Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Felhõk felett és alatta

GondolatokMeg vagyok jõve, mint aki el se lett menve, pedig menni, mennetek kell kufar szívek! Hajózni is kell, meg hát mit is csináljunk, ha már eccer úgy vagyunk, hogy lettünk? Ha kértünk, ha nem, ettünk, mert ha nem volt, hát (el)vettünk. Ma már biztos így szólok, hogy ne szóljatok, hogy nem szóltam: minden a legnagyobb rendben, s ha nem, úgy is jól van ez így.

Máté most érettségizet. Szín jeles pár dicsérettel. Blanka ugyanezt az eredményt hozta és Márton fiam is jeles bizonyítványt produkált. Nem tudom, hogy ez jó, vagy nem, vagy mindkettõ eccerre, mert ahogy látom, egészen más szintû vizsgálat zajlik, de egy jelenésnek nem rossz így szülõként elkönyvelni, hogy valami tán ragadt a gyerekeinkre a megfelelési vágyon és megalkuvási hajlamon túl is.

Ez van. Máté közlekedésmérnöknek készül. Kína Selyemutat épít. Máté megtervezi a nyomvonalat én meg tolom a talicskát. Brexit? Lópimpili. Orosz-kínai európai álnemzetek jewró-pálya. Tudtátok, hogy Árpádék és a szíkyták is focipályán döntötté el a mérkõzés eredményét politikia bundabugyiban? Egyre inkább szégyellem magam, hogy ilyen ostoba a fajtám. Bammeg, hogy nem megmondtam, hogy nálunk lesz a világbajnokság és agy könnyebb lesz elfogadtatni a királyságot és "trianon-vissza doktrinát"?

Hát, halljátok! Isten helyében leégne a pofámról a pikkely.

A norvég légitársaság újsága is a skandináv tudósokat szedi elõ, mert most eljött a "nemzetek" kora. Be kell xarni! Link Gépek "farkára" "hõsöket" pingálni ugyanolyan perverzó, mint judapest helyére egy silizált faxt szerkeszteni jin-jang-golyóval.

Egyre szánalmasabb ez a képmutató "erõlködés". Xarból várat? Igen, meg kell legyen!

Ja, fogytam másfél kilót. Úgy tûnik, pár havonta egy ilyen kis fizikai erõfeszítés, mint a mostani, nem tud ártani.

Hozzászólások

12 #1 spartakusz
- 2016-06-24 04:22
Imre az erõlétre mindig vigyázni kell - elkeseredni - igen nekem is volt olyan élet szakaszom az életbe, hogy nem érdemes ... de rájöttem, ha halkul a szavunk, akkor úgy emelkedik ellenségeink tevékenysége....

most ezt hallgatom, akkor még tudták mit kell mondani õk is:
https://internetf...more-44948
Istent pedig ne hidd ha nem tudd!

tisztelettel:
id. Kiss László
99 #2 MORMOTA1968
- 2016-06-24 05:55
Látom szép felhõs volt az ég oda fentrõl Imre. Csíkok voltak, vagy ezek már az azokból kialakult felhõk? Gratulálok a gyerekeiteknek a jó tanulmányi eredményekért, bár sokkal jobban örülhetnél a sikerüknek, ha igazi magyar történelmet tanítanának nekik holokamu helyett. Öcsém középsõ lánya is kitûnõ tanuló lett, az idõsebbik meg már az osztrákoknál keresi a boldogulását, most már másodszor. Ez van, szomorú! Ezzel nem vagy egyedül Imre! Egyikünk sem lehet büszke arra amit ma magyarnak és Magyarországnak neveznek. Itt tényleg alapig le kell robbantani mindent, mert a régi alap már igen csak porlad, de sajnos nem elég gyorsan. Én nem a parazitákra vagyok dühös, azok is csak a dolgukat teszik, mert tehetik, hagyjuk nekik, hogy tehessék, hanem azokra a szerencsétlen elba@ott gójokra, akik mindezt lehetõvé teszik sok száz, sok ezer éve. Ha holnaptól mindenkinek felemelnék a fizetését, nyugdíját 30-40 ezer forinttal, de cserébe azt kérnék, hogy intézzétek már el helyettünk ezt a sok mocsok náci magyart, akik ellenünk pofáznak, minden zokszó nélkül elintéznének minket a sajátjaink. Mindig is ez volt a taktikájuk, egymásnak ugrasztani a saját fajtájabelit is, ha van egyáltalán még olyan. Rengeteg átnevelõ táborra lenne szükség ahhoz, hogy ezt a szerencsétlen népséget, ezt az ember masszát valamennyire sikerüljön észhez téríteni. De én azt hiszem, mi elõbb leszünk megsemmisítõ táborokba gyûjtve, mint hogy mi gyûjthetnénk egybe egy alapos agymosásra (most jó értelembe véve) ezt a nemzetnek nevezet csürhét. Tisztelet a kevés kivételnek.
2 #3 gerry
- 2016-06-24 05:59
Imre, üdv és gratula a srácoknak!

Ez most passzol ide:
Két apuka beszélget:
- Az én fiamnak olyan jók lettek a jegyei, hogy biztosan valami tudós lesz. És a tied?
A másik elgondolkodik, majd azt mondja:
- Az én fiam hõs lesz. Már most is nagyon bátor.
- Mibõl gondolod?
- Hát amilyen bizonyítvánnyal haza mert jönni.

..........

Spari hozzászólásából:"...ha halkul a szavunk, akkor úgy emelkedik ellenségeink tevékenysége."
Spari, akkor neked sok ellenséged lehet!:D

Imre pedig csak tudhat valamit: "Hát, halljátok! Isten helyében leégne a pofámról a pikkely." - csak "az" nem olyan kenetteljes mint a benned lakó!
12 #4 spartakusz
- 2016-06-24 06:19
Elszomorodok mindig azon ha észlelem , hogy sértegetik és különbözõ jelzõkkel illetik népem és nemzetem - egy valódi magyar még gondolatban sem tesz ilyet! A valódi magyar inkább a lebutított népét okítani akarja és teszi is - aki szidja, meg stb. hasonló - ki kell mondani nem magyar, vagy buta!
Szóval szerényen kérek mindenkit okítsátok tanítsátok a buta agy mosott magyarokat, mert õnekik is van azért önérzetük - a VALÓSÁGRA!
Tisztelettel id. Kiss László
2 #5 gerry
- 2016-06-24 06:30
Igen, Spari.... dobáld csak a kenyereket... (légy boldog!)

(Amikor életem folyamán valahol idézték nekem a "Ha megdobnak kõvel..."-t, mindig azon gondolkodtam, vajon az a bizonyos "kenyér" nem egy két kilós, kõkeményre száradt darab lehetett? Úgy érthetõ.;))

Még valami: A szeretetet valaki(k) irányában megelõlegzem. De - utólag - ki is kell érdemelni! Nekem ezért ne papoljon senki a szeretetrõl és a megbocsátásról.
3 #6 Enid
- 2016-06-24 07:04
Spari! Az okitashoz ketten kellenek. Mondjuk legjobb, ha egy.
12 #7 spartakusz
- 2016-06-24 08:20
Megegyeztünk valamiben, hogy egymást nem szekírozzuk - én amit írok az tény - például, nem a nap kell fel, ha nem a föld forog - írjam azt amit látok és érzek? Be támadtok! Pedig az lesz! Sírva kéritek a teremtõt, hogy bocsásson meg nekem, mert vétkeztem - és ez nem szeretet rezgés nem szenteskedés - ez tudás - tudom, hogy úgy lesz! ÉRTED? ÉRTED! ÉS MINDANNYIUNKÉRT ÍROM!
Nem kell a tudatlan rizsa nekem! A szellemi harc az elsõdleges ki kit gyõz meg valósnak hit igazáról - én soha nem igazságról írok - ha nem a valóságról! Mert az igazság és a valóság két különbözõ fogalom ÉRTHETÕ AMIT ÍROK?
NEM HISZEM - TUDOM, HOGY Nem ÉRTITEK PEDIG ÉRTETEK ÍROM SZÜNTELEN!
tisztelettel id. Kiss László
12 #8 spartakusz
- 2016-06-24 08:30
Még annyit - nekem ne a mesekönyvbõl idéz se az arvisurából se semmilyen nem magyar írásból - mert mit is mondott a magyar szó - az utolsó ruhadarabodtól is megválhatsz, de a kardodtól soha nem válhatsz meg!
Mi a kard a kard kétélû az egyik felével kenyeret szelhetsz, a másikkal ellenségedet szelheted!

spari...
ui. az volt elsõ, hogy a kardtól megfosztottak bennünk, nincs honvédségünk - meg gazdaságuk, ahol kenyeret szelhetnénk a makkunkéból - mirõl beszéltek? TEDD HELYRE VISSZA A DOLGOKAT - SZEREZD VISSZA A KARDOD!
139 #9 jozsef toth
- 2016-06-24 11:48
Hat igen !
Ez a kenyer dobalas erdekes!A mai vilagba ,szerintem arra torekednek,hogy elvegyek az emberek kenyeret!Mert a kenyer nem arra valo ,hogy dobaljak!
A palesztin gyerekek kovel dobaljak a zsidokat! Es azok nem ismerik ezt a meset! Kenyer helyett inkabb olmot szornak gep fegyverekbol.s_ratata
8 #10 miskolcilaci
- 2016-06-24 19:05
Józsi nyugi! Van itt elég kenyérkeresõ..

kepfeltoltes.hu/160624/12645015_1694874444123036_7840089169640961715_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
236 #11 Vazul
- 2016-06-24 19:43
Nincs kétségem afelõl, hogy khabar95 szereti a magyarokat :) innen is köszönet minden tágabb körben tájékozódni kívánótól testvérnépünknek!
http://persianews...84955.html
http://khabar95.i...enben.html
http://persianews...68969.html
4 #12 Posta Imre
- 2016-06-24 20:08
Spari, az a "nép", amire te gondolsz, már rég nem ez a "nép". Legnagyobb jóindulat mellett sem lehetünk 1000-nél többen, de inkább 300, vagy 30...

Minden tiszteletem mellett sem nevezhetem ezt a csürhét, csak futballhuligánnak és akkor finom voltam.


Ahmed az egyik ideiglenes kollégám aszongya nekem, hogy marokkói és muszlim, de élt Spanyolországban, az anyját egy francia vette feleségül és már jó ideje Norvégiában él...éppen egy magyar anyától való lánnyal, aki már nem beszél magyarul. Õ maga 7 nyelven beszél. Kérdem, ki vagy, hol a hazád? Néma zavart habogás. Mondom, muszlim vagy, akkor se disznó, se félrekefe, meg nuku alkohol, csak ima...

Szóval "reformmuszlim" és azt se tudja kicsoda, hová tartozik. Mondom, ha a muszlim azt jelenti, amit a Korán elõír, akkor te nem vagy az, de ha azt veszem, hogy ha azok a keresztények, akik ma magukat annak merik nevezni, én meg nem vagyok keresztény.

Ez a csürhe önérzetes egy görény banda. Tudhatnád, hogy csak a közigazgatásban tipródik 1.5 millió zombi...és a többirõl szó se essék!

Ezek a barmok a zsidó dzsudáknak (judák) ajvékolnak és magyar trikolórt lobogtatnak. Hát tudod mit? A qva anyját mindnek! Biorobotok, pont mint a Mátrixban. Tudod, nem a zember bukott meg, hanem a tetves "istenek", de azok nem kicsit. A zembert meg pont ilyen görénynek tervezték, bár vagyunk páran, akik nem ennek a programnak vagyunk a részei, csak belekeveredtünk, mint tû a szénakazalba.

Gerry, nem nekem jár elismerés, az anyjuknak köszönhetik. A neten sokat olvastam már, hogy milyen pedobuzi náci gec. vagyok és ilyennek hogy lehet egyáltalán családja és milyen gyerekeket nevelhet...

Igaz, hogy a katonai fõiskolát én is kiválóval végeztem, de ez mára kiderült, hogy inkább hiba volt, mint erény. Bocsánatot, ha lenne kitõl, kérném.

Az a klasszikus megvan, hogy Pistike komp akart lenni, de nem komp lett?

Józsi, "isten" akarja!
236 #13 Vazul
- 2016-06-24 20:24
Cristialno Ronaldo bezzeg adakozik Böjte Csabának, igaz õ is megszállottja a luxusautóknak, ahogy Dzsuzsák.

Dzsuzsák Balázsnak csak az autói, kb negyedmilliárd Ft, amit azért valljuk be õszintén, normális ember mások megsegítésére költene:

A Debrecen játékosaként 2006-ban még egy 2 milliós értékû Suzuki Swiftet használt. Aztán, ahogyan fellendült a karrierje, egyre jobban keresett, s drágább kocsikba ülhetett. Elõbb Hollandiába, a PSV Eindhovenbe, majd késõbb Oroszországba az Anzsi Mahacskalába, utána pedig a moszkvai Dinamóba szerzõdött, s innentõl kezdve beköszöntött a Kánaán- már több kocsit is használt. Volt két BMW-je: egy legalább 20 milliót kóstáló M6-osa, valamint egy 25 milliót is meghaladó értékû 730-asa. Ezeken kívül egy Mercedes-Benz E-osztályos Cupét is hajtott, ez nagyjából 20 millióba kerül. Késõbb pedig még drágább kocsikkal bõvült a gépparkja: a 60 milliós Bentley Continental GT-jével és a 20 milliós Porsche Cayenne terepjárójával örökítették meg hétfõn a Gresham Palota környékén. Ezen kívül pedig van egy 30 milliós Porsche Panamera GTS-e is. 2013 nyarán egy pedig egy 71 milliós Lamborghini Aventadort tört össze az M3-as autópályán Gyöngyös közelében.
http://www.blikk....ok/l3y5ejs

Nem mellesleg Zimányi Lindát is meghajtotta (többek közt).
236 #14 Vazul
- 2016-06-24 20:39
Mindenesetre rettenetesen nyomorult dolog lehet ez a gyökértelenség, hogy marokkói norvég francia spanyol és magyar lesz õ vagy a gyerekük, vagy ki tudja. A CIA hozta létre az egész EU-t, akkor is jó, hogy kiléptek a britek, habár nincs afelõl kétségem, hogy szeparalódnának az angolszász zsidók, mindig is ezt tették "felsõbbrendûként".
236 #15 Vazul
- 2016-06-24 21:12
Car10 : nem roppant mód, csak kb. annál hatványozottabban rosszabb a hazai és világpolitika tekintetében, de ne csodálkozzunk ezen.

Itt van a rendszerváltás cionisták által elhazudott negyed évszázada.

Itt van a szovjet cionista megszállás közel ötven éve.

Itt van a habsburg cionista megszállás közel háromszáz éve.

Itt van a török birodalomi cionista megszállás 150 éve.

Azelõtt meg sz. istvántól a cionista germán nyomásgyakorlás hazánkra. Géza fejedelem b@szta el, amikor fiát Németországban neveltette fel hazug cionista eszmék közt, és István már zsidókra bízta a pénzkezelést és a pénz verését (zsidó lexikon) a saját tesvérét és magyarokat kinyiratva.

Mátyás megmenette volna a magyarokat, de kinyirták.

Nem véletlen a mondás: meghalt Mátyás, oda az igazság.

Több mint 500 éve nincs igazság hazánkban. Mire föl legyen összetartás, kivel? Nem csoda, hogy kiveszett.

Én örülök a foci eredményeknek, tanulság levonható, mennyire ki vannak a magyarok éhezve az örömre, boldogságra a folyamatos cionista elnyomás miatt.
2 #16 gerry
- 2016-06-24 21:20
Spari - szerinted a nem szekírozzuk egymást-ba ez nem tartozik bele???:
"PEDIG ÉRTETEK ÍROM SZÜNTELEN!"
Nem is humorizálok tovább, mert nincs értelme.
Pontosan erröl van szó Rohadtul unalmas a sokszáz idegesítõ írásod és nagyon sokan leirák neked, ahogy én is többször az évek alatt, meg legalább 3 tucat ember küldött melegebb éghajlatra az évek alatt, miattad. Azt akarták, hogy rúgjalak már ki végre mert szellemileg nem vagy tiszta. Nem tettem meg, egyike vagy a legrégebbi tagok és nem akartam felesleges terhet magamra venni miattad. De közben elegem lett. A türelmem elfogyott, és nem bírom már olvasni a 657 milliószór elismételt nyálas, logikátlan, zavart és értelmetlen szófosásaidat. Itt az idõ, hogy keress magadnak más helyet. Írd a memoárodat, majd valamelyik követõd biztos ki fogja adatni - ha befejezed valaha, szeresd felebarátodat és huzigáld a kardodat, tölem még körbe is hordozhatod véresen Bázakerettye határában.

Érthetõ voltam? Gondolom megint lesz itt egy-két olyan ember aki szemétnek és aljasnak fog kikiáltani, de nem érdekel.
Imre - nincs semmi bajom, csak nem szeretem a szellemileg elgyengült embereket és nem kaptam francia nevelést valamint az intelligencia is csak máz rajtam ami mára lassan teljesen lepergett rólam., Bunkó angyalföldi gyerek (valamint külföldre szökött "nem magyar" és ha emlékszel akkor anyabaszó zsidó is voltam már... elég nehéz megsérteni - de akinek ez az ingere az nyugodtan megteheti! Csak, hogy tudjátok, nem haragszom Sparira, de nem tudok értékelni olyan embert aki végigsírja az életét és mindenhova odaszarja a hülyeségeit. Teszi ezt éveken keresztül, folyamatosan.
Sajnálom Spari - kierõszakoltad.
Lelki szenvedõk soha nem vitték elõre a világot - esetleg mártírként belekerültek a világirodalom remekei sorozat valamelyik kötetébe.
Tudom. Gonosz és gyülöletes vagyok. Nem baj. A világ nagy része is az - a boldogság édes madara hatvan év alatt se vezérelt el a jóság és békesség földjére...

... Szedhetitek a köveket és szóljatok mikor álljak a falhoz!

Spari - nekem ne bocsáss meg! A lelki üdvömet pedig ne mentsd meg.
236 #17 Vazul
- 2016-06-24 21:30
Na és azt lefeljtettem, hogy amikor mi is a cionista érdekeket követõ török oszmán birodalom ellen harcoltunk, akkor a pezsák is ellenük harcoltak, bejárták Európárt szövetségesekért ehhez akkor (nem tudták akkor még, hogy gyakorlatilag az egész kontinens cionpárti).
116 #18 livia
- 2016-06-24 22:28
No, én szemérmetlenül merem állítani, hogy örülök, hogy boldogok az emberek, hogy dudzsák ide, vagy oda, de ki merik tenni a magyar zászlót, és végre mernek magyarkodni a liberálisok megrökönyödésére. Éljen Magyarország!Bocsánat, hogy ennyire földhözragadt vagyok!No, és gratulálok Imre Gyermekeidhez, végül is az alma sose esik messze a fájától, no meg a megérdemelt munka gyümölcse. Sajnos a kényelmes hátradõlés odébb van. De egyperces fellélegzés megengedett. Mégegyszer: Gratulálok!
8 #19 miskolcilaci
- 2016-06-24 22:55
193.111.141.18/content/photo/photo/gif107/3.gif

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.03 másodperc
4,702,016 egyedi látogató