Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Felhõk felett és alatta

GondolatokMeg vagyok jõve, mint aki el se lett menve, pedig menni, mennetek kell kufar szívek! Hajózni is kell, meg hát mit is csináljunk, ha már eccer úgy vagyunk, hogy lettünk? Ha kértünk, ha nem, ettünk, mert ha nem volt, hát (el)vettünk. Ma már biztos így szólok, hogy ne szóljatok, hogy nem szóltam: minden a legnagyobb rendben, s ha nem, úgy is jól van ez így.

Máté most érettségizet. Szín jeles pár dicsérettel. Blanka ugyanezt az eredményt hozta és Márton fiam is jeles bizonyítványt produkált. Nem tudom, hogy ez jó, vagy nem, vagy mindkettõ eccerre, mert ahogy látom, egészen más szintû vizsgálat zajlik, de egy jelenésnek nem rossz így szülõként elkönyvelni, hogy valami tán ragadt a gyerekeinkre a megfelelési vágyon és megalkuvási hajlamon túl is.

Ez van. Máté közlekedésmérnöknek készül. Kína Selyemutat épít. Máté megtervezi a nyomvonalat én meg tolom a talicskát. Brexit? Lópimpili. Orosz-kínai európai álnemzetek jewró-pálya. Tudtátok, hogy Árpádék és a szíkyták is focipályán döntötté el a mérkõzés eredményét politikia bundabugyiban? Egyre inkább szégyellem magam, hogy ilyen ostoba a fajtám. Bammeg, hogy nem megmondtam, hogy nálunk lesz a világbajnokság és agy könnyebb lesz elfogadtatni a királyságot és "trianon-vissza doktrinát"?

Hát, halljátok! Isten helyében leégne a pofámról a pikkely.

A norvég légitársaság újsága is a skandináv tudósokat szedi elõ, mert most eljött a "nemzetek" kora. Be kell xarni! Link Gépek "farkára" "hõsöket" pingálni ugyanolyan perverzó, mint judapest helyére egy silizált faxt szerkeszteni jin-jang-golyóval.

Egyre szánalmasabb ez a képmutató "erõlködés". Xarból várat? Igen, meg kell legyen!

Ja, fogytam másfél kilót. Úgy tûnik, pár havonta egy ilyen kis fizikai erõfeszítés, mint a mostani, nem tud ártani.

Hozzászólások

4 #58 Posta Imre
- 2016-06-26 16:44
Bogyó, tudod mit csinál a "megvilágosodás" után a paraszt? Hm? Ugyanazt, amit addig is.

Na jó, ez rám nem vonatkozik, illetve mégis, mert eltekintve azt a kis kitérõmet a "diplomások" másvilágában, eredetileg is paraszt voltam, vagyok és leszek, amíg leszek?

A ménes? Az a dóga, hogy szaladgáljanak, míg nem tudják, birkák-é, vagy marhák. Most híttak Kanadába is és itthon is "elõadni", de már nem megyek a "ménes" után. Tudtok ti már annyit, amennyit képesek vagytok tudni. Mit kezdtek véle, ti dógotok. Egy biztos, a zember úgy távozik, ahogy jött, de mit visz magában már egész más kérdés.
12 #59 spartakusz
- 2016-06-26 17:37
Kanada az messze van, de eltudnám képzelni, hogy a szó és hangerejét megszólaltathatnád és a világ minden táján hallanák Imre! és szintén Szaniszló Ferenc urat is aki megtartaná heti esedékes Világ-panorámáját . HOL? Hát az egy élõ TV. adásban a cenzúra nélkül Kubinyi úr tv-jénél - már írtam ezt is...

tisztelettel: id. Kiss László
ui: miért ajánlom? Mert tömeges az elbutítás a közmédiában - és ha adott ez a lehetõség mi is tömegesen tudnánk okosítani - ellentétben a közmédiával -...
12 #60 spartakusz
- 2016-06-26 17:57
Most ezt olvasom - olvassátok ti is, és kérjétek a folytatást - megéri...
spari...................

http://www.macsay...yomnak.htm
4 #61 Posta Imre
- 2016-06-26 19:12
Spari, azt "mondtad", kicsit elvonulsz kicsit gondolkodni!
129 #62 VaLa
- 2016-06-26 19:19
Milyen jövõ lesz itten?...
Még hogy 30 perces üldögéléssel??...
De akkor mire való A LÁB???!!!
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Tyt2dTkABmE[/movie]
238 #63 bivaly
- 2016-06-27 08:24
Imre !

Rendben.
6 #64 anzsi a macska hala
- 2016-06-27 08:58
Gerry, abszolút érthetõ számomra amit írsz, és elfogadható az is, hogy te így látod a világot.
139 #65 jozsef toth
- 2016-06-27 15:54
www.postaimre.net/kepek/felho_tj.jpg

Na Imre te milyen fotos vagy?Ezt nem lattad? Most itt az ideje,hogy higy a szemednek. Ezt kapod a fentvalotol!
139 #66 jozsef toth
- 2016-06-28 00:36
Felhõk felett és alatta!
Latom lebenult a tarsasag!
Talan nem hisztk a szemeteknek?
12 #67 spartakusz
- 2016-06-28 05:47
RÖVID AZ ÉLET....

Tegnap volt László nap, nevem napja - emlékeztek Tulokra, aki itt hagyta ezt az oldalt. Õ volt az egyetlen aki emailban emlékezett rám....itt is megköszönöm neki - és a meglepetést fokozva meglepem magam ma utólag egy örök érvényû dallal:
https://www.youtu...DqG-PDi9sc
ez a dal szól mindazoknak akik haragszanak rám!
id. Kiss László
ui: nem lebénultak - gondolkodnak, mint én, ahogy Imre emlékeztetett rá............
4 #68 Posta Imre
- 2016-06-28 06:02
Józsi ekkora felhõmócsinghoz akkora segg is kell ám, mer a fax se ágaskodik csak úgy magába.

Spari, Tulok is László, s természetesen nem hagyott itt semmit, hanem elvitt magával egy magot, hátha kikel. Persze éljél csak, ha már vagy, ahogy, aki van mindenki, ha már eccer van. s_proszt
12 #69 spartakusz
- 2016-06-28 07:10
Imre Köszönöm, ha már , vagyok még élek akkor had éljek még, érjem meg a magyarok semlegességét és függetlenségét, amihez ez az oldal alapvetõen hozzá járult - természetesen ebben az OSKOLÁBAN Tulok, is sok hasznos tudást kapott, így értelmeztem és a kapottakat saját oldalán kamatoztatta.... - ha egy gyermek elhagyja az anyai méhet, akkor is az oda tartozik - szeretettel!

id. Kiss László
12 #70 spartakusz
- 2016-06-28 13:27
EGYENESLÁTÁS ÉS GÖRBELÁTÁS 08:23 - NÁL - MEGÍGÉRTEM TESSÉK:
https://player.vi.../154888640

SPARI...
ui: ezt is megígértem akkor!
99 #71 MORMOTA1968
- 2016-06-29 05:56
A zsidó nem nép, faj vagy vallás, a zsidó ÉLETFORMA. Egy degenerált, pszichopata, gonosz szellemiség, ami nem vér
szerint érinti az emberféléket, hanem fajtól, néptõl függetlenül van jelen világszerte. A zsidónak elnevezett akármik erre csak rásegítettek, de nehogy már azt higgye valaki is, hogy a zsidók megjelenése elõtt a különbözõ ókori és késõbbi birodalmakban, országokban, népeknél és fajoknál nem volt jelen ez a fajta beteg szellemiség. Az uralkodási, rablási, fosztogatási vágy mindig is jelen volt, mert mindig születnek beteg gondolkozású emberek, akik azt hiszik, hogy az anyagi javak birtoklása, az emberek és természet feletti uralom valami pluszt ad nekik. De ez nem igaz, inkább elveszi azt, amit léleknek, lelkiismeretnek, szívnek, szabadságnak, életnek nevezünk. Egy uralomra törõnek többé már nincs saját élete, szabadsága, nyugalma, állandó félelemben, rettegésben él, mindenkire gyanakodva, mindenkiben ellenséget, merénylõt látva. Erre töménytelen történelmi példa van. Néró, Kaligula, Ceasar, Nagy Sándor, VIII. Henrik, Sztálin, Hitler, Rákosi vagy a jelen kor szarházijai.
Mind fosott, fosik az életéért, testõrökkel, hûségesnek látszó kutyákkal veszik magukat körbe. Épp tegnapelõtt volt a tévében a Bolein dinasztiáról egy film. Az a film is tökéletesen bemutatta az uralkodás lényegét. A rohadás vágyna rá, hogy király legyen, vagy bármilyen uralkodó! Ezeknek nem volt életük, állandó megfelelési kényszerben éltek, betegesen rettegtek mindentõl, fõleg egymástól és nem járhattak-kelhettek szabadon a nép között. Az istenek meg elmehetnek a búsba! Imre és Gerry fogalmazta meg jól a lényeget. Egyébként meg szülni, ha már istenrõl van szó, csak egy Isten Anya képes. Minden õsi népnél Isten Anyáról beszélnek, nem valami teremtõ úrról. Amúgy meg rohadtul mindegy, le vagyunk szarva, jó magasról, ezt bárki láthatja, aki nyitott szemmel jár. Segíts magadon, mert más nem fog segíteni rajtad. Ja, hogy ezt nem egészen így mondják! Nem baj, de így az igazi.
99 #72 MORMOTA1968
- 2016-06-29 06:35
"A sziúk fogságában". "A fehér törzsfõnök". "Shunkawakan visszatér". Ez egy film trilógia, egy igaz történet, egy olyan fehér emberrõl, egy angol arisztokratáról, akit Észak-Amerikában foglyul ejtenek a sziú indiánok, aztán kegyetlenül megalázzák, ütik-verik-rugdossák, de mikor az ellenséges törzs rájuk támad, õ is beszáll a küzdelembe jó pár indiánt megölve a támadók közül. Ezért a törzs elkezdi tisztelni, befogadják, õ is megszereti azokat, akiket korában gyûlölt, megérti, átérzi, megtanulja az életformájukat, átérzi õsi szellemiségüket és egy brutális beavatási szertartás után õ is egy lesz közülük. Késõbb, mikor a törzs nagy részét legyilkolják, visszatér õsei kastélyába, de sehogy se találja már többé a helyét, a fehérek világában. Ezért visszatér az õ választott népe közé, akiknek azonban már csak a hûlt helyét találja. Elûzték õket az odatelepült, faerõdöt maguk köré épített prémkereskedõk, prémvadászok, akik egy másik indián törzs segítségével sokukat legyilkoltatják. A nõk egy részét magukkal viszik az erõdbe rabszolgának, ágyasnak. A többiek egy kietlen hegyes vidékre menekülve a kutyáikat eszik, éheznek és fáznak, teljesen összetörtek lelkileg. Miután némi viszontagság után rájuk lel a fõszereplõ, akinek indián neve "Ló" mindenféle módon próbál beléjük lelket önteni, rávenni õket a visszatérésre, õseik földjére és a visszavágásra. Végül a már ismert brutális szertartásnak alávetve magát, sorban csatlakoznak hozzá a harcosok, csak a törzs varázslója nem hisz benne. Némi nyugati harcmodort, technikát is tanítva, megszervezi a törzset,
haditervet készít és megostromolják az erõdöt. És gyõznek, némi emberveszteség árán. Próbál szövetséget kötni két-három másik törzsfõnökkel is, de mikor elmondja nekik, hogy a fehérek uralják a földet és mindent és az õ földjükre is ez a sors vár, kinevetik, nem akarják elhinni neki, amit mond. Mivel az indiánok nem ismerik azt a szót, hogy uralkodni a földön. Nem értik, hogyan lehet uralkodni a földön, ami mindenkié. Azt mondják, a prémkereskedõk jó emberek, mert puskát, késeket, edényeket stb... adnak nekik, csak épp azt nem tudják, hogy franciául mit is mondanak róluk, az õket segítõ indián törzsekrõl. Hogy vadembereknek nevezik õket, lenézik õket, megvetik õket. Mindezt azért írtam csak le, hogy szemléltessem mi a baj a társadalmakkal. A hazugságot sokkal könnyebb elhitetni az emberekkel, mikor saját önön maguknak is hazudnak, mint felfogni az igazság lényegét, látni és hallani a valóságot, ami letagadhatatlan, mert az orruk elõtt van. Épp csak hogy a szemüket nem veri ki. Európa népeit is ugyan így manipulálják, elhitetve velünk, hogy gyûlölnünk kell egymást, hogy harcolnunk kell egymás ellen, persze a nevetõ harmadik érdekeiért, de hát ugye errõl senkinek sem kellene tudnia.
236 #73 Vazul
- 2016-06-29 22:59
Hány darab hatost láttok az amerikai copa, vagyis kupa logójában? Hármat, ami 666.
vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2016/06/Copa_Am%C3%A9rica_Centenario.png

Hány darab hatágú csillagot láttok a francia EB logójában, és az mit tesz ki egymás mellett? 666.
vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2016/06/euro_2016_logo_detail-e1466192375123.jpg

Már egészen el is feledkeztünk idén ezekrõl a kis jelekrõl.
267 #74 Perle
- 2016-06-30 09:58
A világ Nobel díjasai levélben fordultak az ENSZ-hez és a világ állmaihoz, hogy ne tiltakozzanak a GMO-os élelmiszerek ellen, fõként az arany rizs ellen . Ez rizs z A vitaminnal látja el az éhezõ világ tagjait, gyerekek milliót, akik nem vakulhatnak meg a vitamin hiány miatt, mielõtt éhen halnának.
http://supportpre...r_rjr.html]
3 #75 Enid
- 2016-06-30 10:42
Vazul! A szineket megfeleloen valogattak ossze es a hatosok iranya is rendben orvenylik. Ki is tehetik, hisz a zomberek nagy resze eszre sem veszi, egy resze a hatosokra koncentral, paran osszessegeben latjak.
Amint az aranyok felcserelodnek, rogton be is baxik nekik, a kupanak, "Amerikanak" meg foleg.

... ido, mint a tenger... de kar ennyit idozni

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.15 másodperc
4,610,828 egyedi látogató