Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Megerõsített rendõri védelmet biztosítanak az osztrák kancellárnak

KülföldHa-ha...hát a zsidó görényt a legutóbbi lehetetlen küldetés epizódban felrobbantották, mint régen a trágyát a szántóföldeken. A mostani bundameccsen a "magyar" válogatott stadionista válogatott is politikai meccset játszott. Az ostoba nípnek ekköll! Ferenc Jóska meg 1914 esete Princippel Megerõsített rendõri védelmet biztosítanak az osztrák kancellárnak a Facebook közösségi oldalon érkezett halálos fenyegetések miatt – számolt be a Kronen Zeitung címû osztrák újság szerdai száma.

Az ügy elõzménye: Christian Kern kancellár az Österreich címû osztrák napilapban egyetértett azzal, a véleménnyel, hogy Ausztriát a nemzetközi politika porondján szélsõjobboldali és banánköztársaságnak tartják. Heinz-Christan Strache az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) vezetõje korábban a közösségi oldalon errõl úgy nyilatkozott, hogy a kancellár kijelentésével az osztrákok nagy részét megbántotta.

Ezzel a bejegyzésével a pártelnök lavinát indított el, többen a kancellárt szidalmazták, Ausztria Júdásának nevezték és életveszélyes fenyegetések is érkeztek címére – olvasható a Kronen Zeitungban.

A kancelláir hivatal jelentette a hatóságoknak az érintett bejegyzéseket, amelyeket az FPÖ elnöke azóta eltávolíttatott. Strache azt hangoztatta, hogy a közösségi oldalán nincs helye a szidalmazásoknak, a fenyegetéseknek és az erõszakra való felhívásoknak.

A lap beszámolója szerint az alkotmányvédelem és az ügyészség már nyomozást kezdett ismeretlen tettes ellen, és a belügyi tárca megerõsítette a kancellár személyi védelmét.
Link

Hozzászólások

236 #1 Vazul
- 2016-06-15 20:32
Az elcsalt oszták választásokról, mint a CIA/NATO új típusú gládió mûveletérõl:
http://www.strate...ggery.html
33 #2 vizilo
- 2016-06-16 13:24
Most jött a vasuttól nem csoda hogy lökött és minden külföldinek azaz arabnak menedekjogot akar adni mert már kihalófélben vannak a nyugdijjas elvtársak akik eddig válsztották a szocikat kellenek az uj honfoglalók szoci-választók !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.58 másodperc
4,460,838 egyedi látogató