Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A török puncs receptje

GondolatokMost nézzük a mi Szakértõink jelentését.Nagyjábol ennyi. ---1-eddig Erdogan összevissza csapkodott.Utálta is mindenki. A Szir háború elején Jordánia mûállam felosztásával,és Oszmán birodalommal kecsegtették. 2- azóta csak átverték.
Ezzel az EU-és zsidók által szervezett Operett puccsal,végleg SZIRIA és Oroszok mellé fog állni.

Obamának minden hajaszála égnek áll.(ezzel végleg veszni látszik az egyik kulcsállam.) Probálja bizonygatni nem õk voltak.Jogosan -ennyire azé a CIA nem amatõr.
Kissé visszatekintve.>>.Izrael 3 éve erõvel ellopta a Palesztin öbölben talált óriás Olaj és Gáz mezõt.British Petrol kapásbol meg is vette.
Nemzetközi jog menetböl leszarva.!! Az unió egyböl jelezte megveszem.!!
De Sziria és Török ország nélkül nem tudják továbbitani.Vezeték kell.Igy már érthetõ a Szir háború.!?.
Még kitermelni se tudják.Tankhajókra csak egy hülye hiszi.
Igy kéne gondolkoznia Commentezõinek.
Nem a média hülyeségeit okoskodva bemásolgatni.-Trilliárdos üzletrõl van szó ☺
Most Erdogan mindent kitakarit.Unisok,Zsidók,minden irányba futnak .Obama meg a haját tépi.
-ezt beteheti unalomûzõnek.

Másként = Erdogán,nagy nyugatbarát volt. Tiz éven át,minden szinten csak hitegették,meg soha véget nem érõ uniós tárgyalások.
Közben hatalmas hadsereget szerelt fel. El is tudja tartani. Jelenleg 3000 db-os vadászgép park felett rendelkezik.Ebbõl 1000 db az ami modern.De a többi is bevethetõ.
Szárazföldi hadereje,szintén nagy. Ezek 30 éve vivnak háborúkat az ottani terúleteken. Tapasztaltak,profik. Expediciós hadtestek.
1000db támadó vadászgép gyujtó és romboló rakétákkal,3 óra alatt megszünteti Izrael kurva-telepnek még a szagát is.Kelet legnagyobb katonai ereje felett rendelkezik
Ezeket nem lehet megállitani Tv-és Commandosokkal,meg vigyorgó Cia kurvákkal.És még szebben vigyorgó magyar Tv-s Kurvákkal,meg hülye "Katonai szakértõkkel,a studióban.
Egymaga képes véget vetni kelet teljes vallási meg Zsidó fesztiváljának.
Fõveszély,életkora. Kemál Atatürk örökségét akarja folytatni.
Ahogy elkezdett Putyinnal békülni;,egybõl jött a puccs kisérlet.Ezek nem sötétbe settenkedõ kémügyek.Jóval fölötte állnak.
Ami várható,a menekültáradatot.Európára zuditja.Európa keleti kereskedelmi kapcsolatait elvágja. Usát egyáltalán nem vádolja.Obama most mélyen a bugyellárisba fog nyúlni,,hogy valahogy megbékitse.
Izrael kussol.-Putyin csendbe röhög,,gyakorlatilag az ölébe hullik kelet.
Nyugatnak egy lehetõsége maradt.Igazi puccsot kell szerveznie,mert ERDOGÁN, rendkivül veszélyes...Mindenre.!!!.-egymaga ujrairhatja Kelet történelmét.1000 db 200 méter magasan támadó vadászgép ellen nincs védekezési lehetõség - se reakció idõ.
ez nem szakértõ "mucuskák"videó háborúja lesz. Erdogánt addig kell kiiktatni, mig el nem kezdi.
Ezeket nem állitja meg 100 db csili-vili Merkava tank.Ha délután 2-kor kezdenek,,akkor este 6-kor a KNESSZETBE vacsoráznak.

Hozzászólások

58 #20 ssman
- 2016-07-18 16:30
Imi! Nem itt van a legnagyobb gond, hanem a mit anonim gezank technikailag allit!
Tecnikailag meg valamennyire ott vagyok, hiszen ugymond ebbol tartom el a csaladomat.... de ezt Te tudod a legjobban!


Gerry!
Jut eszembe, 1988-n jelentkeztem a Kilianra, es akkor igencsak a MiG-21-k voltak szolgalatban, a 29-s tipust csak1993-l rendszeresitettek, politikai es gazdasagi okokra hivatkozva, ugyanis az orosz allamadossag fejeben kaptuk meg ezeket a repulo eszkozoket.
MiG-23-s volt a legieronkben, de 25-s sohasem rendszeresitettek!
2 #21 gerry
- 2016-07-18 16:44
ssman - igazad lehet MIG 21/96-os lehetett (az akkori legerõsebb Pápán és Taszáron - ott volt a ruszki laktanya... de mint irtam nem voltak csillagok a vállapomon, akkor még kellett az is, hogy valaki gépre üljön... de azoknak is két szárnyuk volt... ha jól emlékszem akkor az egyik a bal a másik a jobb oldalon... de nem biztos. Ja meg hátul is volt valami csökevény rászerelve :) (29-rõl nem írtam a 96 valami második szám volt tipuson belül.)

Ami a föld feletti repülést illeti - de ezt csak olyan "Top Gun" filmekbõl hallottam, az azért van, hogy a radar alatt el tudjon slisszolni észrevétlenül... de ez se biztos, mert ha valami a földön megy / gurul / ugrál... az is észrevehetõ... szerintem. Látod milyen nagy a káosz a fejemben?...s_ohno

hiába én már csak ilyen "szakbarbár" maradok :(
Semmit se tudok de azt nagyon (ezt Imrétöl loptam!)

s_Laptop
30 #22 osmagyar
- 2016-07-18 17:36
Egyre több epizód derül ki a hétvégi buliról:
https://kuruc.inf...
Elgondolkodtató az utolsó bekezdés:
"A pénteki incidens után sokak fejében megfordult a kérdés az államcsíny valódi szervezõivel kapcsolatban, egyesek még odáig is elmerészkedtek, hogy magát az elnököt vádolták az “álpuccs” megszervezésével, hatalmának megerõsítéséért és a tisztogatás legitimizálásáért." Hogy mik vannak s_hihi
4 #23 Posta Imre
- 2016-07-18 20:11
"gondolom a Gasprom is kapott egy szeletet,hogy gyõzködje Asszadot.
Törökök pedig benne lettek volna a buliba.De Asszad a Golan-fensikot kérte vissza.
az meg mint ismert,-ÕS-zsidó terület 67 óta.
Oroszok meg max Libanonba tudnak egy keveset vinni.Csak ott van néhány finomitó.Nem kell nekik.Úgy õszintén maga mit kezdene.1 millió tonna nyersolajjal.??.
Meginná?.mert másra nem jó.!!.Az iraki háborúhoz is Európábol,Libiábol vitték a gázolajat meg a benzint.Mert Szaud-arábua finomitó kapacitása nagyjábol nekik elég.Soha nem volt keleten kiépitve.Erre vigyáztak.
A sivatagi háború 2-szer is befékezett,,nem volt benzin.!! Az usa légierõ jóformán nem repült,mert akkor nem jutott volna a szárazföldi eröknek.Az anyahajók adták át amit tudtak ..

Fejszál kiráky annyit mondott -"lófaszt".!! már a rezsóm is nyersolajjal megy -és rohadt büdös.
Szép ez a kártyaparti.

Be szép is volt.-"30 bevetésben támadtuk Szaddam Husszeint hõseinkel.!!- értsd -1db lopakodó,meg 1db kisérõ vadászgép.!!.-hallaluja..Katonák se mennek szomszédba a hülyeségért.
tudni kell kommunikálni.

Török-Orosz barátság ujraindult.
Mit lép Putyin !?.- felállás .-2db atomreaktor egyharmadába kész.Folytatják..A Török mezõgazdaság összes terményét,az oroszok gond nélkül felszivják.
A "Leviathán" orosz jogait csendben felajánlják erdogánnak.Mivel putyin házon belül van.Amugy szüksége meg nincs rá.
Vegyük figyelembe,hogy az ISIL 8000db olaj szállitó tankerét,Putyin lövette szét,,Erdogán meg éjjel vásárolt.☺
Nagy összeborulás.-Nyugat-és Európa hoppon maradt minden embargójával.-"Megy ez fijuk ha akarjuk.!! -
Erdogán,,most gorombábban néz mint egy Maci akinek megcopfolták a mézét.
Hiába szidják.Ez az ember jó 10 éven át minden tárgyaló asztalhoz odaült.Át is baszták százszor.
most lehet okoskodni.Az iszlámhoz semmi köze.Seftelt velük,de országában kiirtotta.
-igy állunk.

Gondokozzon csk vissza,-Tettes.(maga irta).
"most mondják gyün valami gáz északról.Murmanszki öböl,és képes a mezõ 25 évig eltudja látni nyugat európát.--jaajj nehogy elhiggye Posta úr.!!- ha van is az még 15 év.!!.
1.5 év mulva müködött.Okádja a gázt,olajat..Merkel szépen sorba leállitotta atomerõmûveit. 10-szer olcsobb.Garanciák lerakva.
Kik is voltak az okosok.??.Nevük megvan.-Eltüntek,?.csak nem a koporsóba.---Ami gázt mi adunk,a németek küldik.Putyin beleegyezett.Biztos nem az Ukrajnán áthaladó "barátság" vezetéken küldjük Ukrajnába.
.Meg "Rumcájsziának".(románia)."

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
4,602,784 egyedi látogató