Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kirúgták a bankigazgatókat, mert túl sokat kerestek

KülföldHa-ha, és ez eddig fel sem tûnt Allahnak? Pont ilyen a "kínai módi" is, meg az orosz. Ez a képmutatás megy mindenhol, de most majd aztán igazságos elosztás lesz, pont, mint eddig, csak sokkal igazságosabb. Mi lenne, ha az perzsa bankok a zsidók kezében lennének, mert állítólag államiak. Iránban nem viccelnek, ha pénzrõl van szó. Hatalmas botrány robbant ki a perzsa országban, miután kiszivárogtak, mennyit is keresnek a banki vezetõk.

Négy állami bankból menesztették az igazgatókat Iránban, mert túl sokat kerestek. A két hónapja kirobbant botrány végére ezzel a döntéssel kerül pont.

Tavasszal kerültek nyilvánosságra a bankvezérek vagyonnyilatkozatai. Szinte kivétel nélkül mindenki felháborodott, hisz gyakran az átlagbér több mint tízszeresét vették fel havonta, sõt bankjuktól bónuszként kamatmentes kölcsönre is jogosultak voltak és még adóengedményt is kérhettek.

A Tejarat nevû bank egyik magas beosztású menedzsere végkielégítésként több mint ötvenmillió forintnyi riált kapott. A bankigazgatók havi bére 18-25 000 dollár között mozog..

Hassan Rouhani elnök szerint a fizetések legálisak voltak, ám szerinte elõdje, Mahmud Ahmadinezsád tehet róla, hogy ily mértékben elszabadulhattak a bérek.
Link

Hozzászólások

2 #1 gerry
- 2016-07-01 22:32
Mert a banki-izgatók megérdemlik de ha valaki Orbán barátja az már legálisan lehet pízesember...

http://24.hu/koze...uxusvilla/

"Orbán-barát akarok lenni,
luxus villát akarok venni!
de csuhajja!"


Valaki írja meg a zenét és mulathat a nép, a Lõrinc meg ott lesz és az est fénypontján belepisil a dinnyékbe!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
4,440,094 egyedi látogató