Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Pillanatképek

Gondolatok


Hozzászólások

37 #1 HER
- 2016-05-28 14:51
Látom vetközött :D a Bodri is, hát igen melege lehetett már, abban a fekete szõrben! Marci meg szelídíti a pillangókat?

Jók lettek a képek!
139 #2 jozsef toth
- 2016-05-28 15:06
Szep kis apa!
Ilyen fiatalon arra tanitja a gyereket,hogy a pillangokal baratkozzon!
3 #3 Enid
- 2016-05-28 16:04
Sorozas?!
Rendvagas...
A "Kopasz"

:D s_grat
154 #4 kakas
- 2016-05-28 17:09
aprópopó,86-ban pontosan ezen napon kellett bé vonulnom határõrnek,Ady ligetre!Én is úgy jártam akkor,mint a puli.:D
69 #5 Szalonna
- 2016-05-28 20:13
A pulinak nem szokták a szeme elõl levágni a szõrt.
4 #6 Posta Imre
- 2016-05-28 20:21
Igen Marci lepkét idomít. Nem tudom miért szeretik, de ez minden évben már hagyomány. Csak rá száll le engem meg le se xarnak.

A pulikat minden évben nyírom. Holnap rituális fürdõzés is lesz. Mindkettõre ráfér, de Vackorra duplán (õ van a még nyírós képen, Bogár meg boldogan a másikon). Vaci szemét is jól le kell ápolni, holnap kapja a kamillás áztatást, de õ nagyon izgága, vele nehéz dolgom van. Bogár kezes, szinte beszélgetni lehet vele.

Szalonna, ezt írja a szagértõ. Nekem nem tetszik a Brezsnyeves szemöldök.


Ha levágjuk a Puli szeme elõl a szõrt, akkor megvakul?

Egy idõsebb, még soha nem nyírt Pulinál valóban veszélyes lehet a szemek elõtti szõr levágása, nem hiszem, hogy vakságot okozna, de mindenképp zavarná a kutyát a hirtelen túl sok fény. Amennyiben a kutyánkat rendszeresen ápoljuk, kölyökkora óta vágjuk rövidebbre a szõrét szemkörül, biztosan nem fog megvakulni és nem fogja zavarni a sok fény sem.http://www.rabako...etika.html
3 #7 Enid
- 2016-05-28 20:42
Ja, hogy a pi-laangot kell nezni, ah tenyleg, most latom ...s_nezem

Rozsit is igy kikoti vajon a fodrasz? (a Borbelytol kitelik :D )
4 #8 Posta Imre
- 2016-05-29 08:15
Enid ezt a technológiát a szakembertõl lestem el, bár neki állítható szíjai és dobozos autója volt hozzá, nekem meg csak egy hársfám és gumipókom.

Persze a rovarka a lényeg. Marci még kicsi hozzá, hogy Halj Lepkét kiáltson Hitler-bajuszkával.
37 #9 HER
- 2016-05-29 08:24
Megmagyarázhatatlan dolog

Bemegy a parasztbácsi a kocsmába. Leül piát kér, és azt motyogja magában, hogy vannak megmagyarázhatatlan dolgok.
Öt perc múlva kér még egy italt, és még mindig ezt motyogja. Erre a csapos megkérdi:
- Bácsikám, ugyan mit nem lehet megmagyarázni?
- Hát tudja az úgy volt, hogy kimentem megfejni a tehenet.
Oldalról akartam fejni, ahogy mindig, de a rohadt dög felrúgta a vödröt. Megpróbáltam a másik oldalról, de ott is felrúgta. Mondom akkor megpróbálom hátulról, de így is felrúgta a vödröt.
Erre olyan ideges lettem, hogy a két hátsó lábát kikötöttem az istálló falához.
Leültem fejni, erre elkezdett csapdosni a farkával. Próbáltam megfogni, de nem bírtam, ekkor jött az ötlet, felkötöm a farkát a gerendához! De mivel már nem volt spárga, így a nadrágszíjjammal kellet megkötni.
Hoztam egy széket hogy felérjem a gerendát, felálltam rá kivettem az övemet, felemeltem a tehén farkát, de õv nélkül meg lesett rólam a nadrágom.
És ekkor nyitott be a feleségem.
A tehén lába kikötve, farka felkötve, én meg ott állok mögötte gatyában.
Na erre mondom én, hogy vannak dolgok, amiket nem lehet megmagyarázni..
69 #10 Szalonna
- 2016-05-29 14:01
Bántja a szemüket az erõs fény.
236 #11 Vazul
- 2016-05-29 18:03
Egy állatorvos ezt írja:
"A szembe lógó szõrökrõl a pulinál és néhány más fajtánál is erõs tévhitek terjedtek el. Állítólag védené az érzékeny szemét a megvakulástól. Ennek a minden alapot nélkülözõ tévedésnek köszönhetõen szeretett magyar fajtáink gyakran szenvednek élethossziglan teljesen fölöslegesen attól, hogy egy marék szõr lóg a szemükbe."
http://www.allato...rticleid=3 Egyébként osztom azt a véleményt, hogy mivel õsi terelõkutya, a portól védi a szemét a bozont.
33 #12 vizilo
- 2016-05-30 16:30
A Kusza az ember leghüségesebb megbizható baratja ! Nekünk Oriás - Uszkárunk volt sajnos elhunyt 13 éves kora elött 3 nappal Erdélybe pontosabban Makkfalvánn van eltemetve . A lányom csinált egy Photo albumot mindig is jó belenézni néha .
99 #13 MORMOTA1968
- 2016-05-31 06:51
Nagyon helyes Imre, hogy az utódokat önvédelemre oktatod. Kár, hogy ez nem kötelezõ tananyag minden magyarnak. Pedig valamikor természetes volt, hogy mindenki, még az egyszerû emberek is képesek voltak megvédeni önmagukat, szeretteiket, már ha nem volt túl nagy létszámú az ellenség. A mai világban meg még inkább szükséges, hogy megtanulja az ember és megtanítsa az utána következõ nemzedékeknek is az önvédelem ezerféle módját. Még egyszerû, hétköznapi eszközök is halálos fegyverré válhatnak az azzal szorgalmasan gyakorló ember kezében. Elég megnézni egy japán vagy kínai filmet, vagy visszanézni eleink fegyvereit, hogy mi mindennel voltak képesek védekezni. Az egyszerû bottól kezdve, ami nagyon hasznos, ha megszeretné védeni magát az ember és éppen kéznél van. A magyarok õsei és õsnépei is sokféle fegyvert használtak. Egyébként szoktatok együtt edzeni a gyerekekkel Imre? Mert úgy az igazi, ha élõ ellenféllel is gyakorolhat az ember. A múltkor, mikor nagyon lihegett a kutyánk, egy tacskó keverék, én is kerestem rajta a cipzárt, de sehol se találtam. Pedig neki nincs is ekkora bundája, mint a pulijaitoknak. Nyáron bele szoktam állítani egy vizes hordóba, azt lecsutakolom. Utálja a vizet, de muszáj lehûteni valahogyan, a fagyasztóba még se rakhatom be pár tíz percre. :D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.15 másodperc
4,611,045 egyedi látogató