Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Európa háborúban áll, Angela Merkelnek le kell mondania'

BelföldDe okosak lettünk, de nagy lett a pofánk, de hülyék vagyunk! Földi László volt titkosszolgálati vezetõ szerint a bevándorlás kérdésének kezeléséhez elõször is ki kellene mondani, hogy Európa háborúban áll, Angela Merkel német kancellárnak pedig le kellene mondania.

Az Információs Hivatal egykori mûveleti igazgatója a Kossuth Rádió Európai idõ címû vasárnapi mûsorában hangsúlyozta: a háború alatt nem azt érti, hogy lõni kell, de "Európát meg kell védeni, mert Európát megtámadták", egy válsághelyzetben pedig "egészen más rendtartást kell kialakítani".

Földi László egyértelmûnek nevezte, hogy Európa jelenlegi vezetõje Angela Merkel német kancellár, és teljesen alkalmas is a kontinens vezetésére, de - kérdezte - "mikor nyert meg háborút egy nõ?". Szerinte ilyen helyzetekben, mint a mostani, lehetõleg érzelmektõl mentes, kristálytiszta logikájú válaszokat kell adni.

angela merkel migránsokkal "szelfizik".Angela Merkel migránsokkal "szelfizik".

A titkosszolgálati szakértõ úgy látja, Angela Merkel ma gátja egy egységes, "a védelem logikája" szerinti koncepció kialakításának, ezért le kellene mondania, hogy megvédje Németországot és Európát.

A mûsor másik vendége, Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója úgy fogalmazott:

"nagy baj, ha háború van, mert az Európai Uniónak nincs hadserege, nincs felkészülve erre a helyzetre".

A német kancellár lemondását szorgalmazó véleményre úgy reagált, hogy õ nem menne el eddig, mert nem látja, ki jönne Angela Merkel után, ki léphetne a helyére.

Földi László és Kovács István egyetértett abban, hogy Európa külsõ határainak megvédése nélkül nem lehet megfékezni a jelenlegi krízist.

A migránsok hazaküldésének várható nehézségeit is hasonlóan látják a szakértõk. Az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója arra hívta fel a figyelmet, hogy az ezzel kapcsolatos jelenlegi uniós elõírások nem tudják betölteni a funkciójukat, mint fogalmazott, a mai jogszabályok "rengeteg jogot garantálnak a migránsoknak, és nagyon kevés jogot az államnak". Földi László ehhez azt tette hozzá, hogy a kiutasítás radikalizálódással járhat majd.

MTILink

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-10-18 09:41
Megkéselték a legesélyesebb kölni polgármesterjelöltet

Megsérült a nyakán Henriette Reker, az Angela Merkel pártja által is támogatott polgármesterjelölt, akit szombat reggel a kölni piacon késeltek meg. Reker súlyosan megsebesült, de az állapota nem életveszélyes.
http://www.origo....oltet.html


Leszúrtak egy 20 éves afgán férfit Németországban
Németországmenekültekgyilkosság
Meghalt egy menedékkérõ a németországi Gothában. Az afgán fiatalembert egy másik afgán szúrta le.

A gyilkosság egy lakásban történt, ahol három afgán menedékkérõt helyeztek el. A 18, a 20 és a 22 éves fiatalember egyelõre ismeretlen okból összekülönbözött. A 18 éves afgán a vita hevében leszúrta 20 éves társát, aki belehalt sérülésébe - közölte vasárnap a helyi rendõrség.

A harmadik fiatalembernek sikerült elmenekülni a lakásból.

Elmenekült a késelõ is, és az épület elõtt rátámadt egy német állampolgárra, aki súlyos sérüléssel kórházba került.

Az elkövetõt õrizetbe vették, az eset körülményeit vizsgálják.
http://nol.hu/kul...an-1569769

Menekültekre gyújtották rá a szállásukat Németországban


Mindenkit biztonságba helyeztek, egy egyiptomi származású férfit vettek õrizetbe a gyújtogatás miatt.
http://vs.hu/koze...paign=main


Fotelrambók

A felelõtlen handabandázás idején, a vasárnap esti B-kategóriás akciófilmek jeleneteit híradóba követelõ fotelrambók országlásakor muszáj beszélni a menekültügyi viták egyik kiemelt toposzáról.
http://www.168ora...39537.html

Orbán Viktor: Európa értékeit védelmezzük
MTI
"Európa értékeit védelmezzük" címmel közölt interjút Orbán Viktor miniszterelnökkel a Focus címû német hírmagazin a szombaton megjelenõ, digitális formátumban péntek este kiadott számában.

Orbán Viktor szerint az EU 2000-ben kitûzött céljai nem valósultak meg, de így is “Európa a legjobb hely a világon”, de egyensúlytalanság alakult ki Brüsszel és az EU-tagállamok között, és ez a mai problémák egyik forrása.http://magyaridok...zuk-58956/
33 #2 vizilo
- 2015-10-18 09:44
Az ellenealas egyik hatasos modszere ! Es nem kell fizetni a reklamert !
165 #3 LM
- 2015-10-18 11:06
Csepegtetéses köztudat formáló mizéria csak mint a többi, lassan jó lesz hozzászokni, hogy
Annyira felgyorsultak az események, hogy a szokásos politikai szarmaszatolás ami évtizedeken keresztül mûködött használhatatlanná válik, mert addig lehetett teljesen hülyeségeket beszélni amíg a beszéd/ígéret és a következmények realizálása között eltelt annyi idõ, hogy a "polgár " már nem vélte felfedezni az ellentmondást vagy más "újabb" ingerek miatt már nem volt lényeges.

Ezen a jelenlegi néhány hetes/hónapos visszacsatolási idõn már nehezen lehetne csökkenteni. (párhuzam kb. ugyanez az amerikaiak több hónapos bohóckodása és az orosz beavatkozás néhány napos eredményei között Szíriában) A fõ üzenet pedig, hogy "nem látod paraszt, hogy a politikai vezetõid vagy teljesen hülyék vagy hazudnak neked?" Érdekes adalék, hogy Merkel maga mondta néhány éve, hogy a multikulturalizmus megbukott most meg mégis ezt csinálja, nyilván nem önszántából. Európa irányváltását hol máshol lehetne szimbolikusan lejátszani mint Németország látszólagos elsõ emberének pályáján keresztül. Politikai elitváltás és a logikus szükségszerûségek fejezete következik?

Színház az egész világ
63 #4 GP
- 2015-10-18 11:30
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1FbqrBU8trg[/movie]
88 #5 Asumhari
- 2015-10-18 12:26
"mikor nyert meg háborút egy nõ?", kérdezi Földi László.
Azért Jeanne d'Arc-ot ne felejtsük el.....
"A XV. századi Franciaországban a káosz az úr: a legnagyobb várakat és városokat elfoglalták az angolok, az országnak nincs királya, és a francia lovagok minden esély és különösebb meggyõzõdés nélkül próbálgatják a lehetetlent: megállítani a világ legnagyobb, legerõsebb és legönteltebb hadseregét.
Franciaországon már csak a csoda segíthet. És a csoda el is jön: Jeanne-nak hívják, 16 éves, gyönyörû és víziók vezetik. A semmibõl bukkan elõ, és pillanatok alatt megfordítja a világtörténelmet. Csatákat és háborút nyer, végül pedig visszafoglalja az angoloktól Orléans-t. Rövid hajjal, páncélban, lóháton harcol - a harcedzett lovagok egyenrangú társa a kegyetlen és véres férfivilágban. "
4 #6 Posta Imre
- 2015-10-18 12:56
Asumhari, egy kicsit másról van szó, de jó, ha emlékszünk erre is. Mondjuk Jeanne kicsit rosszul végezte, de alibinek jó harcos volt. Igazi Zrinyi Ilona!

Ha igaz a Merkel-Hitler összeesküvés, úgy ebben a kóhn-textusban tessék szemlélni. Nem is beszélve arról, hogy a német hadügyér is nõci.
154 #7 kakas
- 2015-10-18 13:50
40.media.tumblr.com/51600d9f57370794084eeeafa06076d3/tumblr_nvmajhwSrf1re0lpwo1_500.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.73 másodperc
3,391,551 egyedi látogató