Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Oroszország lecsatlakozna az internetrõl

KülföldNa végre! Az orosz tájékoztatási minisztérium teszteket végzett azzal kapcsolatban, hogy le tudnák-e vágni Oroszországot az internetrõl.

Az orosz Er Telecom internetszolgáltató igazgatója, Andrej Szemerikov szerint azt vizsgálták, hogy egy forgalom-ellenõrzõ rendszerrel teljesen blokkolni tudják-e a külföldi site-okat, és a belföldi hálózat mûködõképes marad-e, ha Oroszországot elzárják a világtól.
Oroszország lecsatlakozna az internetrõl

Az orosz hatóságok hivatalosan tagadták a kísérleteket. Az orosz RBK újságnak nyilatkozó szóvivõ szerint Szemerikov szavait kiragadták a szövegkörnyezetbõl. A lap ugyanakkor úgy tudja, hogy tavaly júliusban már végeztek hasonló teszteket az interneteléréssel kapcsolatban. Egy, az orosz titkosszolgálatok módszereit ismerõ elemzõ, Andrej Szoldatov szerint a cél annak tesztelése, hogy el tudják-e vágni az orosz közvéleményt a külföldi hírforrásoktól – írja a 444.hu a Fox Newsra hivatkozva.
Link

Hozzászólások

66 #1 9323elitelt
- 2015-10-19 15:47
Arról bezzeg hogy kussolnak, amikor a google segítségével blokkolták szinte az összes külföldi oldalt Kínából? Belül meg nagyon erõs cenzúra mûködött. Ugye ugye...
2 #2 gerry
- 2015-10-19 17:16
"...a cél annak tesztelése, hogy el tudják-e vágni az orosz közvéleményt a külföldi hírforrásoktól..."


ÉLJEN A SZELLEM SZABADSÁGA... B) (a "köz"-nek meg ne legyen véleménye!)
4 #3 Posta Imre
- 2015-10-19 17:37
Gerry, ez egy nagyon összetett és összességében nagyon mocskos és köznapi ésszel fel sem fogható "játék". Mindenki hazudik és mindenki sáros nyakig, sõt a bubájáig. Ha elcsukják a netet a macinál, jelentheti azt is, hogy átmenetileg nem akarják, hogy közvetlen bármi kiszivárogjon. Ez idõ alatt sok mindent le lehet rendezni.
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_m5suhd61U4[/movie]
2 #4 gerry
- 2015-10-19 17:59
Értem én, de azért itt 34 éve élek olyan közegben, ahol nem köteleznek arra, hogy mit szabad gondolnom illetve hinnem.
Pontosan ez volt az oka annak, hogy eljöttem Magyarországról, mert addig rendben, hogy mindenhol hazudik a média, de itt - nevezzük demokcsokráciának, ha így tetszik - ha nem tapsolsz együtt az államhatalommal, még nem fognak lenyakazni érte.
Persze látom, hogy mindenhol változik a "szabad élet" fogalma, de nekem ez már csak "versenyfutás az idõvel"... a gyerekeimnek próbálok átadni olyan gondolkodást ami nem amortizálódik le túl gyorsan, többet úgysem tehet egy szülõ az utódokért és azért a jövõért amit már amúgy sem fog meglátni, legfeljebb fentrõl, talán én is, miközben egy felhõ szélén lóbálom a lábaimat.... azér' elgondolkoztam azon, hogy az arab világ minden jó nõt feltoloncol a "túlvilágba", ha ott lesznek akkor jusson minden napra nekik... lehet, hogy felkeresem a lányokat, mert nem hiszem, hogy csak a szétrobbantott, allahahbar-t orditozó férfiakra várnának örökkévalóságuk idején. Arról nem is beszélve, hogy a muszlimek ott nem tudnának velem semmit csinálni... Persze - a béke kedvéért - lehet, hogy megvennék egy-két nõt kecskéért, csak még nem tudom, hogy kecske van-e azon a túlvilágon.
s_olvas ... de miért ne lenne? Szerintem még internet is van - persze leválasztva a miénkröl.

s_hihi
66 #5 9323elitelt
- 2015-10-19 18:31
Gerry, te nem hihetsz a túlvilágban!
Hát elfelejtetted, hogy materialista vagy és Istentagadó? :D :D :D
118 #6 keepfargo
- 2015-10-19 18:56
szerintem
gerrynek (is) gondolati szabadsága van !

ez nem azt jelenti hogy a gondolatai szabadságra mentek :)

volt egy jó haverom, az úgy hívta az ilyesmit (ami gerryvel történt most) hogy "gondolatrohanás" - ez csak úgy beindul és ki tudja hol áll meg, kit hogyan talál meg (arany-os?)

ez a hetedik (?) mennyország nekem nem szimpatikus, így elöre kiagyalva,, jobb´szeretném, ha lehetne ott rögtönözni, - csak semmi elöre megszervezett program, hárfakoncert vagy ilyesmi
ha kecske nincs, azé´azt is kee tunni szerezni - gondójunk csak a román kecskepásztorra, azza´ mi lesz, ha odakerü´?
az írek vótak még jók; az IRA-tól került oda kettö.
aszongya péter, hogy ti ketten nem jöhettek be, má´zárom is be a kaput
mire az ír: nekünk mindegy, zárva is felrobbantjuk!
(szóval nem olyan rossz az a rögtönzés)s_vigyori
27 #7 etele
- 2015-10-19 18:59
"
Azt mondani, hogy erkölcsös vagy, mert hiszel Istenben, olyan, mintha azt mondanád, hogy közgazdász vagy, mert monopolyzol."
- Robert W. Cox
4 #8 Posta Imre
- 2015-10-19 19:13
Gerry a gyerekeidnek egy dóga van! maximálisan bízni az apjukban! Neked meg nem ártana kicsit "hívõbben" állani ahhoz, amit itt összebohóckodok. s_kv

Nem vicc ám, még akkor sem, ha kuszának tûnik és nagyon távolinak, sõt egyre távolabbinak a "cél". Pedig nem. Pont fordítva megy minden, mint a látszat, de sodrásban vagyunk és ugyan - ahogy látom ezt itt is aligha fogta fel bárki, max sejti, hogy nagy dolgok tanúi és annak "alkotói" is vagyunk a magunk nem is hétköznapi módján-, ezt megélni és a szorongással megküzdeni mindenkinek személyes küldetése, de kollektíven mérhetetlen az egységesülés. A "radikalizálódás" nem az elhülyülést jelenti ám, és sokaknak leszünk, vagyunk sarokkõ a sok összehordott butaságunkkal. Én is rosszul viselem már, fõleg, ha "sajátjaink" barmok, de "hajózni kell"!

Ez a szõrös bácsi is ugyanazt mondogatja, amit mi és nem is emlegeti Fulfordot. [movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ig6w1Tc_6Yw[/movie]
2 #9 gerry
- 2015-10-19 20:49
Imre - én vagyok az "ellenzék" ... Most, hogy se Caruso se Detonator, se más nem maradt... valakinek azért kötözködni kell...
Csak ami a szellemi vezetést illeti.... azt lehet korbáccsal is meg csokival is... A végeredmény nem hinném, hogy nagyon különbözne, de az odavezetõ út igencsak más.
A korbácsot nem szeretem. A csokival esetleg hagyom magam elcsábulni. Persze azt is módjával, mert mostanában sok minden megüli a gyomromat...

land-der-erfinder.de/wp-content/uploads/taschen-schoko.jpeg...megnéztem/hallgattam a videot itt feljeb...: Ocseny haraso - ezt most tanultam! De így, hogy hallom, le lesz zárva az orosz vs. világ internet... már el is ment a kedvem attól, hogy oroszt tanuljak, pedig már majdnem elkezdtem.
Sajnos bután fogok meghalni... és az utolsó sóhaj (tudjátok amivel a lélek felrepül - filmeken néha mutatják) is magyarul fogja elhagyni ajkaimat... (németül nem is tudok sóhajtani! Ez szörnyü!)

s_beszel mentségemre szóljon, hogy "dojcsul" is nehezen tanultam meg, pedig az nem is civil betüs.... izé cirill... - hogy ez is mit jelenthet????:o

elitélt - se materialista, se istentagadó nem vagyok.
Csak a hülyék okoskodásaira nem vagyok vevö. Olyan emberek akik kettöig nem tudnak elszámolni magyarázzák, hogy kell értelmeznem Isten létezését... mer õk így hiszik és persze - szerintük - nekem is el kell hinnem. Ha nem akkor máglyára velem. (Még jó, hogy mostanában már nem divat!)
Ismétlés a tudás szüleje... írtam már, most megint írom a kedvedért, ugyan nem hiszem, hogy felfogod, de 30-40 próbát azért megérsz...:)
48 #10 ro-zsola
- 2015-10-20 13:02
mielõtt egyesekben felerõsödne a " liberális jogvédelem " szeretném mindenkit figyelmezteteni a demokrácia lényegére. A " demokrácia nem más mint a többség akarata "
A " Putyin-i diktatúra " antiszemita politikájának köszönhetõen az orosz társadalom minimálisan toleráns a homokos , pedofil és egyéb liberális társadalombomlasztó internetes weboldalak irányában
Emelett figyelembe kell venni az Ortodox Egyház igyekezetét is. Teljesen érhetõ ha az Egyház minden elkövet , hogy távol tartsa Szent Oroszországot a liberális mocsoktól.
Sajnos a vatikáni eretnekség és bizonyos izraelita csoportosulások az internetet felhasználva kivánják az Orosz Anyaföld gyermekeinek lelkét mérgezni mindenféle erkölcstelen propagandaanyaggal. A demokratikus Putyin kormány ezért tiltja ki az Föderáció területérül a liberális szervezeteket és csoportokat .
Tetszik vagy sem , a demokrácia egyik alapelve az emberi jogok tiszteletben tartása. Sajnos egyes erkölcstelenek nem tartják tiszteletben mások jogait.
" Minden szülõnek joga van normális , erkölcsös életet biztositani a gyeremekének ".
Mindenki nyugodjon le a piksába ! Az internet " elzárása " csupán jelképes. Azt se felejtsük el , Fukushimában egy izraeliek által bevitt virus okozta a nagy tragédiát.Gondolom senki sem örülne neki , ha egy virus " megbolygatná " a Paksi Atomerõmû vezérlõjét.
Otto barátom !
Hagyjad Kinát . Itt a " szabad világban " kötelezõ holokausztozni. Ha nem teszed már gyanús vagy. Esetleg próbáld meg " tagadni " , azonnal letiltanak. Röviden : ne a szomszéd udvarát kritizáld amikor a te udvarod egy szemétdomb.
159 #11 vanyusha
- 2015-10-20 21:40
Látszat. forgalom-ellenõrzõ rendszerrel teljesen blokkolni tudják-e a külföldi site-okat.
Valóság:
Péld: aliexp...com külföldi site-ok Ázsiai bazár oldal,lehetõség olcsó magán vásárlásra-elektronokus fizetési rendszeren (rel) kapcsolódók- PAYPa...com ( 13 án blokkolva,a faxbok kétt héttel elõbB) Masterkard Visa stb. SWIFT code look-up for all the bank in the world.Nem kell folyamatosan csak tranzakció jóváirás idõponjában,8-14-20h között szakaszokban.Programmal,Generálni lehet Valósnak tünõ credit kártya számlaszámot,tulaj nevet,lejárati idõt,aláírást helyetesítõ számsort.ahol csak e-mail bejárat a bank itt is lehet creditett generálni!Bitcoin is a payment system.Ez az Orosz teroizmus elleni digitális hadviselés. Repülõ eszközörõl mikrohullámu ,ellen- másik adás sugárzása , adott átjátszó eszközök árnyékolása!A többi napi hirekbõl összerakható migránsok ,mozg(at)ása ,AI- isis stb.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.79 másodperc
4,460,717 egyedi látogató