Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Légy megmentõnk, Vona Gábor!

BelföldMég vicces is, pedig komoly. Zazrivecet is nekivezetik a mûjéghegynek. Közeleg a hatalmas bosszú ideje. Még egy-két hónap, és beköszönt az õsz. Még egy-két tél, és üt az óra. Vákuum nem marad betöltetlenül.

Körülnéztünk jól. Alaposan. Hiba abban nem volt. Szemünket tágra nyitottuk. Pillantottunk balra, lestünk jobbra, többször is megismételtük mindezt. Nem hiányzott belõlünk a kitartás. Ez az, ami soha, de soha nem hiányzik belõlünk.

Láttuk, amit láttunk. Kietlen pusztaságot. Szellemi sivatagot. Kopár reménytelenséget. Intellektuális nihilt. Politikai kataklizmát.

De nem hagytuk magunkat. Csak azért sem. Bennünket nem olyan fából faragtak. Nem rozzant lécekbõl vagyunk összetákolva. Nem vakondtúrás vagyunk, amit szétdúl a szívlapát. Nem homokvár, amit elmos a hullám. Nem lábnyom a hóban, amit elsimít a szél.

Nem rés vagyunk. Erõs bástya vagyunk.

Hogy a szocik semmire sem jók – Horn Gyula meghalt, nyugodjék békében –, nem számít.

Hogy Gyurcsány Ferencnek öt év kormányzás és hét év további elmélkedés kellett, hogy rájöjjön, az országnak lelke van – aki lassan tanul, nem tanul gyorsan –, nem érdekes.

Hogy a magyarliberalizmusnak harangoztak – szegény kis Fodor Gábor –, nem probléma.

Hogy az LMP-bõl több nehezen lesz, mint ami eddig lett – hatalmas kihívások várnak a schiffertelen pártra! –, nem véletlen.

Hogy utcai ellenzékbõl nem lesz szalonna – ha a netadós balhék idején nem sikerült, miért és kikkel sikerülhetne most? –, nem tragédia.

Ha nem, nem, nem, nem és nem – hát nem.

Itt van nekünk Vona Gábor! Bevetésre készen!

Vona Gábor intelligens, tehetséges, agilis és céltudatos fiatalember.

Tudja, mit akar. Tudja, hol található a vákuum. Tudja, hogyan kell betölteni. Tudja, mivel kell szakítani. Tudja, kiktõl kell megszabadulni. Tudja, kikkel kell jóban lenni. Tudja, mire van szükség. Tudja, ki az ellenfele. Tudja, ki a barátja.

Vona Gábor szereti a hazáját, a futballt, a pörköltet, a jó bort, a kiskutyákat, a kiscicákat, a hegyeket, a városokat és a tengert.

Vona Gábor tiszteli a nõket, átsegíti a nyugdíjasokat a zebrán, példát mutat egyenességbõl, emberségbõl, férfiasságból a cseperedõ gyermekeknek.

Vona Gábor demokrata – hiszen nem fél. Senkitõl.

Vona Gábor nem gyûlöl – hiszen demokrata. Senkit.

Vona Gábor már nem utálja Európát. Vona Gábor már nem rajongja az oroszokat. Sõt: már az arabokat sem!

Vona Gábor tisztában van vele, hogy mi merre hány méter.

Vona Gábor cuki.

Vona Gábor toleráns. Vona Gábor értékvezérelt. Vona Gábor polgári.

Vona Gábor Magyarország.

Slussz, passz: nem tudnánk hosszú listát mellékelni Vona Gábornál potensebb jelöltekrõl!

Rövidet sem.

Egy, csak egy legény van talpon a vidéken.

Közeleg a hatalmas bosszú ideje. Még egy-két hónap, és beköszönt az õsz. Még egy-két tél, és üt az óra. Vákuum nem marad betöltetlenül.
Link

Hozzászólások

236 #1 Vazul
- 2016-07-11 20:23
Hûûû, ez nagyon beteg bazmeg!
2 #2 gerry
- 2016-07-11 21:03
Vazul - nem érted? ... vagy hogy érted?

Csaba - Milyen bájos csöppség ez a Vonakkió! Õszinte, gyermekded mosoly, ártatlan, gyémánt ragyogású (jóvanna; fekete gyémánt) szemek.
236 #3 Vazul
- 2016-07-11 21:54
Gerry, merüljön ki annyiban a köztünk lévõ kommunikció, hogy ha úgy támad kedved, kitiltasz.
2 #4 gerry
- 2016-07-12 05:29
Vazul - mi a franc bajod van már megint?

"Hûûû, ez nagyon beteg bazmeg!" - ennyit írsz.
Ez szerinted értelmes megszólalás volt? Nem írtam semmi sértõt és tényleg megprobáltam simán megkérdezni, hogy mit értesz ezalatt...

Nem gondolod, hogy túlzottan mimózalelked van, bazmeg?

Nem foglak kitiltani mivel ez még mindig Imre oldala (persze ha õ lennék...) de a megjegyzésed nagyon beteg, bazmeg!
...valamint ha valaki (itt te) ilyen értelmes megjegyzést tesz akkor nekem is jogom van reagálni a kulturált hozzászólásra... Hûûû.

...bazmeg!

(De ha megsértõdsz és lelépsz, talán jót tesz az oldal színvonalának... tedd meg nyugodtan amennyiben úgy gondolod :) )
267 #5 Perle
- 2016-07-12 14:18
Simlicskát már megmenti, úgy tûnik. Vagy esetleg fordítva.
http://nol.hu/bel...en-1623133
4 #6 Posta Imre
- 2016-07-12 18:42
Hû bammeg, ez nagyon beteg!

Vazul, figyelj, tanulj!

Vitatják Volner János diplomáját
Állítólag szinkrontolmács felelt a hallgatók helyett az orosz egyetemen
Magyar Idõk
Oroszországban szerzett kamudiplomát Volner János – írta a Ripost.hu. Az internetes portál értesülései szerint a Jobbik megválasztott frakcióvezetõjének Kovács Béla EP-képviselõ felesége, a volt KGB-s Szvetlana Isztosina ajánlotta a szentpétervári egyetemet, ahol állítólag be sem kellett járni órákra, és szinkrontolmács vizsgázott a hallgatók helyett. A Magyar Idõk kereste az ügyben a jobbikos politikust, de hétfõ késõ estig nem értük utol, és pártja sem adott ki közleményt.

Egy szentpétervári diplomagyárban szerezte felsõfokú végzettségét Volner János jobbikos országgyûlési képviselõ – írta a Ripost.hu.

Az internetes portál értesülései szerint 2013-ban az International University of Fundamental Studies közgazdasági karán végzett, ezt a párt megválasztott frakcióvezetõje a parlament honlapján is feltüntette, nyelvtudása angol, amelyet társalgási szinten beszél.

A Ripost szerint a politikusnak azért volt szüksége diplomára, hogy a pártban elõbbre jusson, mert a rendõri végzettség ehhez kevés volt.

A Magyar Gárda egykori kiképzõparancsnokát a portál szerint Kovács Béla európai parlamenti képviselõ orosz származású felesége, Szvetlana Isztosina ajánlotta be az orosz felsõoktatási intézménybe.

Isztosina már évtizedekkel korábban az orosz titkosszolgálat ügynöke volt, így gyorsan segített Volnert bejuttatni a leghíresebb orosz „diplomagyárba”. A Jobbik frakcióvezetõjének évfolyamtársa lett Putyin barátja, a nehézsúlyú bokszoló és parlamenti képviselõ, Nyikolaj Valujev is.
Az egykori gárdakapitánynak kétes lehet a végzettsége

Forrás: MTI

Az egykori gárdakapitánynak kétes lehet a végzettsége

A Ripost úgy tudja, fõként Putyin közvetlen környezetébõl azokat küldik erre a kamuegyetemre, akik nem elsõsorban szellemi teljesítményükrõl híresek, de mégis diplomához akarnak jutni. Volner állítólag úgy szerezhetett diplomát, hogy nem kellett bejárnia az iskolába. Nem számított az sem, hogy nincs nyelvvizsgája, csak társalgási szinten beszél angolul.

A szentpétervári egyetemen Kovács Béla KGB-s nejének ajánlása nyomán közölték a jobbikos politikussal: fizesse ki a busás tandíjat, aztán majd kap egy jól betanított, a tananyagban jártas szinkrontolmácsot, aki lényegében levizsgázik helyette.

Vagyis a vizsgákon feltehetõleg Volner magyarul beszélt, a tételeket pedig a tolmács tanulta meg. A Ripost úgy tudja, a nagy lehetõséggel a politikus akkoriban több embernek is eldicsekedett.

Az egyetem akkreditálója, „hitelesítõje” a Béke és Biztonság Parlamentje nevû szervezet, amelyet az orosz származású Viktor Busa alapított, aki magát a nem létezõ Danzigi Köztársaság, a tatárok és a mongolok nagy kánjaként hirdeti. Vona Gábor jobbkeze villámgyorsan megkapta a diplomáját, ugyanolyan ceremónia kíséretében, mint Putyin kedvenc ökölvívó parlamenti képviselõje.

A Magyar Idõk többször is kereste a politikust, de Volner nem vette fel a telefont, és a Jobbik sem adott ki közleményt.http://magyaridok...at-827662/
238 #7 bivaly
- 2016-07-12 18:48
Feleim !

Ha ezek úgy akarják, bebizonyítják, hogy a világ nyolcadik csodája vagyok, férfi létemre gyereket szültem. Nem az az érdekes, hogy ki kirõl és mirõl mit hazudik, hanem, hogy mit leplez, mi van a háttérben. Ma sokadszorra írom le, gumicsont ! Rágjátok ! Ahogy látom szeretitek. A ti dolgotok. És ti nevezitek magatokat látónak !? Jézus, Maris !
236 #8 Vazul
- 2016-07-12 20:01
Imre, igen. Jelenleg azt tanulom, hogy kell elviselni az irritáló egyéneket... :(
4 #9 Posta Imre
- 2016-07-12 20:16
Vazul, remélem gyorsan tanulsz! Még gyorsabban! Én ma az öregek otthonában beretváltam, ágyaztam, pelenkáztam és xart takarítottam...etettem magatehetetlen nénit...és hidd el, látva a "véget" átértékelõdhet az eleje, közepe is. Mondjuk nekem ez nem új, bár fizikai kontaktban lenni az "lemúlás" és reménytelenség állapotával azért némileg felemelõbb, mint gondoltam. Még a penetráns pisi és kakiszag is olyan, hogy hozzá lehet szokni. Megerõsít benne, hogy nem akarok "megöregedni"....
238 #10 bivaly
- 2016-07-12 21:50
Imre !

Utóbbiakról finomabban ! Nem tudhatod, nem tudhatom, nem tudhatjuk. Az elmúlásnak vannak kõkemény fokozatai. Evvel szembesülni is kõkemény.
Más !
Vazul meg soha nem fog tanulni ! Saját maga szerint tud . Ez legyen az õ baja.
236 #11 Vazul
- 2016-07-13 19:29
Hajaj, ez is ólomhiányban szenved.
Ha már egészségügyi téma, akkor jelzem, szeretnék rendszeresen vért adni. Az ilyen suudrikét pl. akik itt nagy intelligencsen beszólogatnak. Faja lenne.
240 #12 trk
- 2016-07-13 20:32
Lehet a jóbik jön, nem az hogy kíváncsi leszek a fejekre, amikor az alap jobbikosoknak leesik, hogy ezek nem is azok akinek látszanak, de megnézném. Persze lehetõség nem lesz már, hogy kiverjék az ígéreteket belõlük. Soknak le se fog esni, mindíg menni fog valami altatás, terelés.. ez a 4 éves szavazósdi, addig elég jól el lehet húzni..
238 #13 bivaly
- 2016-07-14 10:27
Vona Gábort kitenyésztették, génmanipulálták mint anno tekintélyes, nagyságos Orbán Viktort, aki élete folyamán már annyi minden volt és mindennek az ellenkezõje, hogy mai napig is alkalmas "feladata ellátására" . Most eljött az idõ, hogy Patyomkinéknál lecseréljék a bio díszletet. A többi most marad, azt majd legközelebb. Benne van a forgatókönyvben.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.08 másodperc
3,400,311 egyedi látogató