Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Keményvonalas cionistával együtt veszi fel a harcot a kormány a gyûlöletbeszéd ellen.

BelföldHááát, ha nem tudnám, mi a valódi célja mindennek és nem lennék benne biztos, hogy ezt a mocskos tetû zsidó bandát a "helyükre" pakolják-juk, akkor azt kellene írjam, hogy elmentek ti a büdös qva zsidó anyátokhoz a nukikuki picsába, de így ezt nem írom, mert minek. Izraellel harcolunk a gyûlöletbeszéd megfékezéséért Trócsányi László és a kemény szavairól elhíresült Ajelet Saked nemzetközi összefogást sürgetett egy tanácskozáson

Keményvonalas cionistával együtt veszi fel a harcot a kormány a gyûlöletbeszéd ellen. Tegnap egy konferencián Trócsányi László igazságügyi miniszter izraeli kollégájával tartott elõadást. A politikus véleménye azonban még a terrorizmus sújtotta Izraelben is szélsõségesnek minõsül.

Brutális tettek, terrorcselekmények formájában szedi áldozatait napjainkban a gyûlölet, nem áll meg a szavak szintjén – mondta tegnap Trócsányi László igazságügyi miniszter az Internethasználat és felelõsség címû magyar–izraeli konferencián. A digitális világban tetten érhetõ gyûlöletbeszédet tárgyaló eseményen a miniszter a kormányzati kommunikációból már ismert veszélyforrásokról, a terrorizmusról és a szélsõjobboldali eszmékrõl beszélt. Trócsányi szerint ugyanis az antiszemitizmus, a cigányellenesség, illetve mindenféle rasszizmus lassan ölõ méreg. Igaztalan vád, hogy Magyarországon a véleménynyilvánítás állami kontroll alatt áll – hangsúlyozta Trócsányi, aki ugyanakkor arra is kitért: a gyûlöletbeszéd ma már nem csak nemzetállami probléma. Közös erõfeszítésekkel lehet eredményeket elérni – mondta.

A kormány az izraeli igazságügyi miniszter, Ajelet Saked személyében lelt szövetségesre. A tavaly kinevezett politikusnõ a szélsõjobboldaliként számon tartott, Zsidó Otthon nevû cionista párt képviselõje, személyére a sajtó már jelölésekor felfigyelt. Saked mellé ugyanis külön testõrt állítottak, miután palesztinszimpatizáns csoportok fenyegetõ üzenetekkel tiltakoztak a kinevezése ellen. Az esetrõl cikkezõ brit Telegraph egy Facebookon terjesztett fotót közölt, ezen Saked arcát egy náci egyenruhás képére montírozták. A nõ, aki a palesztinok elleni népirtásra szólított fel – ez volt olvasható a kép mellett. A miniszter egy Facebook-bejegyzésben azt írta, a háború erkölcstanának része, hogy a civil áldozatok elkerülhetetlenek. A politikus megjegyezte, minden terrorista mögött tucatnyi civil áll, õk ugyanúgy ellenségnek minõsülnek.

A szóbeli uszítás gyorsan eljut a fizikai erõszakig – mondta Saked a konferencián. Az izraeli miniszter hozzátette, országa legfelsõ bírósága már hozott precedensértékû ítéletet, miszerint az állam törölhet tartalmakat a világhálóról. Saked azonban – egyetértve Trócsányival – jelezte: a gyûlölettel csak nemzetközi együttmûködéssel lehet felvenni a harcot. Izraeli tapasztalataival kapcsolatban a miniszter emlékeztetett: amikor országában felvették a harcot az online gyûlöletbeszéddel, a terrorcselekmények is visszaszorultak.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-06-07 18:28
scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/s960x960/13416824_1216018561766445_9186134539096467937_o.jpg

Putyin az orosz-izraeli kapcsolatok további erõsödésére számít

Oroszország nagy jelentõséget tulajdonít az Izraelhez fûzõdõ kapcsolatainak, és azok további erõsödésére számít - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden, amikor a Kremlben fogadta Benjámin Netanjahu izraeli kormányfõt.

Izrael miniszterelnöke a kétoldalú diplomáciai kapcsolatok helyreállításának 25. évfordulója alkalmából érkezett hivatalos látogatásra Moszkvába.http://www.atv.hu...ere-szamit

Auschwitzba elmehettek, az I. világháborús emlékmûhöz nem
Szikszai Péter
Most a játékra kell koncentrálni.

Az angol labdarúgók nem látogathatják meg a thiepvali I. világháborús emlékmûvet, mert a szövetség egyik vezetõje szerint elterelné a figyelmüket a pénteken kezdõdõ, franciaországi Európa-bajnokságról, és a három órás busz út úgyis fárasztó lenne. A kirándulás egyébként Roy Hodson szövetségi kapitány ötlete volt.http://magyaridok...em-731869/
4 #2 Posta Imre
- 2016-06-07 18:31
Schiffer: Virágozzék minden kultúra ott, ahol keletkezett

Teljesen még nem vonult vissza az LMP korábbi társelnöke, Schiffer András, így felszólalt például a parlamentben is a migrációról. Ennek oka szerinte a globalizáció, hiszen évtizedekkel ezelõtt, hogy „ami a 70-80-as években elgondolhatatlan lett volna Afrika vagy Ázsia távoli pontjain, az bizony a XXI. századra már elgondolhatóvá vált”.

Schiffer azt mondta: egy zöld párt alapvetése, hogy mindenkinek joga lehessen az emberhez méltó élethez, lehetõleg a saját szülõföldjén. A másik alapvetés pedig szerint az, hogy egy zöld párt elkötelezett a kulturális sokféleség mellett.

„De ez nem a kultúrák végtelenítet összekeveredését jelenti, hanem azt, hogy minden kultúra a keletkezési helyén tudjon virágozni és fejlõdni.”

Ezért meg kell különböztetni a kulturális sokféleség politikáját a multikulturalizmus politikájától. Még azt is mondta, hogy a demokráciaexport korunk gyarmatosítása, amiért Amerika mellett szövetségesként Magyarországnak is felelõssége van, és rossznak tartja a kvótarendszert. http://444.hu/201...eletkezett
154 #3 kakas
- 2016-06-07 18:43
Virágozzék minden kultúrha ott, ahol keletkezett ?! 67.media.tumblr.com/fc968d85190f34f270715c40a99f86f1/tumblr_nqb4finL6C1tcj833o1_500.gif 'csak kérdem,hogy a zsici ' kultúra hol keletkezett?-ha van olyan?-
267 #4 Perle
- 2016-06-08 14:57
https://www.youtu...1qthRkDc0g

Tanárnõ verõ "rém rendes kiscsalád". Az ilyenekre sem lehet azt mondani, hogy mocskok?
267 #5 Perle
- 2016-06-08 16:18
Az orosz -izraeli találkozó sajtótájékoztatóján az izraeli likudos miniszter volt a tolmács. Azt fordított le oroszra, amit akart. Máshol páros lábbal rúgnák ki az ilyen tolmácsot, de egy " hozottat" " nem lehet. Csalással vitte a beszélgest.
http://www.kommer...oc/3007701
267 #6 Perle
- 2016-06-08 21:41
Ultra ortodoxnak öltözött tenorista lövöldözött:
http://www.dailym...oting.html


http://www.dailym...ondon.html
267 #7 Perle
- 2016-06-13 23:08
Olaszországban 6 évi szabadságvezstéssel büntethetõ a 6 évnél idõsebb, de 66 évesnél nem öregebb katasztrófa tagadó, aki kétségbe vonja a 6 millió átdozatot. A büntetés 6 hónapra felfüggeszthetõ, ha az elkövetõ egyben leszurkol 6 ezer eurót.
A törvényt az olasz parlament 66 %-os többséggel megszavazta.
http://nepszava.h...tagadasert
83 #8 Sbert
- 2016-06-14 06:07
Perle!
Ha igazak a Sustorgok sustorgásai, akkor teljesen mellékes, mit fordítottak, vagy sem ott.
Bibi-nek az a bibije, hogy nem kapott menedékjogot az oroszoktól. Ha ez igaz, és miért nem lenne, ennyi szívességet megtehetett neki Putyin, hogy fogadta, nem?
Az Ellenséget a saját fegyverével illik legyõzni mifelénk!
Jelen esetben a közömbösséggel, ahogy "azok" bánnak a Palesztínokkal, vagy a Világgal!
Nekem ez a megfejtésem, vagyis nagyon nem mozgat....
Elismerésen a türelméhez, az Orosz Medvének! s_grat

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.72 másodperc
3,405,996 egyedi látogató