Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kapolnásnyék-Debrecen 2 napja

BelföldCsak, mert béka van! Senki ne aggódjon, s ha mégis, úgy fölösleges.Hozzászólások

2 #20 gerry
- 2016-06-29 15:07
Perle -itt se... :|

(Imrének nem mondhatom, hogy ne rakja fel a sok orosz nyelvü izémizét, de neked igen!) :P
139 #21 jozsef toth
- 2016-06-29 17:34
gerry !
Imrének nem mondhatom,

Csak ird meg :D. Olvasni meg tud.
245 #22 hamu
- 2016-06-29 18:53
Perle!

Ez a szöveg mond töbet, mint Csaba 12-es posztja?

Igen, érdekelnek a globális összefüggések. Gerry, most válaszolok a kérdésedre, hogy minek vagyok én te honlapodon, ha nem érdekel a belpolitika és a reggeli kávézáson sem jelenek meg? A külpolitika, a mélyebb összefüggések tették kivételessé Posta urat 6 éve, amikor megláttam valamelyik TV adásban. Azóta, még ország körüli turnéja ráerõsített a szimpátiámra, noha õ sem mindenben ért velem egyet. De hát, ki ért teljesen egyet valakivel? A honlapról sokan elmentek, néhány új is jött, talán egy valami maradt végig ugyanaz, bár halkulóban: reményt, jövõt a magyarnak (is). Érvényt szerezni a becsületnek, a tisztánlátásnak. Amíg ez belefér a kávézgatásba, poénkodásokba, senkinek nem lehet kifogása ellene.

Hallom, hogy Spari ki lett tiltva az oldalról, hah!, de hát, nincs mit tenni. Pedig, legújabb videójával fellibenti a fátylat, hogy a Föld mégiscsak gömbölyded, ahogyan azt a többség hiszi. Szóval, nem akart õ semmi rosszat, de azt nagyon sokszor. És értetlenkedve állok, hogy nem köszöntöttétek fel neve napján. Én azért nem, Spari, mert haragszom rád. Nem gyûjtöttél 50 igaz embert, hogy készülõben levõ köteteimet szétosszam közöttük. Megértem ha problémákba ütköztél, de akkor szóljál Bivalynak, õ szívesen segített volna. (bocs az offért, de hát hogy a Kassai mester szavaival éljek, tartsd a jószágot (honlapot) természete szerint.

És még egy, nem hülyeség: gyerekek, van remény! Nem minden magyar agymosott, ahogy elkeseredésünkben hinnénk. Beszéltem a szomszéddal, aki profi focistaként élt az átkosban, és õ is kristálytisztán látja, hogy ez a foci nem sport, ez politika! mondja ezt olyan, akinek mindene a bõr. És nem dõl be mint a tinik, ja, és bocs az itteniektõl, akik szintén, nem akartam senkit megbántani.
A világ legostobább dolga a futbal rajongás, na meg a Forma 1.

Alázattal, szeretettel, imával:
Dr. hamu
12 #23 spartakusz
- 2016-06-29 19:35
Kedves hamu!
Ne haragudj rám, köszönöm, hogy megemlítetted a névnapom, de engem az nem bánt! Hogy elfelejtették, hisz sok és nagyobb problémák vannak mind az én nevem napom ---- Valóban nem tudtam 60 embert összehozni, de még hatot sem, amikor a háború a nemzet ellen c. filmet akkor régen megvettem és levetítettem itt Bázakerettyén nálam ---és Imre könyveit amit vettem tõle kiraktam a verskötet nélkül, mert az még mindig nincs meg reklámnak -
üdv. id. Kiss László
2 #24 gerry
- 2016-06-29 23:03
...akkor mégsem tiltotta ki senki.

Hamu - ez nem az én honlapom...

Spari nem libbent semmiféle fátylat . egy optika soha nem bizonyíték. így a fénykép sem, videó sem.
New York -ban a Brodwayt és környékét halszemoptikával videóztam.... az se bizonyíték. Az emberi logika és tapasztalat viszont megóvhatná a világot a teljes elbutulástól, de sajnos ez már nem fog megtörténni az én életemben (sem).

Hamu:

Beszéltem a szomszéddal, aki profi focistaként élt az átkosban, és õ is kristálytisztán látja, hogy ez a foci nem sport, ez politika! mondja ezt olyan, akinek mindene a bõr.

Csodás a példád!!!! Volt focista aki kristálytisztán látja, hogy a foci politika... felvilágosodott, már a távoli horizontig ellát. Talán egyszer még egy fehér vitorlát is észrevesz... ha kinyit egy ablakot ahol jó a kilátás
Atyám.
Spari nem akar rosszat... tudom, de túl sokszor akar jót? Nem baj ha nem érted, mert nem kell.

Ja igen, az, hogy ki miért olvassa az oldalt - nem érdekel - plátói volt akkor is a kérdésem. No meg egy kicsit azért is tettem fel, hogy legyen min dilemmáznod... Amint olvasom, sikerült.

Amit viszont írnak a hozzászólásokban az érdekel és ha nem tetszik akkor én is hozzászólok. Mindenkinek megvan a joga az íráshoz, de felelõsséget is kell érte vállalnia.
Aki csak bemásol innen-onnan valami "hú ezt olvasd el"-t vélemény hozzáértés nélkül, sokszor teljesen más témáról mint amiröl az adott hír beszél...

annak nem kell csodálkoznia, ha virtuálisan pofán veri valaki. Bivalyra hivatkozhatsz - rá én is szoktam, mert néha keményen ülnek a mondatai...
Ami engem illet... lemontam már arról, hogy a kedves szimpatikus Gerry legyek aki udvarias és türi a hülyéket...

Ha elsõre nem érti valaki mit próbálok - többnyire humorba ágyazottan (na jó néha vitriolos is) - megértetni vele akkor a következõ csörte már keményebb. Megtanultam a fokozatokat és amikor kell élni is tudok vele.

ÉRTELMES EMBEREK ÉRTELMES HOZZÁSZÓLÁSAIBÓL VISZONT HAJLANDÓ VAGYOK MA IS TANULNI.

Jó éjt!
s_Laptop
12 #25 spartakusz
- 2016-06-30 05:29
2006. szeptember 13-án megírtam a hatalomnak vigyázzanak mert nagy baj lesz október 23-án - ha nem hiszed el, kérdezd meg a hatalmasokat! Elõre láttam! Immáron 10 éve! Mit írjak annak aki rendszerint le hülyéz - hülyézzem vissza? Nem! Milyen ember az aki ha tetszik neki valami dicséri, de ha ugyan attól nem tetszõt hall - olvas gyalázza! Indentitás zavarral küzdõ - vagy indeterminált = határozatlan, meg nem határozott: bizonytalan"
Értelmes ember? Ki az értelmes ember? Akinek jó memóriája révén, megjegyzi örökre a lexikális tudást? Vagy az aki megtapasztalja az életet és leírja az ilyen "nagy okosoknak" is. de neki a szándéka, hogy elírja gyermekeinek unokáinak ükunokáinak - szeretteinek hagyja hátra hagyatékként - mint az volt mindig a kezdetektõl fogva!
Nem kérek rá választ aki ne veszi magára - sajnálom azokat akik túl okosnak képzelik magukat - természetesen én is közéjük tartozom, mert mindenkiben benne van a becsvágy - csak én tudom másik az hülye felfogás...

üdvözlettel: id. Kiss László
ui: fogad halkan, ne tapsolj, ne gyûlölködj - hisz az élet a szeretetrõl, arról a gondoskodásról szól ami fenn tartja a mindenféle életet!
4 #26 Posta Imre
- 2016-06-30 06:28
Spari, az b"értelmes elme" valójában "kritikus elme", tágul, szûkül és szûköl, mint a lét ritmusa, apály-dagály ciklusban. Tudni kell hallgatni is! A kevesebb, néha több, és néha a "minden sem elég"..., de ezeket a "technikákat" az értelem céllal használja.

Gerry, örülök ennek a hangnemnek. Látom én rajtad, hogy mi van, de így olvasva, hogy mi van, jobban érzékelhetõ.

Hamu, semmi nem változott, csak a nyilvánvaló még nyilvánvalóbb lett. "Aki dudás akar lenni...."

Tegnap megkérdte valaki tõlem, mit szólok a "focihó"? Kérdem: mihõ? Ammi? Az egész "rednszar" egy alaphibára van építve és ezt aki még nem látja, az nem akarja tapasztalni, megélni a valóságot. A kérdezõ pár mondat után azért elmondja, hogy a saját fián is látja, hogy elveszett generációval nem lehet mit kezdeni és már odái eljutott, hogy nem szavaz a pógármesterre sem. Mondok: sebaj, majd megteszi más, mert mire te eljutottál idáig, ezek legyrtottak egy rahedli idiótát...

A "fegyver" nem a megoldás, de a megoldás irányába mutat.

Gerry, mit szólsz a halivúdi mencsük meg a fõdet az idegenek támadásától-filmhez? Már megent gyõztünk? Illetve a zusa, de mivel globális, így ....
245 #27 hamu
- 2016-06-30 07:43
Gerry

"Spari nem libbent semmiféle fátylat . egy optika soha nem bizonyíték. így a fénykép sem, videó sem." - te mondád, nem én.

Azt mondod ez nem a te honlapod. A tévedésem abból fakadt, ahogy kipenderítetted Turult, annak ellenére, hogy õ is betartotta a védekezési fokozatokat. Nem támadott, amíg nem támadták. És, tartotta magát a témájához. Ezek után tetted fel pl. nekem is a plátói kérdésedet, melynek igen rossz íze, mondhatnám gonoszkodó hangneme volt. Méltán vehettem én is utolsó felszólításnak, kizárásom elõtt. Hiszen, tetszett, tetszik a laposföld-szerû gondolkodás, belehelyezkedni egy nézõpontba, elõítéletek mentesen.

A humorodra visszatérve, amit én is élvezek, és milyen érdekes, hogy mégsem mindig látod, ha más humorizál. Vegyünk egy példát: felraktd a forgó piramist (gúla), feltételezett Föld formának, ami annyira nagy ostobaság, hogy kitalálhattuk, hogy vicc. (még egy példa, hogy érts! Merd érteni - szerinted én nem láttam, hogy Spari még mindig írogat? Akkor nyilván nem lett kitiltva. Ezt finom humornak hívják magasabb körökben. És akkor azt is elmagyarázom, ezzel persze teljesen szétcsapva a poént, hogy amikor ilyen nagyképû fennhéjázó stílussal írok, az fricska, mert tudom, hogy ez a gyengéd :-) Ha én az ilyesmit könnyedén azonosítom, nem értem mi a baj veled? Bivaly haveroddal együtt.

Na, ezen lamellázom, hogy lehet az, hogy aki néhány területen teljesen normális, az máson oly erõtelen. Megtoldom, ez a népességre is igaz. Ezért nem merném sosem leírni az embereket látható ostoba tetteik, véleményeik miatt, mert feltételezem, hogy nekik is vannak, lehetnek erõsebb, akár bivaly erõs oldalaik is.

Ha vezetni kéne egy vegyes társaságot, mi van, ha éppen ez a kulcs? Ráérezni arra, hogy a "sok ostoba" miben tehetséges, mi az, amiben viszont brilliáns? Valahol, egy csónakban evezünk...
12 #28 spartakusz
- 2016-06-30 07:59
Imre tökéletesen értem és köszönöm, hogy reagáltál írásomra!
Valóban:
idézek:
"..."Aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni, ott kell annak megtanulni, hogyan kell a dudát fújni" - szól a középkori eredetû (József Attilát is megihletõ) dal, amely bár "Piper" Bill Millin elõtt minden bizonnyal teljességgel ismeretlen volt, de mégis egyet érthetett annak minden sorával. Õ volt ugyanis a D-Day, vagyis a normandiai partraszállás legendássá vált, bár nem egyetlen dudása,..." stb. akit érdekel a többi leírás itt elolvashatja:
http://napitorten...nnak_menni

Különösen megragadott a szójátékod:
"...Spari, az b"értelmes elme" valójában "kritikus elme", tágul, szûkül és szûköl, mint a lét ritmusa, apály-dagály ciklusban. Tudni kell hallgatni is! A kevesebb, néha több, és néha a "minden sem elég"..., de ezeket a "technikákat" az értelem céllal használja. ..."
szóval mit is akartam közölni:
ezt:

Ne ítéljünk, hanem itt éljünk!

"...Ízlelgetem a szójátékot, amit hallottam. Miért is ne. Hiszen az ítélkezés nem visz elõre. Amúgy a magyar ember inkább kitért mindig az ellenség elõl és hagyta, hogy meghasonlása által, belsõ ellentétei miatt pusztuljon el...."
hamu jó ítélte meg - bizony kirúgott aki kirúgott a diplomácia nyelvén! Imre viszont reményt adott, mert megértetem írását! És ahhoz tartom magam!
üdvözlettel: id. Kiss László
ui: és bizony a hangnak ereje van - pusztító és építõ egyaránt!
12 #29 spartakusz
- 2016-06-30 09:28
Imre vagy erre gondotál?

"... Két dudás nem fér meg [nem fér (el)] egy csárdában

<nem fér össze egymással két olyan ember, aki ugyanabban a közösségben hangadó akar lenni>..."
innen idéztem:
http://napitorten...nnak_menni
Ne hidd - tudd - semmilyen ambícióm nincs arra vonatkozóan, hogy hangadó legyek a lehülyézõ ellenében - sõt próbálom õt belátásra bírni!

spari...
267 #30 Perle
- 2016-06-30 10:29
12 #31 spartakusz
- 2016-06-30 10:53
Mi a bús picsát keres itt a belsõ Magyarországban egy amerikai katona?
Kérdezem amerikai katona tõled - nincs szülõ helyed? Nincs amit védened kéne? Mi a fasznak vagy itt jelen? Amikor hangzott az ország " RUSZKIK HAZA" - tól - most hangzaton : amerikaiak haza...! ÉRTITEK?
spari....
238 #32 bivaly
- 2016-06-30 19:35
Hamu !

Te nem evezel velem egy csónakban, ha ezt hirdeted sem ! Te a Szpartakuszoddal együtt csak meglékeltek minden csónakot, miközben éneklitek, hogy "a vízbe mártott test, a súlyából annyit veszt ..." dalocskát. A Gerry meg nem a haverom, sõt, a Posta Imre sem ! Ettõl még érthetek velük egyet, meg nem egyet ! Velük talán minden esetleges ellentmondás esetén evezhetek is egy csónakban, de veled, veletek kizárt ! Ne írdd, hogy velem egy csónakban evezel ! Mert abszolúte nem igaz. Ne dörgölõdj, és ne játszál jó fiút ! Nem áll jól, kilátszik a lóláb ! Humorosan, meg nem humorosan. Mint említettem korábban, akinek a pszihológia mindent felül ír ( magad írtad magadról !), az nekem ellenségem . Ne szórakozz velem, menjél homokozni a lapos földedre ! Viheted a Szparidat is, meg a tíz oldalas tudományos világmegváltó értekezésedet is. Láttam én már elég sok három diplomás idiótát, sok újat nem tudsz mondani. Meg láttam saját telken, saját piedesztált is, nagyon hülyékkel, akik folyton a világot kárhoztatták saját hülyeségük okán ! És folyton felálltak pipiskedve a kissámlira, és lekiabáltak, hogy látjátok mekkora vagyok ? Egy idõ után mindnyájan szó szerint élvezhették a pszihiátria nyújtotta elõnyöket. Ingyen ellátást a zárt osztályon. Tudom, ez is az, legalább is egy része. Nagy része !
12 #33 spartakusz
- 2016-06-30 20:12
bivaly a pöcsöddel foglalkozzál azzal egyidõs vagy - és ne az én Nick nevemmel!
Érted? Te ostoba!
spari...
245 #34 hamu
- 2016-06-30 21:35
Bivaly.

Elfogyott a türelmem veled kapcsolatban. Rosszindulatú, mocsok egy stílusod van. Ez párosul azzal a szûk látókörrel, hogy erõbõl és durván nyúlsz a dolgokhoz. Tegyük fel, hogy mész öldökölni az embereket, a zsidó, nem-embereket. E mögött mi van? Információ, meggyõzõdés, hogy ezt kell tenned. Akkor szerinted a dolgok mélyén mi van? Kalasnyikov, vagy a böller kés? Esetleg a terepruha, vagy a karizom? Nem, öregem. E mögött meggyõzõdésed van, motiváció, amit például, az információid, az érzékelésed okoz. Így, nem az anyagi világ a mélyebb indíték, az mindig a belvilág, más néven lélektan. Na, ezért hiszek a lélektan elsõbbségében. És ezt úgy is értheted, hogy katonai szinten is a lélektan a nagyobb fegyver. Egy kisember köznapi életét, örömeit, léttudatát, mind mind a lelkiség alapozza. A gyermeteg húzódózásod a fejedben vízionált ölelõ karjaimtól...mindegy, nem vájkálok a múltadban, biztos oka van.
Szparival remélem megbékélsz, és igaz barátodként fogtok hamarosan Kerettyén együtt bográcsozni. Egészségetekre!
2 #35 gerry
- 2016-06-30 23:06
Imre - megnéztem a második világmegváltást...
Mit mondjak? ...
Az öreg zsidó mindenkit túlél! hát nem? Úgy de úgy hiányzott az a kellemes emberiessége, marcona de jó szíve, és teherbírása...
azt hiszem ki fogom nyomtatni A0 méretbe, és lecserélem James Bondomat a falon.

www.postaimre.net/kepek/Sarokbaar.jpg

Kellett egy új hõs nekem akire felnézhetek és passzol hozzám - elvégre én se vagyok már fiatal.
Gondolom - ahogy neked se - Nem jött be a film. Kár volt megcsinálni. A technikai megoldások is elnagyolt kompjutergrafikák, a szereplõk karaktere(?) detto a tartalom a végtelenségig gagyi.

Viszont a Föld újra megmenekült - de minek?s_franc
238 #36 bivaly
- 2016-06-30 23:37
Hamu !

Legelõször is, komoly fogalmi zavaraid vannak, nem beszélve mentálisan rendesen összegabalyodott belsõdrõl ! Tudod, az ember lehet rosszindulatú, de a stílusa az nem ! Mocsok lehet a stílusom, ha téged zavar, hogy leírom milyen vagy, mert leírtad, hogy milyen vagy ! Te szerencsétlen, milyen dolgokhoz "nyúlok" durván, és erõvel ? Meg mirõl van szûk látóköröm ? A lapos Földrõl, ami neked többedmagaddal vesszõparipád ? Te nem vagy normális bé plusz, ki akar itt öldökölni menni ? Milyen elmebajos valag vagy te, hogy még csak példaként is feltételezed amit itt írtál ?! A magad vágyait írd példaként ne engem, akinek ez a primitív baromság nem jutott még az eszébe sem ! Te amiket itt össze hordasz, az bizony egy nyomorult féreg roncs lelkivilágát láttatja, amikor saját vágyait más tetteként példázza , sunyin "a tegyük fel" kiegészítéssel. Ne nézz hülyének te szerencsétlen ! Bár megteheted, mint látod, az oldal elvisel, bátor és okos ( nagyon okos !) barátoddal, Szpartakusszal egyetemben. Aki Bázakerettye hõse, költõ és forradalmár, nagy hazafi, meg grafomán szófosó, kívülrõl tudja az egész Posta Imre összeset, lehet hogy a Lenin összessel együtt ?! Ez aztán a valami ! Ti ketten megtestesítitek a tökéletes embert . Sajnos csak együtt, külön külön félemberek ( sem ) vagytok. De nektek ez így jó. És mint rendesen, mindenki hülye szerintetek, ( meg mocsok, és rosszindulatú)akinek kiveri a biztosítékot az az elképesztõ mennyiségû baromság, amit ide öntöztök, ti az "okosok". Szánalmas két selejt vagytok. A jelenlétetek, meg amit írtok az is önmagatokat minõsíti, nem engem. Lehet ugatni doszt ! A kutyák csak azt tudnak.
12 #37 spartakusz
- 2016-07-01 05:00
238 #38 bivaly
- 2016. június 30. 23:37:08

nem semmi - éjfél elõtt 23 perccel a gyûlölet a bosszú és pusztító népe tagjaként okádod az elbitorolt értékes magyar szavakat!
Nem csak ostoba de buta is vagy azaz értetlen! Ezek után nem válaszolok neked semmire ha ezeregyszáz éjszakán át is írod gyûlölködõ soraidat . ami mindenki elõtt világos ha olvassa azokat!
Pá buta - meg stb. hasonló emberformájú vadember!
id. Kiss László
4 #38 Posta Imre
- 2016-07-01 06:19
Gerry, azért jó volt, nem? Kibújt a gigaszörnybõl a megagyík...és az iskolások (következõ degeneráció) menti meg a zsidó-patkányt... A lokális atomcsapások is tetszettek.

Ahogy látom végre beindult az "élet". Öröm olvasni soraitokat. Olyan ismerõs. Nem tudom, hogy van-e két egyforma kavicsa a sóderban, de gyanítom, hogy nincs. Mégis milyen jó betont lehet belõle készíteni, megfelelõ köpõanyaggal, jól összemix-elve. Bár Kiss Imre túróból is csinál nekünk követ, így még keménynek sem kell hozzá lenni és elég, ha valakinek megalszik a tej a szájában és máris olyan, mintha kõbõl lenne.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.25 másodperc
3,448,626 egyedi látogató