Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fidesz: A Jobbik Európa legnagyobb korrupciós botrányában érintett

BelföldRemélem érthetõ? Ha nincs "alternatíva", akkor csak egy "alternatíva" létezhet. Minden "párt" megy a hugyozóba, ahová a zsidó-csicska való. A Fidesz szerint a Jobbik mindig feladja az elveit, ha pénzrõl van szó, és azzal vádol másokat, amit õ követ el.
Korábban a témában:

Így reagált a Fidesz-frakció a Jobbik országgyûlési képviselõjének szombati nyilatkozatára. Gyöngyösi Márton azt mondta, a kormány kétarcú, opportunista és hiteltelen, mert korábbi mecénásával, Soros Györggyel, a magyar származású amerikai üzletemberrel is szembefordul, ha érdekei úgy kívánják.

A nagyobbik kormánypárt szerint a Jobbik Európa legnagyobb korrupciós botrányában érintett, idegen hatalmaknak és oligarcháknak adta el magát, pénzért hátat fordított a saját embereinek és korábbi elveinek, emellett pedig a párt vezetése offshore cégekben érdekelt üzletemberekre bízza a párt vagyonát.

Hozzátették, a Fidesz magyarázatot vár arra, hogy milyen szerepet játszanak a Jobbik elnöke mellett az offshore cégekben érdekelt Forrai Richárd és üzlettársai. (MTI)
Link

Hozzászólások

35 #1 Andrea
- 2016-05-29 13:51
Vona elnökjelölti beszéde a Jobbik 14. Országos Kongresszusán.

https://www.youtu...8IDh_i4w8w
4 #2 Posta Imre
- 2016-05-29 19:07
Adó­csaló, ka­mu­dip­lo­más, vér­bíró unoka, musz­lim tit­kár: Õk Vona Gábor al­el­nö­kei. Itt a Dosszié!
El­ké­pesz­tõen za­va­ros múltú ala­ko­kat vá­lasz­tott maga mellé al­el­nök­nek Vona Gábor. A párt gaz­da­ság­po­li­ti­kusa lé­nye­gé­ben adó­csaló, ka­mu­dip­lo­má­val. De van köz­tük skin­head­ve­zér musz­lim tit­kár­ral és vér­bí­ró­unoka is, mol­dáv fe­le­ség­gel. Van mit bön­gészni...


osszié a Vona Gábor támogatta Jobbik alelnökökrõl. A címe akár a Vona-párt egyik szlogenje is lehetne: Adjon az Isten szebb jövõt!
Az adócsaló

Vona Gábor kedvence Volner János alelnök fantomcéges-cégtemetõs gazdaságpolitikus.Cégtemetõben tûnt el Volner János vállalkozása. Ennél is szomorúbb, hogy a Jobbik alelnök cégével együtt 21 millió forint közpénznek is örökre nyoma veszett. Cégbírósági iratok szerint az adóhatóság egész pontosan 21,4 millió forintot keres hiába rajta. Volnerék az áfacsalás specialistái voltak, jogosulatlanul tüntették el az áfát.

"Törölt adószámok, felszámolás, végrehajtás, behajthatatlan köztartozás: többnyire ezek a kifejezések jellemzik általában is a Volner János Jobbik-alelnök nevéhez köthetõ cégeket. Volner, aki tudvalévõleg a Jobbik legfõbb gazdaságpolitikusa, próbálta perelni a mindezt nyilvánosságra hozó orgánumokat, de a bíróság elõtt bebizonyosodott, hogy mindez dokumentáltan igaz."

Az már csak hab a tortán, hogy Volner János a diplomáját a világ egyik legviccesebb kamuegyetemén szerezte, hol máshol mint Oroszországban. Alapvetõ Tanulmányok Nemzetközi Egyeteme, így hívják a kamuiskolát, ahol

"levitézlett sportolók, zavaros múltú emberek vesznek jó pénzért maguknak áldiplomát, amit sehol sem ismernek el. Az "egyetem" vezetõje, nem viccelünk: Mongólia Nagy Kánja!"

Volner lenne tehát egy Jobbik kormány gazdasági minisztere...
A bõrfejûek vezére, szülei jó kis fia

Vona Gábor másik kedvence Sneider Tamás is regénybeillõ figura, bizonyítottan skinhead-vezér. Szép kis lajstroma van neki is.

Roy becenévvel az egri szkinhedek vezére volt. 1992-ben úgy megvert egy férfit, hogy elítélték.
Eközben a címlapon

"Ami még szebb 2007-ben elszámolási vita miatt gondnokság alá akarta helyeztetni szüleit."

2010-ben hangosan kiállt, egy az akkori gyöngyösi Jobbik-szervezetben többek által maffiakapcsolatokkal rendelkezõként emlegetett vállalkozó kampányfõnöksége mellett. Titkos hangfelvétellel buktatták le, amelyen kijelenti, hogy Vona Gábor cukikampánya csak színlelés, a szélsõjobbos, bakancsos szervezetekkel továbbra is szövetségben maradnak.

"Személyi titkára Dér Zsolt délszláv háborús veterán, a Farkasok nevû titkos katonai pártalakulat bombaszakértõje, aki áttért a muszlim hitre."

A piti ügyeskedõ, a vérbíró unokája és az aranyifjú

A többi Vona-kedvenc alelnök sem sokkal különb...

Z. Kárpát Dániel a piti ügyeskedõ. A Jobbik alapítványa 1 milliót adott saját 81 éves nagymamájának könyvkiadásra. Az agg nagyi ügyesen teljesítette is a feladatot...

Toroczkai családi öröksége és moldáv családja

Toroczkairól a Hatvannégy vármegyések alapítójáról nem árt tudni, hogy a híres vérbíró Tutsek Gusztáv unokája. Õ volt az 1956 utáni perek hírhedt bírája, aki többek között Wittner Máriát is elítélte.

"Toroczkai felesége az Oroszország és Románia befolyása alatt álló Moldáviából érkezett rövid úton hazánkba. Eszünkbe kell, hogy jusson a másik híres-neves jobbikos politikus Kovács (KGB) Béla felesége, aki orosz állampolgár és bizonyítottan KGB ügynökként tevékenykedett."

Janiczak Dávid a Jobbikos aranyifjú

Õ Ózd költõ polgármestere, aki bár az ország egyik legszegényebb településének vezetõje több helyrõl vett fel fizetést, sportautóval mászkál és nem mellesleg bûnrossz verseket ír.

Közel egymilliós keresete mellett tavaly a két meglévõ autója mellé vett egy harmadikat, egy 1995-ös sárga Barchettát. Az autó lenyûgözõ formájú kabrió, Ózdon különösen jól mutat sárga színével, sztárvilágot idézõ formájával...http://ripost.hu/...-a-dosszie
139 #3 jozsef toth
- 2016-05-29 19:34
Imere!
En mar regebben irtam,hogy mi ez a szep es jo koszones?
( Adjon az Isten szebb jövõt! )
Hadjuk az isten ott ahol van!
Azt amit ok igertek azt adjak!
Mert az istenre bizzak az emberek jovojet ?Azt mar tudjuk ,hogy az isten -ek eddig mit adtak! Akkor miert ok veszik fel a nagy penzeket?
Ha sokat reklamalnak az emberek ,mondhatjak mi mondtok ,hogy adjan az isten szebb jovot !
De o nem adott !
Szoval minden felelosseg az istene!
Na azt vonhatod felelossegre!
Az eredmenyt remellem mar mindenki tudja !
236 #4 Vazul
- 2016-05-29 19:42
Remélem eztán is folytatódni fog ez a szappanopera, mert roppant szórakoztató:

Novák Elõd legújabb a bejegyzésében meglehetõsen keményen bírálja a kongresszuson elhangzott alelnökjelölti beszédeket is:

"Jó volt hallgatni ma az alelnökjelölti kampánybeszédeket - csak kár, hogy az elnökségi vagy frakcióüléseken merõben más gondolatok hangzanak el..."

A radikális politikus szerint továbbra sem sikerült a párton belüli vitákat lefolytatniuk, mivel "érdemi válasz helyett csak a hazugozás folyt". Novák Elõd továbbra is fenntartja, hogy a kiszivárgott szándéknyilatkozatának minden sora helytálló, azok valóságtartalmáért pedig vállalja a felelõsséget.
http://888.hu/art...=hirkereso

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.64 másodperc
3,399,634 egyedi látogató