Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Amerikai kérés a brit uralkodóhoz: vegye vissza Amerikát

KülföldMilyen butaságnak tûnik, pedig nem is csak nem az, hanem kifejezetten összeesküvés-gyakorlat. Az USA tagállamok kiválása esetén az Észak-Amerikai Junió sem az, aminek látszik. Szabadkõmûves csali. Annyira elege lett a washingtoni belpolitikai villongásokból egy amerikainak, hogy levélben kérte a brit uralkodót Amerika “visszavételére”. Legnagyobb meglepetésére a brit királyi ház válaszolt, udvariasan közölve vele, hogy II. Erzsébet királynõnek nem áll módjában ismét brit gyarmati uralom alá hajtani az Egyesült Államokat.

A Daily Mail címû konzervatív brit tömeglap szombati beszámolója szerint a meg nem nevezett amerikai kérvényezõt elsõsorban a republikánusok elnökjelölt-aspiránsi mezõnyének viselkedése háborította fel, és ezért kérte a brit udvart arra, hogy állítsa helyre Nagy-Britannia uralmát a csaknem két és fél évszázada elvesztett egykori tengerentúli gyarmata felett.
A folyamodványra a levél küldõje számára is teljesen váratlanul hivatalos válasz érkezett a Buckingham-palotából, a brit királyi család londoni hivatalából.
A királynõ nevében írt, a királyi ház díszes címerét viselõ levélben az üggyel foglalkozó udvari illetékes tudatja, hogy a levélíró kérését és kifejtett véleményét a palota “rögzítette”. A kérvényezõ ugyanakkor bizonyára megérti, hogy a királynõnek semmiképpen sem áll módjában beavatkozni egy másik szuverén állam belügyeibe – olvasható a válaszlevélben.
A levélváltás felkerült a felhasználók által szerkesztett Reddit közösségi hírportálra, ahol rövid idõ alatt csaknem 2,5 millióan tekintették meg. Több ezer hozzászólás is érkezett; köztük volt olyan, amely a levélírót hazaárulással vádolta.(MTI)
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-10-18 17:10
Az amerikai feketék magukat látják a palesztinokban

Az elnyomás és a rasszizmus ellen született egy videó, amely párhuzamba állítja az amerikai feketék és a palesztinok helyzetét.
http://vs.hu/koze...paign=main
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xsdpg-9cmSw[/movie]
116 #2 livia
- 2015-10-18 19:53
Ma már egy okos-telefonnal, egy jó vezetõvel megfelelõ egyetértõvel simán el lehet kezdeni, érni bármit. No, meg kell hozzá egy nagy adag elszántság. Ezt hívják az önhittek terrorizmusnak. Az elégedetlenség meghozza gyümölcsét. Ott fog himbálózni a "fákon". No, azért nem holnap, de érik az a gyümölcs!
4 #3 Posta Imre
- 2015-10-18 19:59
Livia és te elhiszed, hogy ez csak úgy írt? Ha igen (ezt még el tudom képzelni), elhiszed, hogy válaszolnak neki? Vagy ha válaszolnak neki és elhiszem, az véletlen éppen most, mikor a szabadkõmûves angloszaxon zsidócsürhe megbukott, dollár bedõlt, aranykészletet ellopták...és a demokráciának ipeg vége és kanyarunk vissza a királysegghez! Még azt is elhiszem, hogy véletlen ezt minden sajtó és portál hozza is! Én mindent elhiszek! Mert semmi nem véletlen.
116 #4 livia
- 2015-10-18 22:33
Imre! Már én semmit se hiszek, de tény, hogy minden a feje tetején áll. Csak azt látom,hogy rossz helyre írtam, így értelmetlen. Bocs! A királysegg dologhoz annyit, hogy nincs szükségünk bohócokra, van belõlük elég napi szinten. A hülyeségük már határtalan, és a mi bõrünkön csattan az ostobaságuk.
118 #5 keepfargo
- 2015-10-19 07:54
a hivatalos információkról már egy ideje tudnunk kellene hogy a szándékos dezinformáció van mögötte - talán nem bizonyosodott be elégszer?

az én fél évszázadnál hosszabb életemben így volt: utólag mindíg kiderült, hogy megint hazudtak nekünk
miért lenne ez ma másképp?
ma, amikor elismerjük (jobb híján) hogy az információ=hatalom

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.86 másodperc
4,462,221 egyedi látogató