Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Leleplezték a felszabadító orosz katona szobrát

GondolatokBorisz a szobor a szobor meg székesegyházat jelent ( vagyis a szab-or, de az meg a zsinagógakilincs-orrúakra utal). Nos, ha van már bronz, lehet önteni ágyút is, nem? Akkora egy színjáték ez, hogy még. Közben az oroszok panaszkodnak, hogy egyre hülyébbek és korruptabbak, ostobábbak. Na és? A lényeg a púder. A cukimotívum igen erõs, van kislány és cica is a fegyveres mellett.

Még vasárnap leplezték le Szimferopolban a hõs orosz katona szobrát – szúrta ki a DW cikkét a 444.hu. Szergej Akszjonov kormányzó ígéretet is tett, hogy itt nem fog megállni, és tovább építi az orosz katona brendjét: a barátságos emberét, ahogy a helyiek nevezték õket (állítólag).

A csoportban egy fegyveres katona látható, akit egy kislány virággal fogad, valamint egy macska – szemlátomást boldogan – üdvözöl. Az AFP megkereste a szobrászt is, aki kifejtette az állat szimbolikus jelentõségét: a békés hétköznapokat nem zavarták meg.Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-06-13 21:15
Egy orosz huligán vallomásai Marseille-rõlhttp://mno.hu/foc...ol-1346946
83 #2 Sbert
- 2016-06-14 06:13
Imre!
Ez nem a Pata kilógása, élbõl?
"egy multinál dolgozik PR-esként"....
Holnap kiderül az is, hogy a "multi" fizette, küldte oda.....
Möglásd...
:(
69 #3 Szalonna
- 2016-06-14 06:37
Régen az angolok kemények voltak, nem véletlen hogy a Juventus-Liverpool meccs után 39 olasz halt meg, meg több angol is, betondarabokkal verték egymást agyon. Mára tényleg csak kisjánokról van szó, Angliában már a fiúk is hordhatnak majd szoknyát az iskolában. Tehát nem csoda hogy kikaptak a muszkáktól.
4 #4 Posta Imre
- 2016-06-14 14:39
Sbert, ezek nem "katonák", hanem zsoldosok. Felejtsd el a r-égi fogalmakat. Nincs se nép, se nemzet, se isten, se haza, se szeretet, sõt a legtöbbeknek a család se jelent már rég semmit...

Innen szép a gyõzelem, de xarból nem lehet várat építeni és egyre inkább látszik, hogy csak xar van.
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zoDcak6wnQg[/movie]
83 #5 Sbert
- 2016-06-14 20:01
Imre!
A tartalma ugyanaz, sõt a célja is!
Mindegy minek, kinek nevezzük!
Egyetértek!
4 #6 Posta Imre
- 2016-06-14 20:14
„WC-pornót” vett fel a kukkoló a gyorsétteremben

Két kamera rögzítette a nõi vendégek vécézését.

Polina Aniszimova igencsak meglepõdött, amikor a VKontakte oldalon (az orosz közösségi hálózaton) egy vadidegentõl kapott egy fényképet, amin õ maga látható. Ez volt az:
facebook.com/anisimovapo

Az orosz lánynak egyáltalán nem volt ismerõs a kép, mármint nem emlékezett rá, hogy valaha feltöltött – vagy akár csak készített – volna magáról ilyen fotót. Polina eleinte nevetett azon, hogy mit keres a fotója az interneten, de az ismeretlen felhasználó azt is elárulta neki,

jobb ha tud róla, hogy „pornó” kering róla az interneten.

És rajta kívül még sok mindenkirõl. A Sokoladnyica elnevezésû gyorsétteremlánc (legalábB) egyik éttermének nõi vécéjében valaki kamerákat helyezett el, hogy a vendégekrõl felvételeket készítsen.

A figyelmeztetést küldõ idegen elárulta, hogy az õ ismerõsei is áldozataivá váltak a kukkoló akciójának. A perverz elkövetõ feltehetõen két helyre is helyezett el kamerákat. Rövid keresést követõen kiderült, hogy a felvételek felkerültek az internetre. A lány megtalálta a róla készült videót is – azonnal felismerte a nadrágját, a táskáját.

Polina azóta ügyvéddel egyeztet a lehetséges jogi lépésekrõl. A Facebookon pedig megosztotta a történetét, hátha sikerül megelõzni, hogy mások is hasonlóan kellemetlen helyzetbe kerüljenek. A bejegyzésben azt írja: sokszor gondolt arra, hogy egyszer majd ismert lesz, de valami egészen különleges módon. Nem ilyesmirõl ábrándozott.
http://24.hu/elet...tteremben/
267 #7 Perle
- 2016-06-14 22:58
Jönnek az orosz ellenes hírek a médiában sorban. Már már a gyûlöletbeszéd kategõriájába sorolhatók. De ez a jelek szerint nem büntethetõ.

Ennek a Polina nevezetû lánynak az arcképe tucatjával szeperel a neten. Bárki kreálhatott itthon egy lejárató álhírt azért, hogy az orosz csokizóban a WC-ben filmeznek és ráadásul ezek a .felvételek keringenek az orosz világhálón.Ez a hír nem más, mint dupla vagy semmi mocskolódás. A fele sem igaz.
Változik orosz ellenes retorika, az eddigi " orosz ellenes katonai fegyedetést" egy picit jegelték, jöttek helyottük a fentiekhez hasonló lejárató híresztelések. Ha lenne több idõm, statisztikát készítenék róluk. Ezúttal itt kijelentem, hogy a valódi orosz állampolgárok semmivel sem képzetlenebbek, tehetségtelenebbek, mint európai nemzet fiai-lányai, csak szegényebbek. Errõl sem õk tehetnek, mert minden évszázadban lerohanják, feldúlják , elpusztítják a hazájukat.
Õk sokkal pozítívabban viszonyulnak hozzánk, Naponta olvasom az orosz lapokat, de magyar gyalázó hírecskéket még nem olvastam tõlük. El lehet azon gondolkozni, kik az intelligensebbek.
Ebben a lapban csak ma kétsezr dícsérték a focistáinkat, egyszer Ausztria legyõzéséért, mádodszor a"veterán" kapusunkat.
[urlhttp://svpressa.ru/football2016/news/150616/][/url]

A futball huigánokra visszatérve már jóval a mérkõzés elõtt pedzegette a média, hogy az orosz szurkolókkal baj lesz, pedig nem õk a leghíresebbek a nemzetek között a botrány és károkozásban. Ha annyira nagy rendbontást csináltak, hogy-hogy nem tartóztattak le senkit közülük?.
Ki tudja a franciák kozül megmondani pld. azt, hogy a verekedõk között ki beszélt ukránul és ki oroszul?
267 #8 Perle
- 2016-06-14 23:49
Az USA megelõzõ csapást tervez Oroszország ellen 4000 rakétával, melyek a stratégiai létesítményeket célozzák meg:
http://www.pravda...tsevich-0/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.70 másodperc
4,610,999 egyedi látogató