Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Eltávolították az egri kórházból a problémákról kipakoló orvost

BelföldMinek jártatja a száját? Nem tetszik valami? El lehet menni! Orvosok zöme így is zsidó. Felbontotta a szerzõdését az egri Markhot Ferenc Oktató Kórház és Rendelõintézet igazgatója azzal a sebésszel, aki korábban nyilatkozott a kórházban uralkodó áldatlan állapotokról, például arról, hogy az intézményben nem mûködik a sterilizáló, nincs meleg víz – számolt be az mno.hu. Ahogyan megírtuk, Pócs Alfréd arról beszélt korrábban, hogy súlyosan életveszélyes helyzet is elõállt az intézményben, mikor a traumaügyelet egyetlen fúrómotorral kezdõdött az egyik hétvégén. Csak a szerencsének köszönhetõ, hogy akkor nem volt tömeges sérülés. Akkor az intézményvezetõ azt mondta: Pócs Alfréd nem egyeztetett vele a a tényként elõadott, szerinte azonban valótlan információkról, etikai eljárást kezdeményez ellene.

A mno.hu cikke szerint Tóth Ildikó intézményvezetõ a színlelt szerzõdést nevezte meg a szerzõdésbontás okaként, Pócs azonban állítja: ezek mondvacsinált okok, valójában az volt a probléma, hogy nyilvánosan beszélt a kórházban uralkodó körülményekrõl. Mint mondta, tavaly 134 szakember dolgozott külsõs szerzõdéssel a kórházban, de egyedül az õ szerzõdését bontották fel.

Nemrégiben a megyei orvosi kamara nevében csalás miatt tettek feljelentést a kórházban átadott 57 millió forintos beléptetõrendszer miatt. Pócs Alfréd szerint papíron tavaly december végén vették át próbaüzemre, a valóságban azonban csak februárban kezdték építeni, és a mai napig nem készült el. A Heves Megyei Rendõr-fõkapitányság a lap kérdésére megerõsítette, hogy az ügyben hûtlen kezelés gyanúja miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen.Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2016-06-11 20:51
Jellenzetes hazai megoldás. Nem a felvetett problémát szüntetik meg, hanem eltávolítják azt, aki feltárta, mert azokról beszélni.

Érdekes módon egy szó sincs azokról, akik kiálltak az orvostársuk mellett, feltéve, ha volt közöttük valaki, aki ki mert volna.:|.

Ahogy arégi közmondás tartja: Szólj igazat, betörik a fejed!.
139 #2 jozsef toth
- 2016-06-12 02:38
Perle !
Te ezen csodalkozol?
Imre peren hany NAGY es szep meg jo Magyar volt?
Szoval hadjuk a hulyittest fogjunk ossze egymasert.
Adjon isten!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.57 másodperc
3,392,723 egyedi látogató