Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szijjártó: Európát meg kell védeni

BelföldMit? Tõletek! Nem mellesleg a zúj világratyiság jelszava a tenorizmus, aztán jönnek csak a zufók. Mindenki fogjon össze mindenkivel, hogy aztán valakik nagyon pórul és valakik meg nagyon jól járhassanak - szopás szerint. Európáról bebizonyosodott, hogy számos tekintetben védtelen, ezért a legfontosabb feladat az, hogy meg kell védeni – mondta a külügyminiszter.

A miniszter elmondta, soha nem volt olyan mértékû a terrorfenyegetettség mértéke Európában, mint napjainkban. Véleménye szerint a kiváltó okokat kell kezelni, õszintén szembe kell nézni velük, ahogyan azzal is, hogy a radikalizálódást nem sikerült Európa határain kívül tartani.

A terrorizmus elleni globális harcot erõsíteni kell - tette hozzá, hangsúlyozva, hogy Magyarország azon 23 ország közé tartozik, amely ténylegesen, katonákkal vesz részt az Iszlám Állam nevû terrorszervezet elleni harcban. A magyar katonák kurdisztáni misszióját pedig a jelenlegi 126 fõs létszámról további 150 emberrel növelik meg, és védelmi munkájukat kiképzési feladatokkal bõvítik ki - mondta a miniszter.

A politikus véleménye szerint az Európai Uniónak nem kell részletes iránymutatásokat szabnia a törökországi elszámoltatás módjáról. Magyarország álláspontja az, hogy három nappal az alkotmányos rendszer megdöntésére irányuló puccs után a szolidaritás a legfontosabb az ország számára. Minden külsõ segíteni akarás csak hátráltatja a rendezési folyamatokat.

A külügyminiszteri tanácskozás részleteit ismertetve Szijjártó Péter elmondta, hogy az unió együtt kíván mûködni azokkal az országokkal, amelyek jelenleg kiinduló, vagy tranzitországai a bevándorlásnak.

Magyarország az ülésen szorgalmazta, hogy Törökország, Libanon és Jordánia mellett a kurd térséggel, azaz Irak kurdisztáni régiójával is fûzze szorosabbra a kapcsolatait az Európai Unió.Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2016-07-18 16:13
szíjj ártó
az egyik leg leg tenyérbemászó pofával rendelkezik

"terrorizmus elleni globális harc" szólta el magát a kis globalista, majd tetézte hülyeségét, hogy Magyarország, helyesebben viktor és õ, valami eu kapcsolatokat akar még szorosabbra (talán sorosabbra) kiépíteni

a kis szíjjártó Magyarország nevében, na ez a terrorizmus............
(ehhez a magyarországhoz semmi közöm)
165 #2 LM
- 2016-07-18 16:29
Kicsit offtopic. Nemrég latolgattuk mi lehet a "brexit" igazi célja és hogy majd idõvel úgyis jönnek a "tények"

Csak egy aspektus amire pl. én elsõre nem gondoltam.
Most, hogy egy kissé megütötték a fontot egy japcsi kapásból fel is vásárolta az egyik legígéretesebb angol céget ami nem mellékesen mikrochip tervezõ és kb. minden kütyüben az õ cuccaik vannak. Az "internet of things" éra elõtt elég nagy érvágás ez a britteknek
http://www.bbc.co...s-36822806
30 #3 osmagyar
- 2016-07-18 17:22
Majd a békemenetesek megvédik. Menetelhetnek majd a géppuskatûzben.
254 #4 mujko
- 2016-07-18 19:01
Kire támaszkodik majd Szijjártó ?
Védelem terén ?
2.bp.blogspot.com/-c6-aCAnwROo/TdlVmKP0x0I/AAAAAAAAGr8/Pc1oEaz6fw4/s1600/vicces-kepek-24-017.jpg
63 #5 GP
- 2016-07-18 19:30
"Július 14-én az ukrán állásokból - átúszva a szembenálló feleket elválasztó Szeverszkij Donyec folyót - átszökött egy ukrán katona.

Elmondta: nagy támadás készül a Luganszki Népköztársaság ellen. Nagy számban vontak össze külföldi zsoldosokat - CSAK LENGYELEKBÕL MINTEGY EZREN VANNAK. (ennyit az orosz agresszióról!) De vannak ott arabok, csecsenek, törökök, több más nemzettõl is. A LENGYELEK AZ UKRÁN HADSEREG EGYENRUHÁJÁBA VANNAK ÖLTÖZTETVE.

Óriási mennyiségû haditechnika van felvonultatva: több mint száz tank, kétszáz tüzérségi löveg. Vannak harci helikopterek is.

Az ukrán hadsereg már nem hisz saját sorköteleseiben: a külföldi zsoldosok állnak az arcvonal élén.

Az egyik kiinduló állás: Luganszk 2014 nyarán elfoglalt, a fõvárostól alig 15 km-re lévõ elõvárosa, Sztanyica Luganszkaja.

A katona elmondta: a készülõ hadmûvelet most nagyon jól elõ van készítve, okultak a korábbi hibákból. MINDEN HARCÁLLÁSPONTON NATO TANÁCSADÓK MÛKÖDNEK."


kepfeltoltes.hu/160718/bandicam_2016-07-18_20-42-29-068_www.kepfeltoltes.hu_.jpgFriends!
For Information!
On 14 July. Enlisted apu escaped with positions, swum the donets river, which separates the militia units lpr and fighters of mat, and told me about the massive preparations of Kiev to attack the lugansk direction.
Soldier, whose name is not the source reveals, reported that the entire perimeter of the front along the river donets stood up camp hundreds of mercenaries in the form of the Ukrainian armed forces. Most of the mercenaries - poles, their almost a thousand people, they are armed by NATO standards and communicate in English.
Near the village of stanytsia luhanska were arab mercenaries - these equipped in custom form using the stripes in the Arabic language.
According to the Ukrainian Soldier-srochnika itself, Ukrainian soldiers on the frontlines of quite a bit.
" our guys a maximum of one third of all, the rest are gathered from all over the world, there's a checheny, Arabs, Turks, the poles. Everyone is gearing up to speak, talk only about this - "when you go to push the Russians and freaked out". But our boss doesn't trust, go, go, go go mercenaries. I'm gone, because I don't want to participate in this pot. Why should I help poles to kill ukrainians?", - stated soldiers.
Also the defector reported on the redeployment of military equipment to the best. According to him, for severskim dontsom concentrated more hundreds of tanks and about two hundred artillery shells were seen to be also helicopter gunships.
Soldiers argues that the offensive, prepared very well.
"all the mistakes of the past taken into account, it's all done at a high level, on all sites work advisers from nato", - told the soldiers.
With Respect,


forrás: fa....könyv Erdélyi Magyar Orosz Baráti Társaság - EMOBT
238 #6 bivaly
- 2016-07-18 21:17
Szíjjártó ! Meg hát, de tõletek, te szerencsétlen egysejtû !
154 #7 kakas
- 2016-07-19 12:22
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--cuyQdQ5f--/c_limit,w_1160/6t6joe3ZgmHh7a3ys.jpeg

65.media.tumblr.com/0805af317c152ba0b909aba09ab6f20a/tumblr_oaiyf5X5xz1s4ew3vo1_1280.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.61 másodperc
3,400,408 egyedi látogató