Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fõrabbi: Európa bele fog halni a bevándorlásba

KultúraÓ, csak nem egy mocskos zsidó gané taníccsa jewrópát, amit ugyanazok a mocskos zsidó ganék tettek tönkre..., já-de! A Nyugat-Európa szerte csökkenõben lévõ születési ráta végül a kontinens bukását okozza, ha Európa nem talál vissza keresztény gyökereihez, és nem vállalnak több gyermeket a családok, véli az egykori brit fõrabbi, akit a bevándorlásról kérdezte a brit Telegraph.

Lord Jonathan Sacks korábbi brit fõrabbi szerint a nyugati civilizáció az összeomlás szélén áll, csakúgy, mint egykor az ókori Görögország vagy a Római Birodalom.

Sacks emlékeztetett a történészek véleményére, akik szerint mindkét civilizáció hanyatlása a csökkenõ születési aránnyal kezdõdött. A rabbi szerint ugyanez a sors várhat a jelenlegi Európára is, mert a modern generáció nem vállalja gyermeknevelés felelõsségét – figyelmeztetett a rabbi.

„Túlságosan a jelen élvezetére koncentráltak, és nem hozták meg azokat az áldozatokat, amelyek a jövõ építéséhez lettek volna szükségesek. És a történelem mindig ismétli önmagát” – vont párhuzamot az ókori és a jelenlegi állapotok között a rabbi.

A bevándorláspártiak ezt biztos nem olvassák. Kár!

Európa menekültválsága a tudatlanság, a populizmus, a kényelmetlen igazsággal való szembenézés fel nem vállalásának a következménye – olvasható Avigdor Lieberman korábbi izraeli külügyminiszter írásában.

A csökkenõ születési ráta, a szétszakadó családi egység, a növekvõ szakadék a maroknyi leggazdagabb, és a többi ember között, mind olyan válságot jelentenek Nagy-Britanniában és más európai országokban is, amelyet sem az államok, sem a piac nem képesek megoldani, így az európai társadalom végül beleroppan majd a demográfiai válságba.

Minderre a tömeges bevándorlás sem lehet megoldás szerinte, mert az újonnan érkezõk integrálása súlyos problémákba ütközik.

„Ha Európa csak a példátlan mértékû bevándorlással kívánja fenntartani a népesség létszámát, abba a kontinens bele fog halni” – mondta a korábbi fõrabbi.

Az európai integráció elve sikertelenségre van ítélve, mert ha egy civilizáció elveszíti a kultúráját, az emlékezetét és az identitását, akkor nem lesz mihez integrálódniuk az érkezõknek.

Bevándorlás_tüntetés

Forrás: MTI

Lord Sacks úgy érzi, Nagy-Britannia lassan elveszti nemzeti emlékezetét és a kulturális identitását, ehhez a digitális korszak is hozzájárul, amelyben rövidebb ideig képesek koncentrálni az emberek, és sokkal nehezebben képesek ezáltal megérteni a történelmet- mondta el a korábbi fõrabbi.

A Sacks szerint a megoldás a demográfiai változás lehetne, amihez a már elhagyott keresztény hit újra felfedezése lehetne a kulcs, amely évszázadok óta nagyra becsüli a család intézményét.

Némi malíciával tette hozzá, hogy éppen az ateista Charles Darwin mutatta ebben az utat, amikor az állatvilágot vizsgálva ara következtetésre jutott: hogy az egyes fajok sikerének a záloga a szaporodás.

A korábbi fõrabbit abból az alkalomból kérdezett a brit Telegraph, hogy elnyerte a vallási Nobel-díjkén is számon tartott Templeton-díjat. Az elismerést vallási és spirituális teljesítményért ítélik oda évente, 2016- ban Lord Jonathan Sacks a dalai láma, Teréz anya, Alekszandr Szolzsenyicin, vagy Desmond Tutu érsek nyomdokaiba lépett.Link

Hozzászólások

236 #1 Vazul
- 2016-06-10 15:15
õk már csak tudják! :o
http://scontent.x...e=580991CA
139 #2 jozsef toth
- 2016-06-10 19:05
Na es akkor ,hogy lesz tovabb?
Kedves zsidokak!
En addigra alulrol szagolom az ibolyat.
De remellem az arabok nem eszik meg a ti hulye politikatokat!:@
Halabols_ratatafizetni fonak benneteket,hogy eluztetek az eredeti szulofoldjukrol!s_durr
Na erre most s_proszt
33 #3 vizilo
- 2016-06-10 21:46
Akkor tud valamit a " Rabbi " a tengerenn tuli fajtársai szabaditották Europára a migránsokat !!! Jo példa a " Francia " (afrikai ) vállogatott .
99 #4 MORMOTA1968
- 2016-06-11 04:51
Isten ments a judeo kereszténység megmentésétõl és az ahhoz való visszatéréstõl. Talán több pénz, (vagy amit annak neveznek) többet érne, mint a judejó kereszténységhez való visszatérés. Bár a cigányságot, arabokat, feketéket nem zavarja a pénztelenség sem, õk szaporodnak orrba-szájba. Több anyagi ösztönzésre, segítségre volna szükség ahhoz, hogy legyen kedve szaporodni a fehér nemzeteknek is és ne a karrier, a minél nagyobb jólét megszerzése kerüljön az elsõ helyre. És nem ártana egy normális egészségügy kiépítése is, a nagyrészt már lebontott szociális hálózat újra építésén túl, nem mellesleg pedig abba kellene hagyni az emberiség lemérgezését, fõleg a levegõbõl, ivóvízzel, élelmiszereknek nevezet mérgekkel, gyógyszerekkel, védõnek nevezett immunrendszer pusztító oltásokkal, stb...De legelsõ sorban fel kell számolni a bankárok világuralmát, a vatikáni kocerájt és az összes titkos társaságaikat, világszervezeteiket. Az emberek gondolkodásán kellene változtatni, kezdve az iskolákban, vagy még elõbb és kivenni a média és sajtó hatalmat, meg a pénz feletti ellenõrzés jogát a pszichopaták kezébõl.
4 #5 Posta Imre
- 2016-06-11 09:15
Mormota, milyen "isten"?
154 #6 kakas
- 2016-06-11 10:17
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=o0VzIUTa50s[/movie]
8 #7 miskolcilaci
- 2016-06-11 18:54
Fõrabbi: Európa bele fog halni a bevándorlásba

Veletek együtt patkányok!
236 #8 Vazul
- 2016-06-11 20:14
Imre, csak nem az egely féle cionagymosás? Nekem mindegy, hogy azufók nem diktálnak, ahogy más se. Nehéz feldolgozni, hogy csak mi vagyunk. Egelynek rendesen átmosta az agyát a cia-mossad. Rajtuk kereszül pedig reménykedjünk, hogy Imérének nem. Habár a helyzetünket tekintve tök mindegy, annunaki, ajatollah, allah...

Az úgynevezett kutatók bekaphatják a f@szom, olyan sötétek, mint a seggem, ha tehetném jól fejbelõném õket. :) bárcsak megtehetném ....

Remélem sor kerül rá, hogy a cionisák közt, ahogy pofáznak a faszságaikról, fejbe lõhessem öket :)
Bár lehet Imre nem venné jó néven, ha a köcsög annunaki fasszopo geciket fejbe lõném a többi zsidóval együtt.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.67 másodperc
3,890,871 egyedi látogató