Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szálasi, mint zsidómentõ? Meghökkentõ interjú a Magyar Narancsban

BelföldNem kicsit! Tudnia kellett, hogy õ csak egy "balek", semmi több és a "zsidók" azok után, ge.ik lesznek, ahogy addig is, csak most még sunyibban. Mindent meg kellett volna tennie, hogy egy se ússza meg, ha tényleg olyan antiszemét lett volna. Vagy tudta, hogy balek, vagy nem tudta, de az. A budapesti gettók létrehozása a Szálasi elleni per vádiratában szerepelt, „holott szerintem ezt a védõügyvédeinek kellett volna elõszednie” – mondja Karsai László.

S ez a mondat nem egy szélsõjobbos, antiszemita, magánkiadásban megjelenõ firkálmányban jelent meg, hanem a Magyar Narancsban; Karsai László történész pedig a Magyar Tudományos Akadémia doktora, aki errõl a témáról írta a disszertációját. Az ismert holokausztkutató könyvét, Szálasi Ferenc politikai életrajzát a Balassi Kiadó jelentette meg. Íme, néhány meglepõ állítás az interjúból:

„Az, hogy õ meggyõzõdéses antiszemita volt, bizonyított tény. De az, hogy Szálasi zsidópolitikája következtében jobb volt a zsidók túlélési esélye a nyilas rezsim idején, mint a Horthy által kinevezett Sztójay Döme kormánya idején, egy olyan megállapítás, ami még az akadémiai doktori disszertációm opponensi véleményében is sok kritikát kapott”
a számok tanúsága szerint is nagyobb volt a zsidók túlélési esélye Szálasi, mint Sztójay alatt
„felhívott egy fontos zsidó közéleti személyiség és elmesélte, hogy õt nyolcévesen a Pozsonyi úti védett házból családjával együtt feltartott kézzel áthajtották a nagy gettóba. Erre úgy válaszoltam, hogy ez egy borzasztó történet, no de mi történt a családoddal? Végül túléltük a gettóban” - felelte. Mire Karsai László emlékezteti, hogy a vidéki zsidóság számára milyen szörnyû lehetett az út a birkaneui gázkamrákig, s arra, hogy „A vidéki zsidók emlékezetét is megsemmisítették velük együtt”.
Szálasit mélyen antiszemita volt, nem emberiességi szempontok vezették, a Sztójay-kormányt azért bírálja, mert az kiadja a munkaképes zsidókat Németországnak, a munkaképtelenek elpusztítása ellen nem emelt szót.
„Szálasi 1944 november elejéig habozott, csak akkor adta ki a munkaképes korú férfiakat a németeknek, de november 21-én leállíttatta a halálmeneteket. Ezután a németek akarata ellenére létrehozatta a nagy gettót és a nemzetközi gettót.”
Mindezek alapján azonban úgy gondolja, hogy a Szálasi elleni per során nem a vádiratnak, hanem a védõbeszédnek kellett volna a pesti gettók létrehozását megemlíteni, mert az csupán a világháború lezárása utáni legenda, hogy a gettóban élõket Szálasi le akarta volna gyilkoltatni.
Ugyanakkor „a nyilas rendszer képtelen volt olyan prolbémák megoldására, amelyek nélküle nem is léteztek volna”. A történész szerint alulbecsült adat, hogy Budapesten 2-3000 embert gyilkoltak meg a nyilasok; õ 8-10 ezer fõre becsüli ezt a számot.
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2016-06-30 17:08
Karsai az igazság, és a de szeretnék hazudni kardjának élén táncol !

Szálasi nem volt antiszemita, csak néven nevezte a dolgokat, és igyekezett megoldást találni rá. Ha Szálasi antiszemita gyilkos lett volna, a gettó egy komplett tömegsírrá vált volna ! De nem, Szálasi Ferenc õriztette, védte a gettót, ahol mint a koncentrációs táborokban is, elõtört a zsidó mélylélek a kápók képében ! Ezért voltak "visszásságok", és "tömeges kivégzések" a budapesti zsidóság szegényebb rétegeiben fõleg. Milyen érdekes, Weiss Manfréd tokkal, vonóval, és két vasúti szerelvénnyel elvonatozott, amig a vidéki kis zsidók mentek a "jó Horthy Miklós" védnöksége alatt a lecsóba !! Hát igen, Chorin Ferenc, stb., nem a Kohn, meg a Grûn ! Na , ez a legvérlázítóbb ! Szálasi egyáltalán nem volt német barát, Szálasi minden idegszálával magyar volt, ennek rendelte alá az életét, és egy mocskos kor mocskos viszonyai között tette a megtehetõt, ami erejébõl tellett ! Más igaz magyarokkal együtt, akinek talán még a nevét sem tudjuk. A Dunába lövetések is igen zagyva elbeszélések, "memoárok" révén vannak nevesítve ! 44' ben lovaskocsival át lehetett menni a Dunán ! Oda lõjön már bele valaki ezreket !! De voltak kivégzések igen kevés , de valamiért "jól dokumentált" !?!? Akkoriban is dívott a semmi nem az, mint aminek látszik ! Karsai folyamatosan vív önmagával harcot, ez jó, mert jól láttatja, hogy esetenként az igazság kimondatlanul is ott nyomja Justitia mérlegét, a hazugsággal szemben, ha nem csak Justitia szeme van bekötve ! A lelkünkkel látunk. Szálasi Ferenc a legnagyobbak módján halt meg . A bitó alatt elszívta utolsó cigarettáját, rezzenéstelenül belenézett hóhérai szemébe, és a saját kezével tette nyakába a hurkot ! Elõtte a belépti díjas, pezsgõzõ, nercbundás zsidó ribancok és stricik tömege, a "megmentettek" ! Hálásak is voltak, mint jól láthatjuk, mind a mai napig hálásak is ! Karsai valahol tiszteletre méltó, még ha néha megfojtottam volna is egy kanál vízben, olvasva eddigi munkáit, mert olvastam ! Elolvastam apja könyvét is, "A budai vártól a gyepûig" címmel. El kéne olvasni nem csak a Cion bölcseinek jegyzõkönyvét, de "A Cél"-t is ! Nem ajánlom szellemi kiskorúak számára !
Konklúzió, a világ gyilkosai továbbra is dicsfényben. Õk írják a híreket, õk intézik a "történéseket", õk vonnak le "tapasztalatot", õk írják a "történelem könyveket, a történelmi igazságokkal együtt" ! De, idézzétek már meg Platónt ! Mit is mondott, pár ezer éve ? Mit kell halkan, hogy ki ne hallja, vagy tudja meg ? És nem beszéltem össze vele ! Isten bizony !
236 #2 Vazul
- 2016-06-30 18:08
Remélem az új elnök nem csak szájkaratézik!

Az új elnök százazer bûnözöt akar megöletni

A jogi diplomás, 71 éves Rodrigo Duterte azzal nyerte meg az elnökválasztást a Fülöp-szigeteken, hogy megígérte, zéró toleranciát hirdet a bûnözés ellen és elnöksége elsõ fél évében százezer drogkereskedõt és egyéb bûnözõt ölet meg.

Polgármestersége alatt már 1400 bûnözõt likvidált.

Az új hadügyminiszter, Ronald Dela Rosa, aki Davao városban korábban a rendõrség élén állt, azt válaszolta, hogy az elnök igérete teljesíthetõ, ha szünet nélkül üldözik a bûnözést.

A hadsereg feje hozzátette: "megkapják azt a jogot, hogy hallgassanak - örökké".

Tomas Osmena, a 2,3 milliós Cebu városának újonnan választott polgármestere eközben kijelentette, neki a bûncselekmények áldozatai lebegnek a szeme elõtt. Ezért 1500 amerikai dollárnak megfelelõ pesót fizet annak a rendõrnek, aki bûncselekmény elkövetésével gyanúsítottat öl meg.

Az új elnök közismerten utálja a liberális médiát és azt mondta nemrégiben, hogy "a korrupt újságírókat joggal gyilkolják meg".

A szigetország lakóinak nagyon elege van a bûnözõkbõl, a rendõrség az elmúlt hetekben a korábbinál nagyobb számban lõtt le gyanúsítottakat.
http://lovasistva...eki-elnok/
254 #3 mujko
- 2016-06-30 20:05
Szálasi a maga idejében csodálatosan oldotta meg a zsidó kérdést fejet kell hajtani elõtte .
És tény az hogy gettóba rakta a zsidókat szó szerint az életüket mentette meg,és ezért is állt bírái elõtt emelt fõvel mert tudta hogy ha enged a német utasításnak .
A zene palota nem telt volna meg velük,rá fogták Bajcsy-Zsilinszy kivégzést is mikor azt a németek végezték ki mert hát jó nagy bolsevik volt .

"Az emberek azért hiszik el olyan könnyen és szívesen a hazugságokat, hogy áldozatot ne kelljen hozniuk az eszméért, és ne kelljen szenvedniük az igazságért. "Szálasi Ferenc
329 #4 gutai zub
- 2016-07-01 05:43
Mikor lesz már vége?
Minden valamire való Magyar politikai vezetõ, író, mûvész, történész, bárki

Egy, csak egyetlen dimenzióban van megitélve: mit tett, segített, esetleg csak mondott, írt egy néhány százaléknyi kisebbségrõl az országban.

Magyarokat, Magyarországon, miért csak ez a nonszensz érdekli?

Mikor lesz már vége?
4 #5 Posta Imre
- 2016-07-01 06:12
Vége? Minden "relatív". A relativitás alapja "kulturális világunkban" ez a tetves zsidó-görény banda. Minden, ami relevanciával bír, amíg ezek el nem lesznek takarítva a bús büdös PIcsába, ami azért készül szépen, csak ehhez le kell "leplezi" a bibliai hazugságos, vallási cselszövõs és genetikai maszlagos maszatolást. Erre az "emberiség" nincs felkészülve, mert komplett idióta.
254 #6 mujko
- 2016-07-01 11:53
Nekem mint magyarnak kötelességem felmagasztalni Szálasi Ferencet teljesen mindegy hogy,egyesek dilettánsnak,nonszensznek,semmirekellõnek ,baleknak titulálják.
De a vérgõzõs idõkben bizony,bizony Õ meg maradt magyarnak .
És ebben bivalynak igaza van elszívta utolsó cigarettáját és tessék akasszatok minél magasabbra hogy mindenki lásson.
Hiszen evvel a saját sírotokat ássátok .
Kitartás testvérek !
12 #7 spartakusz
- 2016-07-01 14:09
Most küldték - ide idézem, én már tudtam róla, de lehet, hogy itt sokan nem! Mocskos gyilkos banda, sajátjaikat is legyilkoltatták!
"...Ki küldte Auschwitzbe a 460.000 zsidót Magyarországról?

2014/01/28 Nifadmin 70 hozzászólásÉveken át úgy tudtam én is, mint más, hogy a magyarok, a románokkal ellentétben, Auschwitzbe küldték, a halálba, polgártársaikat, a zsidókat. Magyarországról 1944-ben százezer számra küldtek zsidókat a haláltáborba vasúton, ahonnan nagyon kevesen tértek azután haza. Az eset jól ismert és sokat hangoztatott. Én magam is többször írtam a témáról, az 1990 elõtti hivatalos történelemtudomány nyomvonalát követve, miszerint amíg a romániai zsidók nagy része megmenekült, addig a magyarországiak egy durva megsemmisítésnek voltak alávetve.

Maga Winston Churchill is beszélt errõl a magyar történelmi eseményrõl, mint az emberiség legvisszataszítóbb gyilkosságáról. Ez volt az 1991-ben megjelentetett Transilvania Invincibile Argumentum címû könyvem egyik fejezetének a címe is, amely viszont jóval 1990 elõtt íródott. Ezt a fejezet címet újra használtam a 2004-ben megjelent Protocoalele Kogaionului címû könyvemben, de itt már azért, hogy megkövessem régebbi állításaimat ebben a témában. Most megteszem újra, kijelentve, hogy az 1944-es magyarországi zsidók tragédiájáért nem a magyarok a hibásak sem a magyar hatóság! Még nem is a németek, mondhatnám!. Hanem a zsidók!

Viszont hét évvel a Protokolljaim kiadása után azt tapasztalom, hogy hipotéziseim nem jutottak el egyetlen magyarhoz sem. Ez természetesen az én hibám elsõsorban, mert nem tudtam soha jól eladni az írásaimat. Most újra jelentkezem, több okból is, amelyek közül az egyik, hogy a csíkszeredai fiatal székely hokisok még büszkébbek legyenek arra, hogy magyarok és nem, Isten õrizz!, románok.

1990 után, mint ismert, a románok is azon kapták magukat, hogy holokauszttal vádolják õket is! A vádlók kétes foglalkozású zsidó szerzõk voltak. Egyik napról a másikra a romániai holokauszt szakértõi lettek. Magam elég informáltnak tartottam ahhoz, hogy válaszoljak a vádakra. Így kerültem, akarva, nem akarva, bele ebbe a hórába, amit ha belekerültem, akkor végig kell járni, vagyis tovább kellett informálódjak ebben a témában. Eljutottam oda, hogy megtudjam, mennyire megalapozatlanok a jól ismert magyar vádak! Ismétlem: megalapozatlanok! Kitaláltak vagy legjobb (legrosszabb!) esetben is eltúlzottak.

Pontosítom, hogy a magyarországi zsidók sorsáról, akiket Auschwitzbe küldtek, nem egy kormányülésen, se nem a budapesti parlamentben döntöttek. Még nem is egy náci gyûlésen. A döntés a legmagasabb szintû zsidó kezdeményezésre született: a Zsidó Ügynökség Megmentõ Bizottságában!

Állításom alátámasztására Roger Garaudy, Az izraeli cionizmus pere címû munkájának adatait használtam (a romániai kiadás címe: Procesul sionismului israelian). Ennek a munkának az adatait még senki nem vonta kétségbe. Roger Garaudy, jól ismert baloldali egyéniség, demokratikus beállítottsággal, mentes mindenféle párt besorolástól, többször kapott kritikát egyesektõl az utóbbi írásainak, úgymond, antiszemita jellege miatt, de senki sem tudta felróni neki azt, hogy valótlan vagy elferdített adatokat tett közzé. Roger Garaudytól olyan adatokat vettem át a témával kapcsolatban, amelyek mindenike zsidó szerzõktõl vagy intézményektõl származik. Idézek továbbá a Protocoalele Kogaionului címû írás 77-79 oldaláról.

Roger Garaudytól megtudjuk, hogy a Palesztinába jutáshoz nem volt elegendõ a zsidó származás. Jó minõségû zsidó kellett legyen, magasabb minõségû anyagból gyúrva. A zsidók Palesztinába való belépésének feltétele az volt, hogy a majdani Izrael államnak ne legyenek a terhére (47-ik oldal). Még 1935-ben egy jelentõs cionista vezetõ, Ytzhak Gruenbaum felhívta a figyelmet arra, hogy meg kell legyen a felhatalmazásuk arra, hogy a bevándorlókat kiválogassák és ne fogadjanak be mindenkit (ugyanazon oldal). Úgy tûnik, hogy a Hitler által elfoglalt Európában azon zsidók részaránya, akik méltatlanok a Szentföldre való belépésre elérte a 90%-ot! Az Európából a nácik által elûzött zsidók problémája, akiket a cionisták nem siettek befogadni Izraelbe elsõsorban a cionista doktrínából ered. A problémát nem a segítõkészség oldaláról, hanem az ország szükségleteinek szemszögébõl kezelték (ugyanaz az oldal). Más cionista doktrínák szövegei sokkal kifejezettebbek, embertelen cinizmustól és pragmatizmustól átitatva.

Íme, mi olvasható az 1943-ban a Zsidó Ügynökség Megmentõ Bizottságának Memorandumában: Vajon mindenkit kell segítsünk, akinek szüksége van anélkül, hogy figyelembe vennõk az egyének jellemzõit? Nem kellene az egésznek egy nemzeti-cionista jelleget adnunk és megpróbáljuk megmenteni azokat, akik hasznára lehetnek Izrael földjének és a judaizmusnak? Tudom, hogy embertelennek tûnik a probléma ilyenszerû felvetése, de világossá kell tennünk, hogy ha meg tudunk menteni 10.000 embert az 50.000-bõl, akik hozzájárulnak az ország megerõsödéséhez és a nemzet újjászületéséhez vagy az 1.000.000 zsidó, aki teher lesz az országnak, akkor vissza kell fognunk magunkat és meg kell mentenünk azt a 10.000-et, a kívül maradt millió elkeseredett kérése és szitkozódása ellenére is (47-48-ik oldal).

Tehát a 10.000 hasznos zsidó és az egy millió alkalmatlan közül a cionistákat csak a hasznos érdekelte. A többi egy millió (vagy hat) zsidóval történhetett bármi, akár meg is halhattak, nem jelentett veszteséget a cionistáknak. Ez a lehetõség nem zavarta egyik cionista vezetõt sem! Sõt, úgy tûnik, hogy éppen az õk érdekeiket szolgálta!

A fenti szöveg ugyanakkor emlékeztet arra, hogy mi is történt az Auschwitzbe érkezett zsidókkal: két táborra osztották õket a jellemzõik alapján, éppen a hasznosság elve szerint. Aki a német haditermeléshez hozza tudott járulni (az ország megszilárdításához) az életben maradt. A többiek, akik valóságos teher voltak a nácik számára is, mint emberi hulladékok gyorsabban befejezték földi pályafutásukat.

Még megjegyezhetjük, hogy a fenti szöveget egy intézmény adta ki, nem pedig egy szívtelen, kótyagos egyén, és mégis tele van az emberiséggel szembeni határtalan megvetéssel, ami nem állt meg a kinyilatkoztatások szintjén, hanem nagyon is konkrét és reális következményei lettek meghatározva százezrek életét vagy esetleg milliókét, ha a mediatizált holokausztot és a zsidó szenvedést sirató propagandisták adatait vesszük alapul. Ilyen mérvû cinizmussal és megvetéssel csak irodalmi szövegekben vagyunk megszokva, ahol a magatartás és helyzetek ilyen eltúlzásának mûvészi szerepe van és a következmények is csak ezen a szinten maradnak. Ebben az esetben ennek a szövegnek kimondottan gyilkos, emberirtó szerepe van.

Hol van innen a híres zsidó szolidaritás? Miért nem mûködött? Az emberi szolidaritásról nem is merek beszélni!

Egyébként ezek a cionista szövegek a kétféle minõségû zsidókról, egy gyakorlati életfilozófiáról árulkodnak és egy idáig a történelemben nem létezõ pragmatizmusról, amely lélegzet nélkül hagy minden normális embert, zsidót vagy keresztényt: Egy egyszerû filantropikus mentése a németországi zsidóknak csak kellemetlenségeket okozott volna a cionistáknak, fõleg hogy a mentés esélyei annál kisebbek, minél nagyobb a katasztrófa. A németországi zsidók érdekében tudunk cselekedni, ha ezek Palesztinába hozzák a vagyonukat. A jelenlegi menekülteknek nincs meg ez az elõnyük, mert üres kézzel akarnak jönni. Ezek tehát nem tudnak semmit adni a Yichouvnak (ez volt Izrael neve, mielõtt 1948-ban elismerték volna független államként), és nem várhatunk másra, mint amit eddig is megállapítottunk a németországi zsidók nagy részérõl: teljes eltávolodást, sõt ellenséges magatartást Izrael földjével szemben, a tisztelet hiányát minden iránt, ami zsidó, egy embertömeg, amelynek semmi köze a cionizmushoz és amelyikbõl teljesen kihalt a nemzeti érzés (48.oldal).

Robert Garaudy kommentárja: ezen szövegek idézése világosan mutatja a különbséget a judaizmus, mint vallás, amit tisztelek és a nacionalista, leigázó politikai cionizmus között, amit elítélek. Mi több, ezek a szövegek világossá teszik azoknak az csalását és álnokságát, akik ma siratják azokat az áldozatokat, akiket nem akartak megmenteni. (49.oldal).

Megjegyzendõ mondat: azoknak a csalását, akik siratják azokat az áldozatokat, amelyeket nem akartak megmenteni!

Tehát zsidók, akik nem akartak zsidókat megmenteni! Miért? Mert szegény zsidók voltak, üres kézzel.

Egyre világosabb, hogy a II. világháború idején a zsidó elit egy mesterséges szelekciót hajtott végre, azon zsidók között, akik a jövendõ Izraelt kellett benépesítsék, akik a háborút kellett átvészeljék. Azok a zsidók, akik izraelitának voltak programálva, azok minõségi zsidók kellett legyenek: cionista eszmékkel, akik elutasították a többségi nemzetbe való beolvadást, amit egyre több zsidó hallgatólagosan már elfogadott. A másik oldalon a szegény zsidók, akik a cionisták szerint egy embertömeg, akinek semmi köze nem volt a cionizmushoz, nemzeti érzelmek hiányával, és amely nem mutatott tiszteletet semmi iránt, ami zsidó vagy héber. Ezért õket a megmentésbõl ki kellett zárni! Vajon nem ez a tömeg volt összesen hat millió?.A híres hat millió?

Jegyzet: A fentiekbõl egy káprázatos, de egyáltalán nem abszurd, hipotézis állítható fel, ami a cionista doktrína szövegeibõl levezethetõ: a holokauszt, mint büntetés azoknak, akik nem viseltettek tisztelettel mindaz iránt, ami zsidó vagy héber!

Egyelõre csak jeleztem ezzel a hipotézissel, hogy késõbb ellenõrizhessem, más megfelelõ dokumentumokkal. Lehet, hogy megteszik mások ezt az ellenõrzést. Más hozzáértõbbek, tanultabbak.

Milyen helyzetben voltak a magyarországi zsidók ebbõl a cionista szemszögbõl nézve? Õk arról voltak ismertek, hogy hajlandóak voltak az asszimilációra vagy már asszimilálódtak. A dualizmus idején hagyományosan õk magyarnak vallották magukat, különösképpen népszámlálások idején vagy más lojalitási teszteken. Megkockáztatom azt állítani, hogy kevés olyan zsidó volt , aki ott hagyta volna a komfortját, amiben itt élt, azért, hogy Palesztinába menjen és ott mindent kezdjen elölrõl. A zsidók is emberek! Hõs és vértanú nép nem létezett soha. Csupán a cionista doktrína követte ezt: kiválassza az eljövendõ Izraelnek azokat a zsidókat, akikbõl egy hõs és vértanú nép legyen.

Megállapíthatjuk, hogy a magyarországi zsidók nem élvezték a cionista vezetõk szimpátiáját. Abba a csoportba sorolták, akik nem méltóak, hogy a Szentföldre lépjenek?

Idézek tovább a Protocoalele Kogaionului címû könyvbõl, 77-79. oldal. Tehát nagyon sokszor a németországi, de általában a nácik által elfoglalt országokban a zsidók nem voltak mások, csak emberanyag, amelyikbõl az Izraelt alapító cionisták kiválasztották (egyébként is kiválasztott nép), hogy melyik zsidó élhet meg, kivándorolva Palesztinába és melyik gyengébb minõségû, hasznavehetetlen és nem kívánatos, az marad a nácik rendelkezésére. Ezt mondja a nagy cionista Ben Gurion is, az új Izrael állam elsõ elnöke: azt a kisebbséget, amelyet meg lehetett menteni, ki kellett választani a palesztinai cionista projektnek megfelelõen (44.oldal).

Tehát a cionisták gondja az volt, hogy megmentsék a hõs és vértanú kisebbséget és a hat milliós többséget hagyták a kivégzõ táborok gondjára. Nota bene: hogy a náci lágerek sorsára hagyott zsidók alkották a többséget, mint következtetést alátámasztja, expressis verbis (kimondottan) Roger Garaudy kommentárja is, amelyet Rudolf Kastnerrel kapcsolatban tesz, akit az 50-es években a nácikkal való kollaborálásért ítéltek el. A perben Rudolf Kastnert azzal vádolták, hogy egyetértésben a cionista vezetõkkel (akik közül a legtöbben a per idején miszterek voltak) Eichmannal üzletelt 1684 hasznos zsidó (a kiemelés Roger Garaudytól) kiszabadításáról és Palesztinába emigrálásáról, mint az eljövendõ Izrael építéséhez szükséges emberekrõl, annak fejében, hogy meggyõzi a 460.000 magyarországi zsidót, hogy csak egy egyszerû áttelepítésrõl van szõ, semmiképpen sem az Auschwitzi haláltáborokba való szállításról. Halevi bíró rámutatott arra, hogy ezek a gyilkosságok mind a Zsidó Ügynökség és a Nemzetközi Zsidó Kongresszus jóváhagyásával történtek (44.oldal).

Kegyetlen mondat: ezek a gyilkosságok a Zsidó Ügynökség és a Nemzetközi Zsidó Kongresszus jóváhagyásával történtek. Ezek a gyilkosságok. vagyis a magyarországi zsidók szinte teljes kiirtása a Zsidó Ügynökség és a Nemzetközi Zsidó Kongresszus jóváhagyásával vagy pontosabban hozzájárulásával történt.

Néhány tisztázó kérdés: Az Izrael építésénél hasznos 1684 zsidó, feltehetõen mind szuper-tehetségek volt, mindenik közülük egy potenciális Nobel-díj várományosa. Megtudták õk valaha is, hogy milyen feltételek mellett szabadultak Németországból és kerültek Palesztinába? Közzétették valaha is ezt a listát az 1684 névvel?

Ha a 460.000 zsidó Auschwitzi haláltáborba küldése a Zsidó Ügynökség és a Nemzetközi Zsidó Kongresszus jóváhagyásával történt, akkor miért vádolják még ma is a magyarokat, a magyar államot és a magyarságot úgy általában a 460.000 magyar zsidó Németországba deportálásával és meggyilkolásával 1944 tavaszán?

Rögzítsük még egyszer milyen gyilkosságról is van szó: a holokauszt folyamán, a magyarországi zsidók deportálása Winston Churchill szerint az emberiség legvisszataszítóbb gyilkossága volt. Éveken át ez a gyilkosság a magyar hatóságok számlájára van írva, akik a zsidók kitelepítését olyan túlbuzgósággal végezték, amellyel még a németeket is elámították. Roger Garaudy azzal a aprósággal szolgál, amellyel megsemmisíti a magyar hatóságok érdemét: maguk a zsidók is siettek berakodni a vagonokba, hiszen a saját cionistáiktól biztosítást kaptak arra, hogy csak egy egyszerû áthelyezésrõl van szó. Hogy milyen könnyen elhitték a zsidók, hogy csak egy egyszerû áthelyezésrõl van szó, a cionista vezetõk szemében még inkább egy plusz ok lett, hogy mind a 460.000 zsidó gyenge minõségû, haszontalan, aki megérdemli a sorsát, hogy vágásra küldjék, mint az állatokat, egyszóval méltatlanok voltak, hogy a Szentföldre lépjenek.

Évekkel elõbb, különbözõ alkalmakkor kommentáltam ezt az emberiség történetében a legvisszataszítóbb gyilkosságot, különbséget téve a magyarok ázsiai, hun állatias viselkedése és a románok emberiessége és tûrõképessége között. Úgy hiszem, vissza kell vonjam akkori megállapításaimat és véleményemet. Mea culpa! Sajnálom, hogy a tévedésem nem volt teljes! Szerettem volna, hogy visszavonom a vádjaimat és kész! Sajnálatos módon nem azért kell visszavonjam vádjaimat, mert nem igazak, nem egyeznek a tényekkel, nincs értelmük, hanem azért mert másoknak kell azokat címezzem! Vádjaimat fenntartom, csak másnak kell címeznem, amelyre Roger Garaudy kényszerít: a cionizmus!

A cionizmus a hibás a 460.000 magyarországi zsidó sorsáért, akiket a nácik a cionisták jóváhagyásával az Auschwitzi kemencékbe szállítottak! Ismétlem: nácik a cionista vezetõk jóváhagyásával. Sõt a cionisták közremûködésével! Mert ezek azok a vádak, amelyeket Roger Garaudy megfogalmaz: a cionista zsidók a felelõsek az emberiség legvisszataszítóbb gyilkosságáért! Ismétlem: a minõsítés Winston Churchilltõl származik. Egy gyilkosság, amelynek 460.000 teljesen ártatlan zsidó esett áldozatul. Vagy másképpen mondva: az emberiség legvisszataszítóbb gyilkossága, kizárólag egy zsidó üzlet, amelynek gyilkos szerzõi cionista zsidók, az áldozatok pedig haszontalan zsidók. A visszataszítóságát még inkább növeli az a tény, hogy a háború után a zsidók ezzel a gyilkossággal a magyarokat vádolták meg. Teljesen visszataszító. Nec plus ultra.

Post scriptum 2011: örülök, hogy a magyarországi és a bárhol élõ magyarok tudomására hozhatom, hogy nem az õ vállukat nyomja ez a népirtás. Ideje, hogy a magyarok megtudják ezt az igazságot és ennek megfelelõen reagáljanak. Még fontosabb az, hogy a zsidók maguk megtudják az igazságot és reagáljanak ennek az igazságnak megfelelõen! Mert ez az igazság lényege.

És egy utolsó kérdés: Az átszállítás szervezõje Eichmann, nem volt véletlenül zsidó, úgy ahogy nagyon sok zsidó mondja?.

ION COJA

2011. december 22.

Eredeti : Cine i-a trimis la Auschwitz pe cei 460.000 de evrei din Ungaria?

NIF megjegyzés: A szövetséges hatalmak 1944-ben pontosan tudták, hogy emberek százezreit szállítják marhavagonokban Auschwitzba, ennek ellenére egyetlen bomba nem hullott a haláltábornak még a környékére sem, de ugyanúgy nem bombázták azokat a vasútvonalakat sem, amelyeken a deportálások zajlottak. Vajon miért? Talán csak nem azért, mert egy elõre kitervelt aljas megegyezés áldozatainak szánták ezeket a szerencsétlen embereket, mert egy elõre megtervelt forgatókönyv szerint kellett beáldozniuk õket a késõbbi Izrael állam megalakításáért? Talán csak nem azért, mert meg volt a kvóta arra, hogy a Palesztinában létrehozandó zsidó államnak mennyi lehet a befogadó kapacitása?

id. Kiss László
ui: valóban Szálasi Ferenc úr - igaz valódi magyar hazafi volt! SZÁLASI NAPLÓJA c. könyvemben is olvastam róla!
267 #8 Perle
- 2016-07-04 22:59

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.75 másodperc
3,410,056 egyedi látogató