Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nagytotál

GondolatokSzóval, ittagyok, ragyogok... Szép idõ van, munka egyelõre nem sok, de legalább "nyaralok". Gyorsan el fog röppenni ez az idõ.

Hozzászólások

12 #1 spartakusz
- 2016-06-01 16:45
Imre vigyázz magadra - Licának is írtam, de úgy látszik nem olvasta még!

spari...
80 #2 monguzking
- 2016-06-01 18:14
én örülök nagyon hogy végre megint fogsz tudni a család asztalára letenni...mert ugyan helyesen döntöttél s csládod is elfogadta de mégis biztos vagyok benne hogy nagyon jo érzés megfelelöen megfizetett munkabérrel hazajönni s végre potolni pár dolgot ami ugyan nem fontos de mégis föleg gyerekeknek jo érzés ha van...
3 #3 Enid
- 2016-06-01 20:18
Lassan utolered Marcit s_grat
2 #4 gerry
- 2016-06-01 20:55
Francba... megint egész délután zuhog... de ha odamennék akkor meg ott zuhézna egész nap.
Micsoda egy hatlövetü gatyád van....

[movie=youtube]https://youtu.be/fbqqHJacrsM[/movie]
83 #5 Sbert
- 2016-06-02 06:44
Elismerésem, Barátom!
De a tetõfedõkkel vagy legyél nagyon jóban, vagy kerüld el õket, amilyen messzire csak teheted! s_grat
4 #6 Posta Imre
- 2016-06-03 16:34
Gerry, itt akkora nyár van, hogy tán odahaza sincs. Néha feljövök a pincébõl, ahol dolgozgatunk, elkísérem a kollégát cigizni és nézem a tengeröblöt, ahol egyébként strand is van. Lehet olyan 9 fokos a víz, de itt az már melegnek számít. A viking lubickol is benne.

A nacim olyan 5-6 kg-ot húzhat. Praktikus, mert éppen csak lõfegyver tok nem került rá. Az acélbetétes csukával együtt jó kis láblógatás. Szinte repülök, mikor leveszem a göncöt és belibbenek a zuhanyozóba.

Sbert most nincs dolgom velük. Norvégokkal dolgozunk. Kicsit bonyolultak a körülmények, le se írom, mert csak bonyolítanám én is. Aki dolgozott idein, ilyen helyen, annak nem kell magyarázni. Olyan, mintha egy másik világ lenne. Az is. Ma inkább elküldött a szerelvényboltba a szakiparos, hogy vegyük meg, ami kell, minthogy elmagyarázzuk. Az üzletben már a nagyfõnök irodájába is bejutottam, hátha elõ tudja teremteni a szükséges kötõelemeket, de azt mondja, hogy egy hét múlva jön, ha megrendeli. Na, mondok: akkor ez már nem rám tartozik. Majd a fõnök lebeszéli telefonon, mi meg megvettük, amivel hétfõn haladni tudunk, de a rákötésekkel így "baj lesz". Végül is az idõbe bele fér. 3 hét alatt kell végezni az épület ezen részének átkötésével. Addig, míg nincs idom, idõm lesz mással foglalkozni. Ha lesz szûkítõ, visszamegyünk, oszt rákötünk.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.64 másodperc
4,610,938 egyedi látogató