Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kapolnásnyék-Debrecen 2 napja

BelföldCsak, mert béka van! Senki ne aggódjon, s ha mégis, úgy fölösleges.Hozzászólások

245 #39 hamu
- 2016-07-01 07:07
Bivaly!

Készen vagy?

Akkor felhívnám szíves figyelmedet, hogy most sem sikerült semmit sem írnod. Sem választ, sem ellenérvet, vagy független más kérdést felvetni, esetleg téged érdeklõ területrõl informálni.

Ha jót akarnék rólad feltételezni, persze mondhatnám, hogy bemutatod a pszichikai hadviselés néhány formáját, nevezetesen: személyeskedés; a nyelv helytelen használata, általánosságban leértékelés, az ellenfél szándék és a meggyõzõdésének téves kijelölése, megsértõdés színlelése (ez kicsit kilóg, mert ez olyan csajos) értelmi képességek cáfolása, jellemhibák kijelölése, értéktelenség, feleslegesség kimondása, más egyéniséggel összemosás, az általad kiprovokált reakciók felhasználása negatívum hangsúlyozására. -mint ilyen, lehet venni értéknek, de szerintem ez nem tudatos értékteremtés eredménye volt.

Természetesen, nincs semmilyen mérce amit meg kellene ütni, nem vagyok elégedetlen.
238 #40 bivaly
- 2016-07-01 18:46
Hamu !

Hiszed vagy nem , kezdem élvezni a "szópárbajt". Próbálsz intellektüel lenni, semmi sikerrel. Olyan mértékben képtelen vagy értelmes módon még csak megsérteni is, hogy vinnyogok a röhögéstõl. Kontrázik rá jó híved Szpartakusz, aki annyira hülye, hogy hozzá képest egy napos csibe agy térfogata is köbméterben számolható ! Jó páros vagytok. De van még valami. Hamu, kicsit az idõben vissza menve beazonosítottalak ! Bizony , cuci-muci, lebuktál ! Tudod, Rumbach Sebestyén utca, meg Bázarekettye ! De engedd meg, hogy szeretetem jeléül , legelõbb téged kívánjalak majd megölni ! Ha egyszer majd úgy akarom, tudod, leírtál ezt- azt a korábbiakban. Én ezt veled játszanám el ! Mert megérdemled ! Ugye ismered a reklám szlogent ? Rászolgáltál.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.34 másodperc
3,948,878 egyedi látogató