Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szia Imi! (mi a helyzet "Ukrajnában" fejezet)

GondolatokValtozas van, megpedig, csak gyilkosokbol a heten 60 000 eliteltet engedtek szabadon amnesztiaval, akik nagy tobbsege nem kerulhetett volna szabadlabra, ezek alatt ne a halalos kimenetelu kozlekedesi balesetet elkovetokre gondolj, hanem rablogyilkosok, kejgyilkosok es tarsaikra, az egyebb csalokra, rablokra es mas bunelkovetoket pedig ne is soroljam, mert azok is szep szammal szabadultak. Egyszoval raengedtek a nepre a fergeket. Anyos szolt a het elejen, hogy jobban figyeljunk egymasra.
A meg a regi rendorseg kotelekebol megmaradt par magas besosztasu fafej pedig fogja a fejet, mert az uj allomanyu rendorok semmire nem jok, hulladek banda az egesz, de nem csoda, gyorstalpaloval vegeztek el a rendorsulit, par honapos kurzus alatt, a regi allomanyt pedig szelnek eresztettek. Szoval lesz itt felelemben elok hada, vagy leszamolasos pofanveregetos, vascsovel agyonveros ejszakai mulatsagok sokasaga!

Az elelmiszer, es mas egyebb termekek ara hetrol hetre emelkedik, nem sokkal de egy ido utan erezheto... peldanak okaert lehet kapni bonduel kukorica konzervet, amit Kecskemeten gyartanak, na ennek az ara itt 35 Hriven, ak kb 402Ft, rohad is a polcokon.. :)
A tej ihatatlanul szar lett, kisporoljak a tejet, helyette valami feherszinu trutyit arulnak, igaz van minosegi, az 30 hriven, vagy a piaci kimert tej, de az meg extra rizikos, ugyanis a tehen allomanyt nem kontroaljak, igy ha valaki tbc-s akar lenni, csak tejet kell vennie a piacrol.
A zoldseg tobbege nyugatrol behozott szar, lengyel krumpli, hagyma, a gyumolcsok tobbsege pedig mediterran orszagokbol szarmazik.
A felvagottak tobbseget nem szabad megvenni, sot a piacokon arult, ugy nevezett hazi tyukokat sem!
Ez utobbiakrol nem oly regen a televizioban leadott dokumentum film kavart csendes vihart... Eros gyomru vagyok, de felkavarodott a belsom, a latottak alapjan.
Ha gondolod leirom... de ne akard! :D

Hagyma kenyer zsir van, van meg mit enni, igaz minden honapban a kes elen tancolunk, tomjuk a lukakat, kissebb nagyobb szerencsevel, de a haztartasunk budzseje hianyban szenved, nem sokban de pont eleg ahhoz, hogy feszult legyen a legkor.

...

Talan diohejban ennyit!

Ti hogy vagytok?
Hogy vannak a skacok?
Hogy van a Vera, es Te?

Udvozlettel,
...

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-05-29 08:10
Kész Ukrajna elnöke lenni az orosz fogságból kiszabadult katonanõ


Kész Ukrajna államfõje lenni – jelentette ki pénteki kijevi sajtótájékoztatóján Nagyija Szavcsenko ukrán katonanõ, aki két nappal korábban fogolycsere keretében térhetett haza Oroszországból, ahol csaknem két évet töltött börtönben.http://gazdasagpo...-katonano/
80 #2 monguzking
- 2016-05-29 20:03
gyáva de ostoba népnek sincs hazája...
99 #3 MORMOTA1968
- 2016-05-29 21:38
Remélem senki sem csodálkozik azon, hogy Ukrajnában kiengedték ezt a sok tízezer genetikai hulladékot. Mennyit megspórolnak ezzel is. De persze nem ez az egyetlen oka. Minél nagyobb a káosz, a zûrzavar, az anarchia, annál jobb. Nem véletlenül találták ki az emberi jogokat jezsuita-talmudista-cionista-liberális banda és cinkosaik a szabadkõmûvesek és egyéb titkos szervezeteik, világszervezeteik. Nem véletlenül törölték el a halálbüntetést és vannak mindenféle jogaik az emberiség szemetének. Nekik feladatot szánnak még a háttérhatalmi erõk. 1956-ban is bevetették ezt a fajta biológiai fegyvert és most is befogják vetni, nálunk is. Egy megoldás van. Le kell õket vadászni, mert különben õk vadásszák le a törvénytisztelõ lakosságot. Vagy legalábbis fogjuk rá, hogy a többség törvénytisztelõ. Vagy épp a kisebbség.
267 #4 Perle
- 2016-05-31 17:42
Óriási hiba volt a két orosz állampolgárt is legyilkoló véresszájú ukrán pilótanõt szabadon engedni, állítja több orosz politikus is logikusan megindokolva. Ukrán nemzeti hõst csináltak belõle .Ezzel az engedménnyel csak magának ártott Oroszország annak ellenére, hogy két katonát visszakaptak cserében.

Érdekes módon arról egyetlen hazai média sem számol be, hogy az ukrán nõszemélyt gyilkosságért ültették le.
267 #5 Perle
- 2016-05-31 17:49
Végre egy igazi békefenntartó Csehországból:

Megállította a balti hadgyakorlatra masírozó amerikai konvojt egy volt békefenntartó tökös cseh fickó. Ünnepi egyenruhát öltott, majd a konvoj elé állt, leállítva azt. Ezután hátat fordított a menetoszlopnak, és kezdte letolni a nadrágját...
https://twitter.c...04/video/1
Letartóztatták a " szabad véleménynyilvánítása miatt, akár 3 évet is kaphat. Ahogy már ez a demokráciákban szokás.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.64 másodperc
4,606,540 egyedi látogató