Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Vona: Trianonnal az Isten azt akarta üzenni, össze kell fognotok

BelföldCuki "magunkfajta" jahvét szólítja? Morvai és reiner, meg torockai, janizsák és a többi zsidaj jóbikos meg ajvékol a sok idióta degenerált majomkodó magyar ostoba vigyorgása közepette, szette-vette-teremtette, a jóbik isten ezt jól elqrta. Trianon egy próbatétel, amit ki kell állnia a magyaroknak, ha ez sikerül, akkor jobbak és egységesebbek lesznek, és ismét lesz ezer évük - mondta a Jobbik elnöke szombaton Nyíregyházán.
Korábban a témában:

Trianon: a franciák C-terve valósult meg
Tökés László: A magyar kormány a trianoni békediktátummal megcsonkított önrendelkezésért harcol
Brit diplomata: "undort érzek ama turáni törzs iránt"

Vona Gábor a párt a Hõsök terére szervezett trianoni megemlékezésén hangsúlyozta, az anyaországban és az elszakított részeken élõ jelenlegi generációnak az a történelmi feladata, hogy tagjaik ne engedjék el egymást és álljanak ki a másikért.

Ha bármelyik tagunkat fájdalom, méltatlanság éri, akkor ott legyen az egész mögötte, és azt mondja: nem engedjük!

– fogalmazott az ellenzéki párt vezetõje.

A világháborús emlékmûnél tartott eseményen mintegy százötvenen vettek részt, köztük a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjai. Vona Gábor beszédében kifejtette, Trianon traumáját és örökségét évrõl-évre át kell adni a felnövekvõ generációnak.
Nyíregyháza, 2016. június 4. Vona Gábor, a Jobbik elnöke (b5) a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjaival fényképezkedik a párt trianoni megemlékezésén a nyíregyházi Hõsök terén 2016. június 4-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Fotó: MTIFel kell tépni a sebeket azért, hogy a fiatalok is tisztában legyenek az azzal, magyarként bizonyos kötelezettségeik vannak, ami nem kizárólag az emlékezésbõl és a fájdalom bekiabálásából áll

– mondta.

Az ellenzéki párt elnöke szerint Trianon nemcsak egy dátum, hanem egy Mohács óta tartó történelmi folyamat, a magyarság Kárpát-medencei népességfogyásának, befolyáscsökkenésének a folyamata.

Az önrendelkezési jogra utalva Vona Gábor azt mondta, az autonómia kérdését egyesek itthon és külföldön “szélsõséges és extrémista elvárásként” állítják be, holott egyes nemzetek a világban és Európában jelenleg is küzdenek ezért a jogért.

Ez egy legitim, európai és jogszerû követelés, nem kérés, ez nekünk jár

– rögzítette Vona Gábor hozzátéve, emellett ki kell állnia a mindenkori magyar kormánynak is.
Nyíregyháza, 2016. június 4. Vona Gábor, a Jobbik elnöke (k) beszédet mond a párt trianoni megemlékezésén a nyíregyházi Hõsök terén 2016. június 4-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Fotó: MTI

Meg kell értetni a környezõ nemzetekkel, hogy a magyarok nem ellenségként akarnak velük együtt élni Közép-Kelet Európában

– folytatta a Jobbik elnöke, majd hangsúlyozta, a 21. század kihívásaiban egyébként is szükség lenne valamilyen nagy történelmi megbékélésre. Trianon sebének gyógyítása, az önrendelkezés megadása nem destabilizálja, hanem ellenkezõleg, stabilizálja ezt a régiót – tette hozzá.

Vona Gábor beszédében nehezményezte és az eddigi magyar külpolitika szégyenének nevezte, hogy nincs olyan nemzetközi szervezet vagy szövetség, ahol a magyar autonómiatörekvéseket sikerült volna akár napirendre vetetni.
Nyíregyháza, 2016. június 4. Vona Gábor, a Jobbik elnöke (k) beszédet mond a párt trianoni megemlékezésén a nyíregyházi Hõsök terén 2016. június 4-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Fotó: MTIEz a magyar külpolitika legfontosabb célkitûzése, amennyiben a Jobbik kormányra kerül, külpolitikájának ezt a feladatot fel kell vállalnia

– mondta a pártelnök.

Vallási szempontból Trianon egyfajta hitpróba, talán az Isten azt akarta üzenni ezzel a pofonnal, hogy össze kell fognotok

– fogalmazott Vona Gábor. Úgy vélte, ha képesek a magyarok ezt a tényt elfogadni és megérteni ennek fontosságát, akkor túlélhetik ezt a válságos idõszakot.

A megemlékezés végén Vona Gábor és a párt helyi vezetõi az emlékmûnél elhelyezték az emlékezés virágait és koszorúit.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-06-05 06:50
Egy program fut és annak szó-csövesei ezek a majmok. Isten? Ja, bammeg! Minél jobban megismered "istent", anál "ateistább" leszel. Ha benned nincs, akkor kár keresni!

Orbán Gáspár: Istené lesz az ország

Felház címmel keresztény rendezvényt szervez társaival Orbán Viktor fia a Körcsarnokba.
„Isten azt akarja, hogy ez az ország az övé legyen”, és Isten „megváltoztatja ezt a várost, ezt az országot és Európát” – mondja Orbán Gáspár, a miniszterelnök fia abban a videóban, ahol társaival együtt a Felház címû, budapesti Körcsarnokba tervezett keresztény rendezvényrõl beszélnek.
http://kereszteny..._az_orszag
4 #2 Posta Imre
- 2016-06-05 07:02
Dórika, te "drága", hát, hogy a retkes PIcsába hagynád veszni munka nélkül a milliókat...elõdkével? Még a végén dógoznod is kellene...

Kibaxott bárcás qva banda ez mind egy szálig.

Dúró Dóra a helyén marad

Nem mond le a Jobbikban betöltött tisztségeirõl Dúró Dóra. Az országgyûlési képviselõ ezt Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra. Mint fogalmazott: nagyon nehéz volt meghoznia ezt a súlyos, de „végül a felelõsségtudatom által megkövetelt döntést: a Jobbik céljai változatlanok, ezek megvalósításáért végzem továbbra is munkámat, eddigi feladatköreimben”.

Mint ismert, Dúró Dóra korábban azért akart megválni tisztségei­tõl, mert férje, Novák Elõd alelnökségét megvétózta Vona Gábor pártelnök. Volner János, a Jobbik új frakcióvezetõje lapunknak a hét elején azt nyilatkozta, Dúró Dórából a nemzeti oldal egyik felsõ vezetõjét szeretnék kinevelni, mert alkalmas erre. Rajta kívül a pártelnök és több vezetõ politikus is arra kérte Dúró Dórát, hogy folytassa az eddigi szakpolitikai munkáját.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke a minap az InfoRádió Aréna címû mûsorában nyilatkozott. Beszélt többek közt Schiffer András távozásáról. Mint mondta, sajnálja, hogy lemondott, mert benne látta a partnert arra, hogy „együtt váltsák le a XX. századot Magyarországon és hozzák el a XXI. századi politikát”. A Jobbik külföldi finanszírozásáról úgy fogalmazott: semmilyen ország nem pénzeli a Jobbikot, a párt soha nem fogadott el semmilyen külföldi szervezettõl, államtól, személytõl politikai támogatást, és nem is fog.http://magyaridok...le-723010/
33 #3 vizilo
- 2016-06-05 07:55
Nekem már hányingerem van ha már megemlitik a Zazrit !!! Kuró Dóra a helyénn marad !! s_vigyori
236 #4 Vazul
- 2016-06-05 15:58
Viziló: nekem is pont ez jutott eszembe a hír láttán, hogy hányinger keltõ, már önmagába a cím is borzasztó visszataszító... diktálják rendesen a cionista menetrendet. Arról nem is beszélve, hogy ezek mind Isten földi közvetítõjének akarják beállítani magukat.. még az iráni legfõbb vallási vezetõ se beszél így.
33 #5 vizilo
- 2016-06-05 16:07
Ja Vazul ,már vissza fogadhatják Szegedi Csanádot mert " Nép-Pártosodtak " s_vigyori
236 #6 Vazul
- 2016-06-05 17:42
A hvg.hu június 1-jén közzétett Egymást tépik a kutyák a legális, 1 százalékot gyûjtõ állatmenhelyen címû cikke szerint a sárospataki állatmenhelyen sovány, rühes, kutyák harcolnak az ételért, sokuk testét harapásnyomok borítják, az állatvédõ civilek a helyszínen találtak agonizáló kutyát, de több napja halott állatot is.

Mint kiderült a kutyusokkal cukikampányoló jóbik üzemelteti a menhelyet.http://www.hirado...=hirkereso

Kb így bánnának a magyarokkal is.
267 #7 Perle
- 2016-06-05 19:33
Nézte valaki ezt a tegnapi mûsort? Állítólag csak 100 évre szolt a magyar országrészek elcsatolása?
http://www.netext...n-kiderul/
236 #8 Vazul
- 2016-06-05 19:50
Akkor rohamtempóban vegyük vissza!!!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.70 másodperc
3,405,571 egyedi látogató