Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az izraeliekkel közös konferenciát tart az igazságügyi minisztérium az internetes gyûlöletbeszédrõl

BelföldJudapesten a zsizsik kóhnferencionizál? Nem híttak, pedig ott lenne a helyem egy, de inkább két lángszóróval, fellépni a "gyûlöletbeszéd" trágya ellen, az Igazság mellett..., vagy valami hason, esetleg háton ló. Konferenciát szervez a magyar és az izraeli igazságügyi minisztérium hétfõn Budapesten Internethasználat és felelõsség – Jogi eszközök az online gyûlöletbeszéd megfékezésére címmel – mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter vasárnap az MTI-nek.

A rendezvény célja, hogy felhívja a közvélemény figyelmét a világháló veszélyeire, valamint áttekintsék, hogy az egyes személyek vagy nemzetek méltóságát sértõ törekvésekkel szemben hogyan használhatók a jog eszközei – mondta Trócsányi László, hozzátéve: meghívására a konferencián részt vesz és nyitóbeszédet mond Ajelet Saked izraeli igazságügyi miniszter.

A szaktárca vezetõje szólt arról, hogy a véleménynyilvánítás alkotmányos szabadsága a polgári fejlõdés egyik mérföldköve volt, a francia nemzetgyûlés által 1789-ben elfogadott emberi és polgári jogok nyilatkozatának vonatkozó rendelkezése ma is “zsinórmértékül” szolgál. Hozzátette: Magyarország ötéves alaptörvénye implementációjának, gyakorlatba ültetésének szempontjából is fontos, hogy áttekintsék a hazai mellett más államok gyakorlatát.

Azt mondta, közismert, hogy a magyar közbeszédet mennyire mérgezik egyes portálok – köztük a kuruc.info -, amelyek éppen a joggal visszaélve fejtik ki tevékenységüket. Nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy egyes sérülékeny csoportok – például a gyermekek, fiatalok – milyen könnyen a világhálón rájuk leselkedõ veszélyek áldozataivá válhatnak – fejtette ki a miniszter.

Elmondása szerint kettõs céljuk van: fel akarják hívni a figyelmet a veszélyekre és a megoldás felé is lépéseket szeretnének tenni, ezért vesznek részt az igazságügyi miniszterek mellett bírák, ügyészek, a médiahatóság képviselõi és jogtudósok a konferencián.

Ilan Mor izraeli nagykövet azt mondta, a két ország közös érdeke, hogy harcoljanak a gyûlöletbeszéd ellen az interneten és a közösségi médiában. Ez konferencia nagyon fontos lépés ennek a szándéknak a megvalósításában – tette hozzá.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-06-05 09:29
A zsidó kényszerbetelepítés "ellen" már nem kell szavazni, hisz lényegében megtörtént. Már csak deportálni kell vagyonelkobozva ezt a mocskos tetû bandát, lehetõleg végleges megoldást találva az alapkérdésre.

Honlapon világosít fel a kormány a kényszerbetelepítésrõl

A kormány tájékoztató honlapot indít a kényszerbetelepítésrõl szóló népszavazásról - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton az MTI-nek.
Korábban a témában:


Dömötör Csaba tájékoztatása szerint a nepszavazas2016.kormany.hu honlapon megtalálhatóak a legfontosabb tudnivalók a kényszerbetelepítésre vonatkozó brüsszeli javaslatról, és arról, hogy a kormány miért utasítja el azt. A portál kitér a kényszerbetelepítés biztonsági vonatkozásaira, valamint egyes gazdasági összefüggésekre is.

Hozzátette, amint az a honlapon is szerepel, a magyar kormány álláspontja szerint csak a magyarok dönthetik el, hogy kivel szeretnének együtt élni és kivel nem.

Nem engedhetjük, hogy az ország jövõjét meghatározó döntések jogát kivegyék a magyar emberek és az Országgyûlés kezébõl

– fogalmazott az államtitkár.

Közölte továbbá: a népszavazáson világos és egyértelmû üzenetet küldhet Magyarország Brüsszelnek és el kell érni, hogy az unió vonja vissza a veszélyes javaslatot.

Ehhez nemmel kell szavazni

– mondta Dömötör Csaba hozzáfûzve, hogy a kormány álláspontja szerint a kényszerbetelepítés helyett a határok megerõsített védelmére van szükség.
http://24.hu/belf...epitesrol/
33 #2 vizilo
- 2016-06-05 09:48
Ezek a zsidok hüjének nezik a világot ugy szeretnék hogy a föld lakoi csak is a holo-koszt recept ételeit fogyasztják !
139 #3 jozsef toth
- 2016-06-05 12:14
Ahogy Imre irja,a keplet egyszeru!
Ok jottek ide!
Nekik nemtetszik az ,hogy mi nem szeretjuk oket IGAZ!
Tehat a megoldas menjenek tovabbbbbb!
Oda ahol szeretik oket!
Ugy latszik ez lesz az uj divat.A menekultek bemennek az orszagokba es ha ott nem fogadjakel az o torvenyuket es valasi hulyeseguket akkor az oslakosoknak tavozni kell!
Ilyenkor zavarba vagyok!
Nemtudom a matamatikat kovetni!Szoval a TOBSEG szavazata vagy a KISSEBSEG szavazata alapjan kell a donteseket es a torvenyt alkalmazni???
Vizipaci ! Igazad van !
Az egesz vilag hulye mert az orruknal tovabb nem lat a pogar!
Az iranyittas meg az o kezukbe ;penz,kerskedelem,torvenyhozas,gyogysze ipar,tanittasi es oktatasi forumok......ha vanamit kifelejtettem ami fontos az mar ezekutan csak morzsa .
Mert ennyi eleg ,hogy kaoszt csinaljanak az egesz vilgon!
Azt amit ma mindenki erez a sajat boren!
69 #4 Szalonna
- 2016-06-05 12:39
" ezért vesznek részt az igazságügyi miniszterek mellett bírák, ügyészek, a médiahatóság képviselõi és jogtudósok a konferencián. "

Csupa szabadkõmûves zsidó gec.i.
33 #5 vizilo
- 2016-06-05 14:25
Mostam megint a harmincas éveket éljük szellemi azaz gondolat terror-cenzura Khonék akarják megszabni hogy mennyi ecet kell a levesünkbe ez nem fog bejönni !! A fertötlenitest az igazság szolgaltatasoknál kell kezdeni !
236 #6 Vazul
- 2016-06-05 17:26
Milyen zsidó imádó ez a kormány...kitehetjük hazánkra az izrahell táblát
267 #7 Perle
- 2016-06-05 19:02
Feltételezem, elsõként itt lesz konferencia az európai országok között. Még ki sem adta az EU bizottság az ukázt, a mi kormányunk már mutatja lojalitását a a gyûlöletbeszéd " elszenvedõi" iránt.:o
99 #8 MORMOTA1968
- 2016-06-05 21:51
Ezek tényleg ennyire nem veszik magukat észre, hogy egyre több ember figyelmét hívják fel ténylegesen arra a szomorú tényre, hogy ennek az országnak már a zsidók és különösen az izraeli, amcsi zsidók a valódi tulajdonosai?
Na nem baj! Csak ébresszenek fel minél több embert, jó úton haladnak a végzetük felé. Már nem is kell felhívni az emberek figyelmét arra, kik miatt is vagyunk egyre nagyobb sza@ban, saját magukat rakják ki a kirakatba, minden egyes ilyen és hasonló megnyilatkozásukkal.
99 #9 MORMOTA1968
- 2016-06-05 22:18
Hogy ne hisztizhessenek, Bernard Lazare: Antiszemitizmus, címû mûvét kellene hivatalos tankönyvvé tenni, egy franciaországi cionista zsidóra még sem mondhatnák azt, hogy antiszemita. A könyve tele van érdekes tényekkel.Íme egy részlet!

"A zsidók egész Európában a legnagyobb nyugalmat élvezték, a 18-ik század folyamán. Egyedül Lengyelországban volt rosszabb soruk, mert ott azelõtt
"TÚL JÓL ÉLTEK".Ott jómódúak voltak a 17-ik század közepéig. Gazdagok és erõsek, egyenlõ szinten éltek, mint a keresztények, egyenrangúnak tekintették õket környezetükkel, de õk nem tudtak ellenállni annak, hogy
kereskedjenek, csökönyösek legyenek és az "ARANYAT ISTENÍTSÉK". A talmudisták uralma alatt semmi mást nem termeltek, mint talmudmagyarázókat. Õk voltak az "ADÓSZEDÕK" alkoholfõzõk, az "UZSORÁSOK" a földesurak személyzete. Õk voltak a nemesek szövetségesei, azok elítélendõ elnyomása során és amikor az ukrán és kisoroszországi kozákok fölkeltek "Chmielnicki" vezetése alatt a lengyel elnyomás ellen, elsõként a "ZSIDÓKAT" mészárolták le, mint a nemesek "CINKOSAIT". Állítólag százezret mészároltak le közülük egy év alatt, de ugyanennyi "KATOLIKUST" különösen "JEZSUITÁKAT" is lemészároltak".

Na mi is változott azóta? SEMMI AZ ÉG ADTA VILÁGON! Ma is ugyan azok a zsidó vatikáni jezsuita, bankár cionista csürhe és zsidó imádó keresztények teszik tönkre a népeket. Nem véletlenül gyûlölik pont a vatikáni katolikus keresztényeket sok felé, mert õk filoszemitaként a legnagyobb támaszai a zsidók világuralmi törekvéseiknek. Beszéltem ilyen szent fazekakkal és kiderült, hogy minden nap a zsidók lelki üdvéért imádkoznak. Vajon ha ismernék a zsidó rabbik imáit a gójok ellen, akkor is az imáikba foglalnák a zsidókat?
12 #10 spartakusz
- 2016-06-06 14:41
Értelmezés, cion-diktatúra, CIONIZMUS, Magyarország Cionista Gyarmat!
Zsidókérdés napjainkban
2016/06/06 transyadmin 2 hozzászólás
olvassátok el az egyiket én írtam a másik is tisztán látja, itt:
https://internetf...pjainkban/
MORMOTA1969 IS TISZTÁN LÁTJA , HOGY MI A TÉSZTA!
Amikor írtam nem tudtam, de sejtettem azért tettem fel a kérdést mosdatja vagy antiszemitázza a zsaidót - az író, mert a kapott infó szerint:
"...Köszi! Nem mellékes, hogy a Takács zsidó, a Gáspár Sándornak volt személyi sofõre, titkára, mára álmagyar ellenzéki...." mindig ki jön a valóság hunan fúj a szél!

spari...
267 #11 Perle
- 2016-06-09 20:39
"As Western European countries continue to turn their backs on the Jewish state, we see that Eastern European countries are more supportive than ever of the only democracy in the Middle East -- Israel," Knesset Christian Allies Caucus director Josh Reinstein said.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.84 másodperc
3,392,663 egyedi látogató