Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

ÚJ: Volner János szeretõje csak pisilt a bokorban

BelföldMi a gond ezzel? A lófejû zsidó, meg zazri és Pogácsás Mariann, de ki a faxt érdekli már ez a sok ratyi? Copok, fõzök, mosogatok! Okádék fikakeverékkel, lexarva. Ja, és micsa parajna? Tovább göngyölõdik Volner János szeretõ-botránya, amikor képek kerültek fel a ripost.hu oldalra, ahol a politikus a bokrok közé bújva múlatja az idejét egy hölggyel. Kiderült, ki a titkos szeretõ: a Jobbik-frakció jogásza. Sokakat felháborít a párton belüli félrelépés, melyet a Jobbik közleményével igazából jóváhagyott. Volner János a Facebookon kommentálta az esetet, azt állítja, magánnyomozó követte õt, hogy lejárassa.

A bokorba bújást így indokolja: “a velem hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban levõ hölgynek pisilnie kellett, utána pedig (micsoda szenzáció!) elszívott egy cigarettát is.” A Jobbikos politikus összeesküvés-elmélete a következõképp hangzik:

Megrendeltek egy titkosszolgálati eszközökkel folytatott magánnyomozást ellenem. A nyomozás célja az volt, hogy összeálljon egy, a személyemet lejárató anyag, amit az Orbán Viktor szolgálatában álló médiabirodalomban teríteni lehet. Aztán a hosszú ideig tartó, váltott autókkal végzett megfigyelési sorozat meghozta gyümölcsét.

A Jobbikhoz közel álló internetes portálokon, a Kurucinfón és az Alfahíren jól látszik, mennyire megosztja a párt híveit Volner János frakcióvezetõ bozótbotránya. A felháborodott párthívek sorra küldik el hozzánk is a képeket, információkat, dokumentumokat. Hamar kiderült így az is, hogy ki az eltitkolt szeretõ. Volner János, Vona Gábor kedvence, az új frakcióvezetõ, aki hivatalosan nõs, családos ember, aki a párt rendezvényein hûséges családapaként vonul a feleségével, botrányos módon hosszú ideje szeretõt tart.

Ráadásul a tényt a Jobbik sajtóosztályának hivatalos közleménye is megerõsítette, a keresztényi értékeket komolyan vevõ párttagok õszinte döbbenetére. Nyomban képek tucatjait kezdték körbeküldeni a megdöbbent politikusok, például arról a pártrendezvényrõl, amelyen Volner legutóbb hûséges férjként ült feleségével a pártvezetõk között. Az is kiderült nagyon hamar, hogy az eddig gondosan titkolt szeretõ szintén a Jobbik-frakciónak dolgozik, csakúgy, mint Volner felesége.

Azért is dühíti ez az álszentség a Jobbik híveit, mert Volner szeretõjét jól ismerik a párt köreiben, nemcsak a frakció jogásza, de aktívan politizál is. Csáki Mariann képviselõjelöltként is indult már 2006-ban, Csurka István pártja, a MIÉP és a Jobbik közös jelöltjeként. Politikai szolgálatait késõbb még egy felügyelõbizottsági hellyel is megjutalmazták. Ott van minden politikai rendezvényen, például amikor turulszobrot avatott a párt Zuglóban.

Néhányan máris Volner lemondását követelik az eltitkolt szeretõ és a kettõs élet miatt, arra hivatkozva, hogy a Jobbik eddig számukra az igazmondás és a keresztényi értékek pártjának mutatta magát.

Forrás: ripost.hu, Fotó: ripost.hu
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2016-06-30 18:52
A fenti az igazi Jobbik ! Minden más csak szemfényvesztés ! A tipikus esete, amikor a legbüdösebb kurvák úrinõt játszanak.
8 #2 miskolcilaci
- 2016-06-30 19:17
kepfeltoltes.hu/160630/5__4__www.kepfeltoltes.hu_.gif
69 #3 Szalonna
- 2016-06-30 20:33
www.kepfeltoltes.hu/160630/4N5tYwOjMoU_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

www.kepfeltoltes.hu/160630/btifrWeWa7A_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2 #4 gerry
- 2016-07-01 20:51
...és mindig úgy kezdõdik, hogy valaki visszaüt.

i.ytimg.com/vi/tZz-A9-jX1s/0.jpg
236 #5 Vazul
- 2016-07-02 00:29
Miskolcilaci, ezek a képek neked bejönnek? Ha feljön valaki ide ismereteket szerezni, szerinted kiváncsi ilyesmire? Viccesnek nem vicces, de legalább gusztustalan.
267 #6 Perle
- 2016-07-03 11:57
Vazul, csatlakozom a megállapításodhoz. Gusztustalanok a képek, nem ide valók.

Volnert a leghitelesebb jóbikos politikusnak tartottam. Eddig.
Még hazudik is azért, hogy a házasságát feldúló nõszemélyt védje. Mit várhatunk mi ezektõl?:|

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.64 másodperc
3,399,657 egyedi látogató