Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Maci berágott!

Külföld"A magyar média összevissza hazudozik. Oroszország egy komplett Elit hadsereget telepitett Sziriába.Kb 10 ezer fõ + ellátó személyzet. Vadászgépek, csapatszállitók, helikopterek, tankok. A drónokat a Szirek kapták.
Ez egy hadsereg,,és nem kebabon nõttek fel. Mögöttük a megerõsitett hadiflotta. Ennek az erõnek még csak 10 %-a mozog.
"Nevezzük sivatagi tesztelésnek - haditechnikai részrõl. Egy hete az arabok rakétával belõttek az Orosz nagykövetségre + az egyik katonai bázisra. Azóta rájöttek, talán nem kellett volna. Az Isil erõk jelenlegi helyzete = mint amikor a tyukon átmegy az úthenger. A média igyekszik agyonhallgatni most már a hirekben. Tárgyalásokról hazudoznak. Semmiféle tárgyalás nincs. Egy összehangolt Elit hadsereg + egy sivatagi horda."

Hozzászólások

5 #1 kincses
- 2015-09-26 21:16
Nahát! Minden szinten olvassák az új blogot! Üdv a PIKLUB 2.0-ban!;)
12 #2 spartakusz
- 2015-09-27 08:47
http://szekelyfol...-repuloket

most jött - olvassátok

spari...
40 #3 bulcsu
- 2015-09-27 09:29
[movie=youtube]https://youtu.be/_ecEBvtLgHc[/movie]
37 #4 HER
- 2015-09-27 12:03
Oroszország bevándorlási szigora egyre jobban kiélezõdik. Az ország 1,5 millió külföldi állampolgárt utasított ki!
http://hir.ma/18-...deo/571392
4 #5 Posta Imre
- 2015-09-27 12:47
Putyin egyeztetett a szaúdi királlyal az Iszlám Állam elleni harcról http://vs.hu/koze...paign=main

Szíria: Oroszország két újabb bázist épít Latakia térségébenhttp://biztonsagp...tersegeben

Létesítsenek közös tábort a V4-ek?

A cseh védelmi miniszter azt javasolja, hogy a visegrádi négyek (V4) létesítsenek tábort a menekültek számára. http://hirtv.hu/h...ek-1306215

Merényletkísérlet a lengyel és az ukrán kormányfõ ellen?http://hvg.hu/vil...kran_k#rss


Fokozódó határvita Bolívia és Chile között

A hágai Nemzetközi Bíróság csütörtöki határozatában megállapította illetékességét a Bolívia és Chile közötti területi vita tárgyalását illetõen. Ezzel elutasította Chile azon kérelmét, miszerint a Bíróság ne fogadja be az ügyet, mivel a határvonalakat az 1904. évi békeszerzõdés már rendezte.
http://kitekinto....gfSDyv4W6A


Magyarország hangot váltott

Magyarország hangot váltott és most már az ütközés helyett a megbékélést szorgalmazza a partnereknél a menekülthullám kezelésére. A szerb-horvát határ megnyitása után a magyarok eltávolították a szögesdrótot a szlovén határról – írta a Christian Science Monitor.
http://www.168ora...39379.html

Szexuális erõszak miatt tartóztatták le a szaúdi hercegethttp://vs.hu/koze...paign=main

Kémeket” cserélt Észtország és Oroszország
MTI, 2015. szeptember 26., szombat 21:29
Észtország és Oroszország szombaton kicserélt két kémkedésért többéves börtönbüntetésre ítélt foglyot – közölte az orosz belbiztonsági szolgálat és az észt állami rádió. http://mno.hu/kul...ag-1306181

Ukrán-orosz légi háborúhttp://hvg.hu/vil...haboru#rss

Kalapácsokkal és vasrúddal támadtak egy kebabosra Németországbanhttp://vs.hu/koze...paign=main

Szíria: Az Egyesült Államok hajlandó taktikai megbeszélésekre Oroszországgalhttp://biztonsagp...zorszaggal

Lángra kapott London legnagyobb mecsetehttp://24.hu/kulf...b-mecsete/


David Commins: Európa konzervatívvá válhat

Nem a lelkesedés, hanem a menekülés diktálja az iramot. Úgy hagyták el otthonaikat, hogy biztosra vették: az út vége nem zsákutca lesz. A 168 Óra összeállításában nyilatkozó külföldi professzorok között olyan is akad, aki azt tartja a legfontosabb kérdésnek: vesztébe rohan-e az Európai Unió, amikor vakon ragaszkodik mostani migrációs politikájához? Most David Commins, a Dickinson College történészprofesszorának véleményét közöljük.
http://www.168ora...39160.html


Marc Levy: Amerikának kötelességei vannak

Nem a lelkesedés, hanem a menekülés diktálja az iramot. Úgy hagyták el otthonaikat, hogy biztosra vették: az út vége nem zsákutca lesz. A 168 Óra összeállításában nyilatkozó külföldi professzorok között olyan is akad, aki azt tartja a legfontosabb kérdésnek: vesztébe rohan-e az Európai Unió, amikor vakon ragaszkodik mostani migrációs politikájához? Most Marc Levy, a Columbia Egyetem nemzetközi tanulmányok tanszékének docense véleményét közöljük.
http://www.168ora...39159.html

Itt a vége: nincs több különvonat Németországbahttp://mno.hu/kul...ba-1306239

Franciaország végrehajtotta az elsõ légicsapást Szíriában http://vs.hu/koze...=main#!s92


Román területi követelésektõl tart Ukrajna?

Bekérette Románia a bukaresti ukrán nagykövetet, miután sajtóértesülések szerint Ukrajna olyan katonai egységet hoz létre, amelynek a feladata egy Románia által indítandó támadás visszaverése lenne.
http://kitekinto....gfSwiv4W6A

Robbanásra ébredt Odessza

Robbanás történt vasárnap hajnalban az ukrán állambiztonsági szolgálat odesszai székházánál. http://hirtv.hu/h...za-1306235


Szlovákiában megtartották a szivárványos menetet
Az LMBT közösség jogaiért rendezett felvonuláson részt vett az USA pozsonyi nagykövetségének ideiglenes ügyvivõje, Liam Wasley is. Kassa belvárosán nagyjából kétszázan vonultak végig.
http://kitekinto....gfSxSv4W6A

Olaszország több katonát mozgósít

Az olasz kormány növelni fogja a világ válságövezeteiben az ENSZ békefenntartó misszióiban szolgáló katonái létszámát - írta a vasárnapi Corriere della Sera. http://www.atv.hu...t-mozgosit

London már nem követeli Aszad azonnali távozásáthttp://magyaridok...sat-26606/
37 #6 HER
- 2015-09-27 14:38
https://www.youtu...koHUHCf0bA
Szántai Lajos - Mit üzen a Pálos rend a magyarságnak?
24 #7 cigar-no
- 2015-09-27 18:24
Putyin elõre üzent Obamának: illegális, hogy az amerikaiak pénzelik a szíriai ellenzéket.
http://444.hu/201...llenzeket/
69 #8 Szalonna
- 2015-09-27 19:36
Közben a görögök a szárazföldi határ megnyitásán gondolkodnak.... még ennél is többen jöhetnek majd.
75 #9 talpi
- 2015-09-27 20:54
Szalonna, nem kell aggódni, írtam már teljesen biztos, Törökországban kétmillió migráns készülõdik útra kelni.
69 #10 Szalonna
- 2015-09-27 21:10
Talpi, Irakban további 8 millió magát menekültnek mondó van, Szíriában 12, és még nem tudni honnan, még jöhetnek, megint milliós szám szerint.
75 #11 talpi
- 2015-09-27 21:45
Szalonna. Bárhonnan és bármennyien. Amíg Soros és rot-csildok zsetonnal támogatják ezeket, addig jönnek. Egyszer csak MEGKAPJÁT A "DRÓTOT" és akkor elõkerülnek a rucik zugaiból "az ajándékok" és ezu akár holnap is megtörténhet. Naakkor lesz itt hétrossz a nõknek, már amelyiknek, mert van aki "kedveli a ""mediterránt"":) Rohadna meg mind egytõl egyig. Igazu, kipróbáltaa cigányt a zsidót, most akkor egy "hercegi" hercig szír?L mit számít, majd hA BELEROHAD A MAG akkor lesz ajvékolás.
75 #12 talpi
- 2015-09-28 05:45
Itt kezdõdik igazán a baj. Spari is kezdte már ìrogatni hogy "aZ alap baj az õsi dolgok tizedes rendszer elhagyásánál kezdõdött. Részben igaz is hiszen akkor a "közösségek" védték önmagukat és "helyzetben" a nagy össz közösség hadba szállt. Nos a "tizedes" rendszer nem csak a harchelyzetekre vonatkozott. Ugyanis a "kötös termelés és a családi együvé tartozás is nagyon fontos eleme volt a közösségi életnek. Nem volt vagy ha igen komolyan megtorolták az erkölcstelenséget. Mára ezt kezdte ki elsõsorban a zsidó a divatolgatással az italozgatással a felelõtlen sokszor véget nem érõ tivornyázásokkal. Merr mit lát a ma embere? Mindenki hajszolja a pénzt hiszen gyûjtögetni kell na nem föltétlen a megtakarìtás a cél nem a követketkezõ "hétvégi ereszd el a hajamat" mindegy hogy egész héten benn rohadt a munkánde ez"jár" és már ugrott is a pénze. Sebaj majd a köverkezõt elrakom/vagy nem merr ismét jön a hétvége/. A gyermekek nincsennek családban bölcsõde óvoda/ de mitõl is óvoda?/ természetes hogy a "család kimarad a nevelésbõl az idõsebbek nem tudják átadni a tapasztalarokat elfelejtõdnek szép lassan az Õsi tudás gyökerei és azzal hogy a családok"szétmennek máris nyerr a zsidó. Hiszen "peres eljárások tömkellege indjl" tudjuk kik a bìrók s kik a "védõk" Talán ha megmarad az igazi családi kötõdés az Õsi tudás tovább örökítõdik volna szükség a "külsõ békélterõre vagy igazság keresõre/?/ ? Nem bizony de nem ám hiszen ezen a rendszeren belül ott volt maga az igazság is. Mára szerte foszlott. Hiszen nem célja zsidónak a béke hiszen akkor mefindulhat az összefogás a közös termelés az pdif a zsidó halálát jelenti.
69 #13 Szalonna
- 2015-09-28 08:14
Talpi, hogy az agymosott liberális nõknek mi lesz rossz, az már minket ne érdekeljen. Fajáruló ribancok... volt vagy van, olyan netes oldal ahol niggerekkel tudnak ismerkedni az agymosottak, a nigger felnyomja õket, aztán gyerekkel együtt helyben is hagyja a kis fiatal picsäkat is, magyarán lelép a francba hogy többet nem látják, mozgatórugó a nagy fäsz.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.09 másodperc
4,460,858 egyedi látogató