Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A jobbikos Kovács Béla üzletelt a kémkedés miatt letartóztatott politikussal

BelföldJól felépített szolgálati projekt. Az Európai Parlament képe Kovács Béláról, a Jobbik európai parlamenti képviselõjérõl az Európai Parlament Jogi Bizottságánál tartott meghallgatása elõtt Brüsszelben 2015. május 6-án. Kovács Bélát azért hallgatták meg, mert a magyar fõügyészség a mentelmi jogának felfüggesztését kérte. (MTI/Európai Parlament/Didier Bauwaerts)

Kovács Béla, a Jobbik európai parlamenti képviselõje bizalmas kapcsolatban volt a nemrég kémkedés miatt letartóztatott lengyel politikussal, Mateusz Piskorskival – olvasható a Pesti Srácok címû portálon pénteken közzétett cikkben.

“A Varsóban lebukott orosz kém segítette a Jobbik térnyerését Európában – A PS-en a +kágébéla+ dokumentumok!” – címû cikk Molnár Balázs, volt európai parlamenti szerzõdéses tisztviselõnek a magyar Központi Nyomozó Fõügyészségen (KNYF) tett tanúvallomására hivatkozik.

A Pesti Srácok birtokába került vallomás szerint a szintén kémkedéssel gyanúsított Kovács Béla a Jobbik oroszországi közéleti bevezetésérõl szóló megállapodás-tervezetet írt alá egy Piskorski által elnökölt szervezettel.

A tanúvallomás szerint Kovács Béla parlamenti munkájára jellemzõ volt, hogy minden egyes kérdésben, amelyben az oroszok szóba kerültek, mindig az õ érdekeiket képviselte, a “magyar ügyeket alig-alig”.

A Pesti Srácok szerint a KNYF már költségvetési csalás miatt is nyomozást indított egyelõre ismeretlen tettes ellen Kovács Béla és Szegedi Csanád volt jobbikos európai parlamenti képviselõk feltételezett visszaélései kapcsán. Továbbá Kovács Béla “szexuális zaklatásos” ügyei is elõkerültek.

Molnár Balázs ebben a másik ügyben tanúként arról beszélt: Kovács Béla két asszisztense szexuális zaklatásra panaszkodott.

“Ebbõl a Jobbik vezetõségében óriási botrány lett, az elnökség is napirendre vette, de végül a pártelnök elsimította az ügyet, nem hívták vissza a képviselõjüket az EP-bõl” – mondta az ügyészeknek Molnár Balázs, aki szerint “gyõzött az érdekeltség” és “ezért döntöttek így”.

Kovács Béla ennek kapcsán viccesen meg is jegyezte Molnár Balázsnak, hogy “mindenhol fizetni kell a képviselõségért, csak máshol nem ötmilliót” – írja a Pesti Srácok.Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-06-04 10:10
Dúl a hatalmi harc Oroszországban? Letartóztatási hullám kezdõdött

Sorozatban tartóztatott le egy hónap alatt az orosz belügyminisztérium és a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) korrupt és sikkasztó tisztségviselõket, volt állami vállalati vezetõket és üzletembereket. http://www.atv.hu...-kezdodott


Korrupciómúzeum nyílik Romániában

Online múzeum nyílik, ahol a korrupció tematikáját ábrázoló mûalkotások láthatók – írta a New Europe. A román nyelvû weboldal a kenõpénzfizetést mûvészetté emelve mutat be hírhedt eseteket. A látogatók tesztelhetik az ismereteiket a mûfajról.
http://www.168ora...46132.html

Teherautónyi magyar kincs került Stájerországba
Évtizedeken át „gyûjtögetett” egyházi mûtárgyait egy osztrák kolostorra hagyta a kollaboráns paphttp://mno.hu/bel...ba-1345390

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
3,391,400 egyedi látogató