Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Boross: ez nemzeti önvédelem

Belföld"Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyûlés hozzájárulása nélkül is elõírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történõ kötelezõ betelepítését?" Országgyûlés? Ez a zsidó-cigány szabadkõmûves oligarha g.ci banda? Ez falhatalmazás a csürhének, semmi egyéb. A betelepítés meg megtörtént, mert az összes mocskos zsidó már "magyar állampolgár". Boross Péter szerint a kvótareferendum a nemzeti önvédelemrõl szól, amelybõl mindenki kiveheti a részét, ha elmegy szavazni, és dönt saját maga és családja jövõjérõl.

A volt miniszterelnök a Magyar Idõk szombati számában megjelent interjúban kiemelte: "ne legyen senki naiv: a kérdés nem pusztán arról szól, hogy mennyi külföldit akarnak betelepíteni, hanem arról is, hogy a kormány kap-e támogatást az ország lakóinak megvédéséhez és a nemzeti identitás megõrzéséhez".

A volt miniszterelnök elfogadhatatlannak nevezte a brüsszeli politikát, amellyel – szavai szerint – “éppen az európai jogszabályok be nem tartására, a határok védelmének elhanyagolására készteti a tagállamokat”.

Hasonló kérdés a migránsok kötelezõen elõírandó befogadási kvótája is – tette hozzá Boross Péter, aki szerint abban lehet bízni, hogy a közvélemény már “kiokosodott”. “Ma már sokan mérlegre tudják tenni, jó-e az nekünk, ha ennyien beözönlenek az országba” – emelte ki.

Boross Péter leszögezte: az illegális bevándorlás teljes leállítása a megoldás, amire akkor lehet esély,

ha az Európát uraló liberális hatvannyolcas nemzedék meghallja a tömegek hangját és hajlandó visszalépni a jogkorlátozó, migrációerõltetõ terveitõl”.

A volt miniszterelnök kitért arra is, hogy véleménye szerint Magyarországnak kedvezõtlen a britek kiválása, mivel jelentõs “anticentralizációs” fékezõ szerepet töltöttek be. Ugyanakkor hozzátette, hogy az egyet nem értés most nem is a központosító, “Európai Egyesült Államok” létrehozásán dolgozó tendenciák, hanem “az ezzel összefüggõ brüsszeli bevándorláspártiság” miatt alakult ki.

Boross Péter felhívta a figyelmet, hogy a népek elõbb-utóbb nem elégszenek meg a puszta tiltakozással. Úgy véli, ha nem konszolidálják a migrációs folyamatot, abból nagy bajok lehetnek, és “Európa léte is végveszélybe kerülhet még ebben az évszázadban”.

(MTI, Magyar Idõk)
Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2016-07-09 17:03
Boross: ez nemzeti önvédelem

Melyiké? Ezé?
kepfeltoltes.hu/160709/pride160702_12_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/160709/eletmenete140427_01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/160709/pride160702_01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Részemrõl jöhetnek. Olyan izgi lesz..é.
238 #2 bivaly
- 2016-07-09 20:39
Boross !

Te csak egy szarházi ügynök vagy a sok közül, abban különbözöl a többitõl, hogy egyszer mert szükség volt rá, feltettek a polcra ! Anyádat ! Mert megszült !
267 #3 Perle
- 2016-07-10 13:29
Kit akarnak még ide betelepíteni, amikor szinte mindenhol színesbõrûekkel találkozik az ember? Ezek számát össze lehetne már írni, és meglenne a kvóta. Sõt...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
3,406,086 egyedi látogató