémi más:

"Debrecen a magyar Jeruzsálem" -írja a magyaridõk kormányszócsõ média.

Papp László (Fidesz-KDNP), Debrecen polgármestere 2016.05.27-én: "Debrecen a magyar Jeruzsálem".

Huszonegy hazai és határon túli zsidó hitközség képviselõinek részvételével pénteken megkezdõdött a Debreceni Zsidó Hitközség (DZSH) és határon túli testvérhitközségeinek háromnapos nemzetközi konferenciája. A több más egyházi vezetõ között felszólaló Nemes Ákos, a Hit Gyülekezete lelkipásztora a migráció és az európai menekültpolitika veszélyeire figyelmeztetett.

Nemes Ákos, a Hit Gyülekezete lelkipásztora szerint "ma Európa elrablása zajlik".

Kijelentette, nem igaz, hogy nemzetünk nem befogadó, de kötelességünk megõrizni az örökségünket, amit õseinktõl kaptunk. "Nem kirekesztésrõl, hanem kultúránk megõrzésérõl van szó" - mondta.

Debrecen polgármestere reményei szerint "a konferencia erõsíti a helyi és a Kárpát-medencei zsidóság és nem zsidóság kapcsolatát, a közös múltból eredõ hitet", hozzátéve: a találkozón évrõl évre megerõsítik a zsidó örökséget.
http://magyaridok...at-703429/
116 #30 livia
- 2016-05-27 23:01
No, nem tévedtem, akkora a káosz, ráadásul az egész bagázs felkészületlen. Különben meg az igazság ellen nem kéne hadjárat. Ha meg beindították, legalább legyen tisztességes. Nos, valamelyik mostanában hiányzik. Felkészültség, tisztesség, igazságosság. Részrehajlásról már csak suttogva. No, a fejekben viszont egyre nagyobb a káosz, egyenlõ a lenyomtatott papírmennyiséggel, vagy a nem lenyomtatott, de ûrbe küldött dokumentum mennyiséggel. Ember legyen a talpán, aki ma kinyomoz egy nyomorultul megnyomorított közügyet, vagy pletykaszinten kikezdett embert tisztára mosson. No, hamarabb lesz nálunk egy cigány, vagy egy néger fehér.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.06 másodperc
4,611,030 egyedi látogató