Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Megtiltották a németek egy szír átadását Magyarországnak

BelföldMit várnak ettõl a "zsigány országtó". Itt csak a tetves zsidajaik és cigányaik élvezik a kosztolást. Itt is lesz cionista puncs, ahogy el van tervezve. A degenerált "germánok" tuggyák ezt, megírtam nekik is....:-)) Azt közölte hétfõn a németországi Baden-Württemberg tartomány közigazgatási fellebbviteli bírósága (VGH), hogy rendszerszintû hiányosságokra hivatkozva megtiltotta egy szíriai menedékkérõ átadását Magyarországnak.

A mannheimi testület közleménye szerint a július 5-én hozott ítélettel egy egyedülálló szíriai férfi ügyében döntöttek, aki 2014-ben érkezett Németországba a többi között Magyarországon keresztül, és menedékjog iránti kérelmet nyújtott be a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatalhoz (BAMF).

Magyarország az úgynevezett dublini mechanizmus keretében vállalta, hogy átveszi az illetõt és lefolytatja a menekültügyi eljárást, ezért a BAMF elutasította a kérelmet, és elrendelte a szíriai férfi kitoloncolását Magyarországra.

Azonban a kérelmezõ bírósághoz fordult, és az elsõ fokon eljáró sigmaringeni közigazgatási bíróság idén márciusban hozott ítéletével érvénytelenítette a BAMF döntését. Arra hivatkozott, hogy a felperest a magyar menekültügyi rendszert aktuálisan jellemzõ “jelentõs hiányosságok” miatt az “embertelen, illetve megalázó bánásmód” veszélye fenyegetné, ha átadnák Magyarországnak.
Körmend, 2015. szeptember 12. Illegális bevándorlók a Körmendi Rendészeti

Illegális bevándorlók a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola udvarán kialakított ideiglenes gyûjtõponton. MTI Fotó: Varga György

A VGH elutasította a BAMF fellebbezését. Az elsõ fokon hozott ítélet indoklásától eltérõen arra hivatkozott, hogy az idegenrendészeti õrizet magyarországi rendszerét nemcsak aktuálisan, hanem már 2014-ben annyira komoly hiányosságok jellemezték, hogy a felperest nem lehetett volna kitenni a menekültügyi eljárásnak, mert annak “jelentõs kockázata” fenyegette volna, hogy “önkényesen” õrizetbe veszik, és nem tud hatékonyan védekezni az intézkedés ellen.

Továbbá az õrizetesek elhelyezésére szolgáló büntetés-végrehajtási intézményekben a körülmények részben építésügyi, részben higiéniai szempontból “nagyon rosszak” voltak, és a személyzet fellépését a “különös keménység és brutalitás” jellemezte 2014-ben, amikor a felperes belépett Magyarországra, majd menedékjogi kérelmet nyújtott be Németországban.Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2016-07-18 18:23
Gesundheit und glück!!! :D

Húsz migráns egymásnak esett a kiskunhalasi menekülttáborban. Elõször csak puszta kézzel, késõbb viszont letört bútorlábakkal verekedtek. A biztonsági õrök beavatkozására kimentek az udvarra, ahol mintegy kétszázan csatlakoztak a cselekményekhez.
Tömegverekedés volt migránsok között vasárnap este a Kiskunhalasi Menekültügyi Õrzött Befogadó Központban – közölte Bakondi György miniszterelnök megbízott.

A kormányfõ belbiztonsági fõtanácsadója elmondta: az õrzött menekülttáborban este 8 óra körül mintegy húsz migráns – köztük algériaiak, szírek, pakisztániak és két mongol – verekedett össze. Elõször csak puszta kézzel, késõbb viszont letört bútorlábakkal is egymásnak estek. A biztonsági õrök beavatkozására kimentek az udvarra, ahol mintegy kétszázan csatlakoztak a cselekményekhez.

A rendõrök beavatkozásának eredményeként a késõ esti órákra helyreállt a rend a központban.

Kilencen sérültek meg, közülük nyolc embert vittek kórházba: valamennyien nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Vizsgálják, hogy pontosan milyen okból tört ki a verekedés, ki kezdeményezte. A rendõrség csoportosan elkövetett garázdaság bûntette miatt indított eljárást – mondta Bakondi György.

A kiskunhalasi befogadóközpontban az elmúlt hetekben több alkalommal történt valamilyen atrocitás migránsok között, de valamennyi esetben rövid idõ alatt sikerült helyreállítani a rendet. Bakondi György azt mondta: a kiskunhalasi központban megfelelõ létszámú az õrszemélyzet, szükség esetén a rendõrök is segítenek, ahogy vasárnap is, amikor csaknem kétszáz rendõr segített a központ rendjének helyreállításában – mondta a belbiztonsági fõtanácsadó.

(Híradó-Idegen áradat-SZKR)

http://szentkoron...ttaborban/

Baltás támadó sebesített meg utasokat egy német vonaton,

Egy 17 éves afgán fiatal volt a würzburgi ámokfutó. Menekültként, kísérõ nélkül érkezett Németországba. Négy embert sebesített meg, hárman súlyos állapotban vannak.
Menekültként, felnõtt kisérõ nélkül érkezett Németországba az a 17 éves afgán, aki egy bajorországi vonat utasaira támadt - közölte a bajor belügyminiszter. Joachim Herrmann az ARD esti híradójában azt mondta, a fiú nevelõszülõknél volt.

A fiatal baltával és késsel rontott az utasokra, három embert súlyosan, egyet könnyebben sebesített meg.

A bajor tartományi belügyminiszter a sajtónak azt mondta, még vizsgálják, hogy a támadás iszlamista indíttatású volt-e, de a tettes állítólag kiabált valamit. A bajor belügyminisztérium szóvivõjének tájékoztatása szerint állítólag azt, hogy Allahu Akbar, vagyis Allah a leghatalmasabb.
Az elsõ hírek még több mint 20 sérültrõl szóltak
A BBC elsõ beszámolója szerint több mint 20 embert sebesített meg a baltával vagdalkozó támadó. A német DPA pedig arról írt, hogy több sérült állapota súlyos, életveszélyes. Utóbb kiderült, hogy az utasok többsége sokkot kapott a támadás láttán, ezért kellett õket ellátni.

Kép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a Twitteren
Követés
Christian Hüther @huethi89
Polizei will sich jeden Moment bei meinem Kollegen melden. Noch ist kein Amoklauf bestätigt. #würzburg
22:56 - 2016 Júl 18
229 229 retweets 49 49 kedvelés
A bajor belügyminisztérium szóvivõje azt mondta, hogy a támadót lelõtték a rendõrök. A fiatal férfi elmenekült a helyszínrõl, miután egy utas meghúzta a vészféket, de egy közelben lévõ különleges egység üldözõbe vette.

A The Local beszámolója szerint jelentõs számú rendõrségi erõ vett részt az üldözésben, helikoptereket is bevetettek.

Amikor a fiú nekik akart támadni, tüzet nyitottak rá, meghalt.

Kép megtekintése a Twitteren
Kép megtekintése a Twitteren
Követés
Nord News @nordwestnews24
RT weserkurier: Nach #Messer-Attacke in Zug bei #Würzburg: Ermittler prüfen islamistischen Hintergrund. …
06:29 - 2016 Júl 19
retweets kedvelés
A rendõrség szemtanúk elmondása alapján úgy véli, magányos elkövetõrõl van szó - tette hozzá a tartományi belügyminiszter. A fiatal a szülei nélkül érkezett Németországba, Würzburg járásban, egy ochsenfurti létesítményben élt, majd egy családnál helyezték el - írja a mainpost.de.

http://www.origo....zburg.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
3,406,431 egyedi látogató