Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Ha elmondanám, amit tudok, úgy járhatnék, mint Boros Tamás az Aranykéz utcában'

BelföldHa-ha...2016-ot írunk és ezt aki nem lássa mára, az igen debil. Ma ilyeneket mondani, hûbammeg! Pintér satyak és az egész "politikai-gazdasági" zsidó és csicska krém benne van. És? A politika és a szervezett bûnözés összefonódásáról, a több leszámolás miatt elítélt Portik Tamásról, az éjszaka császárának nevezett diszkópápáról, Vizoviczki Lászlóról, korrupt rendõrökrõl és a titkosított ügyekrõl is beszélt Kisberk Szabolcs oknyomozó újságíró a Barikádnak adott interjújában. Kisberk megemlítette azt is, hogy volt olyan ügye, amit például 2085-ig titkosítottak. Ez az újságíró szerint úgy zajlott, hogy két nyomozó közrefogta, majd azt mondták neki, hogy vagy aláírja, hogy hallgat arról, amit megtudott, vagy azonnal elviszik.

A Célpont volt fõszerkesztõje az interjúban kiemelte, hogy Portik Tamás, illetve Vizoviczki László olyan birodalmat építettek ki ( A Vizó-birodalom tündöklésérõl és bukásáról bõvebben itt itt és itt olvashat PS-cikkeket), és olyan hatalmas vagyonra tettek szert, amivel gyakorlatilag bármit el tudtak, tudnak érni itthon, s nem mellékesen, ezeknél az összegeknél jelentõségét veszíti a párthovatartozás is. A politika egy része az elmúlt évtizedekben lefeküdt ezeknek az embereknek – tette hozzá.

Hangsúlyozta emellett, hogy a ’90-es évek elején Portik Tamás és Vizoviczki László gyakorlatilag még senkik voltak. Portik telefonfülkéket fosztogatott, kurvákat futtatott, Vizoviczki pedig taxis volt. Portik, amikor összeállt a Drobilich–Ferencsik-párossal, beütötte a szolgálat, kinézte magának a politikai elit és tette az Energol élére. Kisberk is megjegyzi azt, amit már tényként kezelnek egy ideje, hogy a céget a Katonai Biztonsági Hivatal hozta létre szoros politikai irányítás alatt azzal a céllal, hogy az olajozásból irgalmatlan összegeket visszajuttassanak a politikai pártoknak. Nem egy, úgynevezett „táskás emberrel” beszéltem, aki annak idején hordta a pénzt a politikai pártok képviselõinek – emelte ki az újságíró, hozzátéve, hogy az éjszaka császára és az Energol-vezér késõbb már milliárdokat mozgatott és a vehettek meg kilóra nem csak politikai döntéshozókat, hanem rendõröket is.

Kisberk is megemlíti azt, amirõl korábban a PestiSrácok.hu is beszámolt, hogy fõrendõrök kaphattak sok-sok milliós fizetést, így talán nem is annyira meglepõ, hogy noha tudható volt, hogy Portik áll Prisztás József meggyilkolása és az Aranykéz utcai robbantás mögött, a vállalkozó több mint egy évtizedig elkerülte a felelõsségre vonást. Az interjúban is szóba kerül, de portálunk is tudósított róla korábban, hogy a nyomozások elakadásában benne lehetett a BRFK korábbi sztárzsaruja, akivel kapcsolatban a négy áldozatot követelõ merénylet ügyében tartott perbeszédében az ügyész is megjegyezte, hogy valószínûleg az õ dolgozószobájából tûnt el a leszámolás legfontosabb bizonyítéka. De a megvett rendõrökrõl már Boros Tamás, a rendõrség Aranykéz utcában felrobbantott olajos koronatanú is beszélt halála elõtt, illetve a most folyó eljárásokban is említést tettek védett tanúk a Portiknak dolgozó zsarukról.

Az interjúban elhangzik még, hogy Boros Tamás vallomásában annak idején az olajügyek kapcsán az államháztartás kifosztásáról beszélt. Kisberk a közvagyon kifosztásával összefüggésben megemlítette azt is, ha elmondaná,amit ezekrõl az ügyekrõl tud, akkor lehet, hogy úgy járna, mint Boros Tamás az Aranykéz utcában. De talán azért még nem robbantanak fel vagy kapok golyót a fejembe, ha azt mondom: mára az alvilág irányítását átvette a felvilág vezetése – mondta Kisberk, hozzátéve, hogy neki volt olyan ügye, amit például 2085-ig titkosítottak. Ez az újságíró szerint úgy zajlott, hogy két nyomozó közrefogta, majd azt mondták neki, hogy vagy aláírja, hogy hallgat arról, amit megtudott, vagy azonnal elviszik.Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2016-07-05 14:51
Feleim !

Van telepátia, vagy mi a fene !? Ma bevásárlás közben kicsit gondolkodtam, ( régóta szenvedek ebben a betegségben ), hogy a Maffia csak azért van, és tud mûködni, mert az "állam" létre hozza, és segíti. Mivel az "állam" maga a Maffia, és az "üldözõ" is egyben. Gyengébbek kedvéért, kábítószer, meg az ellene való "küzdelem" ! Két ember van, aki ezt nem látja. Aki segghülye, meg akit azért fizetnek, hogy segghülye legyen.
A többit Tulok már leírta.
236 #2 Vazul
- 2016-07-05 20:07
"...Katonai Biztonsági Hivatal hozta létre szoros politikai irányítás alatt azzal a céllal, hogy az olajozásból irgalmatlan összegeket visszajuttassanak a politikai pártoknak."

Fasza egy katonai biztonság van itt. Minden KBSZ meg KBH gecinek, aki ezt hagyta és asszisztált ehhez, meg a többi nemzetromboláshoz, csak a golyó hiányzik a fejébõl. Ja, hogy zsidók meg sábeszgojok, abból is a legrohadtabb népárulók, ki gondolta volna....

Minden esetre, ha tehetném, nagyon szívesen golyót röpítenék a fejükbe, mint minden jóérzésû ember.
12 #3 spartakusz
- 2016-07-06 10:48
Örülök, hogy visszatértél erre az írásra, a büntetlen c. írásod elsõ hozzá szólásában utaltam rá én is - most én is rá kérdezek:
;errõl nem beszélhetek, mert államtitkot sértenék vele;
Forrás: https://kuruc.inf...
; Akinek a kezébe akadtak olyan leiratok, amilyenhez nekem is szerencsém volt, azok nem nagyon lepõdhettek meg azon, hogy Rogán neve felmerült egy ilyen ügyben. Nevezetesen, hogy Laborc Sándor (Gyurcsány idején a Nemzetbiztonsági Hivatalt vezette) Vajtó Lajos és Glemba Zoltán (akinek a testvére, Glemba István a Katonai Biztonsági Hivatalnál szolgált) társaságában a Vadrózsa, majd a Menza étteremben találkozott Portik Tamással. Utóbbi felajánlotta, hogy fideszes politikusokról gyûjt kompromittáló adatokat oly’ módon, hogy egy bordélyházat bekameráznak. Ebben igaza van Rogánnak, hogy ez így elhangzott, ugyanakkor azt elhallgatják, hogy Portik már akkor név szerint említette Rogán Antalt és Csányi Sándort is, hogy milyen összefüggésben,
Forrás: https://kuruc.info/r/2/160892/
; errõl nem beszélhetek, mert államtitkot sértenék vele;
Igen? Na ne, valaki mondja meg nekem, ha valaki hallgatásával fedez komoly bûncselekményeket annak elhallgatásával milyen bûncselekményt követ el?


AKI TUDJA MONDJA MEG NEKEM!
id. Kiss László
267 #4 Perle
- 2016-07-06 16:52
A rendszer váltás valójában gengszterre váltás volt.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
3,397,725 egyedi látogató